Annem paramı çaldı ne yapmalıyım?

Ben devletten burs aliyorum ve o bursu daha once hep annemlere verdigim icin ananem kizdi ve dedi ki kart bende kalsin bu para biriksin, kimseye 1 lira vermem dedi. Bu arada bizim durumumuz kötü ve ananem seneye beni okula yollayabilmek icin biriktircekti o parayi. Ben verdim karti ananeme ve 2 ay kaldi kart onda daha sonra ablamin laptop u kırıldı ablam baya olay cikardi benim 600 liramla benden gizli laptop almışlar. Tamam dedim bisey demedim daha sonra ev tasima muhabbeti cikti annem kapora parasi bilmem ne parasi diye benim paramdan 400 lira daha aldi ve tasinamadik o parayi yedi annem. En son bir ev bulduk annem evi tasidi ve annemler bana kendi paralariyla tasidigini soyledi ama son kalan 800 lirami yine benden gizli almislar evi tasimak icin. Yani toplamda benden gizli 1800 lirami aldilar bos seylere harcadilar. Bu arada ben 2 yildir evdeyim ve bana 1 lira bile harclik vermediler, disari cikarken sadece 1 tane esofmanim var onu giyiyorum ama ablamin yiginla seyi var. Benim o parayla hayallerim vardi bir kismini okuluma harcicaktim bir kismiyla kiyafet alcaktim hicbi seyim yok diye bide taksitle telefon alcaktim ama tum parami caldilar yinede bisey demedim. Cok uzuluyorum ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada benim paramla tasidiklari evde cok mutsuzum. Hic alisamadim zaten sarhoslar, travestiler vs var mahallede bari evimde mutlu olayim dedim ama ev igrenc cikti
Güncellemeler
+1 yıl
Onceden zaten ben parami direk onlara veriyodum ama bu sefer bana sormadan aldilar tum parami en cok bu koydu zaten bide bu sefer okula gidebilmek icin lazimdi o para
Annem paramı çaldı ne yapmalıyım?