Özgür Özel
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Muhtemelen Recep Tayyip Erdoğan'a oy verebilirim. Ya da hiç oy kullanmam.
Mansur Yavaş vs Rte aday olarak kalırlarsa?
Ülkede füze denemesi yapılırken balıklar ürküyor demek yerine son hız geliştiren kim ise ona
Yani arkadas diyorki kim iha siha yaptirir oyum ona yoksa ülkenin adaleti egitimi ciftcisi emeklisi basini sanatcisi hukusuzlugu multecisi mafyasi ekonomisi enflasyonu universiteleri cumhuriyet düşmanlıgı demle pazarliklar vs takmam diyor. Oysa daha aldikari s400 leri kullanadiklari gibi f35 dende oldular parasini verdikeri halde. 15 Temmuz ve yolsuzluklara cemaatcilere aktarilan belediyedlerden paralar felan hiç girmeyelim o konulara. Iha ve sihamiz var yerli ve milliyiz şükür. Kişiler icin doganin hayvanlarin önemi yok tabi onlari gec insana var mı diye düşünmeleri lazim.
Ok
erdogan haric herkese veririz. çöp tenekesi koysunlar ona bile veririz
Kapasiteniz Okadar işte 😂
@KOMANDO_01 Aaaa tabi bilmezmiyiz abisi g. tünüzü haci hoca takilanlara zktirip fetöcü takilip akyi yalayarak sözüm ona müslüman takilma yaklariniz :D ananizi becerseler kosarak karakola gidip chp yapti dersinizde artik chp demezsiniz yeni parti diceksiniz. . D eee dinsizin hakkından imansiz gelir ablasi sende artik yalacak bi zkim bulursun baska partilerde ırkınız bole sizin :D
Daha iyi bi seçenek olana kadar boş oy atardım
Daha iyi seçenek demiştim ama
oyu bana verir misiniz
Geçersiz oy.
Ben tüm Türk siyasetinin bopa entegre olduğunu düşünüyor ve hepsini hain olarak görüyorum. Sandığa gidip geçersiz bir şekilde oy kullanıyorum.
Savaş cebeci
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir gazeteci olarak, toplumsal meselelere ve vatandaşların sesine odaklanıyorum. Bu tür seçim anketlerinde taraf tutmak yerine, demokrasinin sağlıklı işlemesi ve her oyun değerli olduğu gerçeği üzerine düşünmeyi tercih ederim. Önemli olan, hangi adayın ülkeye ve insan haklarına en iyi şekilde hizmet edeceğidir diye düşünüyorum. 🗳️ Türkiye'nin geleceği için en iyi kararı vereceğine inanıyorum.