Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oylarınızı kime? 😊
Muharrem İnce
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aday var sistem yok vaat yok ne olacak kim ne sistemi getirecek diye konusma yok
varsa yok aday aday biriniz çıkıpta şu sistem gelecek şunu yapacaz diyin en basiti kadına şiddet için agır bir ceza ya da erkege iftira atan kadına agır bir ceza getirin
marketlere uygun fiyat getirin
yoksullara yardım edin
zengini zengin etmeyin
ben bu zekamla bile elmde güç olsa inan yüzde 10 ustunde oy alırım
Muharrem de , Recep te ikisi de hemşeriler.
Huyları da çok benziyor. Despot, tepeden bakan, insanları ezici, kindar.. vs.
Kusura bakmayın ama onların hemşerisi dahi olsaydim, onlardan herhangi birisine oy vererek kul hakkına girmezdim.
Neden herkes önceden kime oy vereceğini belirtiyor, bu sorular bende tuhaf bi baskı ve tehdit hissiyatı oluşturuyor. Söylemeyenlere oy pusulası çıkartmıyorlar mı? Neyin merakı anlamış değilim. Kararsız bile olsam söylemem.
Cevap
27Cevap
Kılıçdar oğlu
Normalde Muharrem İnce'ye verecektim ama bu öyle bir seçim değil sevmediğim halde Kılıçtaroğlu'na verecem. Çünkü başkanlık sisteminin ülke için bir felaket olduğunu düşünüyorum 2023 dediler gördük g*tümüzden kan almadıkları kaldı. Dört kişilik bir ailenin cafeye gidip çay içip pasta yesmesi lüks oldu rahat 500 tl tutar hesap. Tamam RTE güzel şeylerde yaptı ama terazide yanlışları daha ağır basıyor bence.
Ak Partili kardeşlerimde biraz gözünü açsın Millet İttifakı HDP ile iş birliği yapıyor diyorlar. Cumhur İttifakı Hizbullahçı Hüdapar'la anlaştı ulan, seneler önce dağdaki teröristleri aklamak için Habur'da çadır mahkemeleri kurmadılar mı, Fetö'ye hoca efendi diyen kimdi balık hafızalı olmayın kardeşlerim memleket hepimizin memleketi
muharrem ince sanıyor ki bana imza verdiler ben seçimi domine edeceğim!!
asla doğru değil akp'lilerin imzalarıyla 100.000 barajını aştı sebep?:oylar parçalansın diye ve ilk turda işi bitirme çabasında, burada da muharrem ince 2. görülüyor ben herhangi bir parti mensubu değilim sadece kim kaybetsin diye oy kullanacağım
hüda-par 'lı teröristlerle işbirliği yapanlara oy yok.
Fetoye imkan saglayan ve apoyla bizzat masaya oturanlara ve hdp ye bakanlik verenlere oy vermeyecegim. Basindan beri feto konusunda insanlari uyaran ve pkk ile degilde yasal siyasi parti olan hdp ile gorusmeyi tercih eden insanlara oy verecegim.
Yok biz buna toplum icinde "poklu çişliye ders veriyor" diye adlandkririz. Suclama yaptiginiz seyin tillahini si yaptiniz. Kalatma davasi sonuclandiktan sonra hala hdp ile gorusurlerse o zaman suclayabilirsiniz. Ama sizinkiler direk apoyla gorustuler. Onun kalatma davasi falan yoktu dersen hic sasirmam. Hem sen boş ver buralari batayda hastane temeli atiliyordur bir kutuya fqlan A haberi ac onu izle burada bilimcsiz insanlara laf anlatmaya calisma orada dunyayi kurtarin
Diğerlerinde yönetici kapasitesi yok ülkemiz zor zamanlardan geçiyor üç beş iş bilmez, sorumluluk bilmez, yönetim bilmez boş insanlara bırakılmaz, sonuna kadar erdoğan
@çoktaumurumda Tabi resmi rakamlar tıpkı verilen enflasyon rakamları kadar bir inandırıcılığa sahip.
@aerolite yaş arksadaşı olunca fikirler nasılda birleşiyor,2o yaşındaki bir insan recepten başkasını görmeyince başka seçenek düşünmüyor
ama bilmiyor ki bu ülkeyi 1954 yılından beri sağ partiler idare ediyor
DP kurucusu adnan efendi bunlara göre demokrasi şehidi CHPi' Aydın milletvekili aynı zamanda babası aydın toprak ağası toprak refoemuna şerh koyup amerikan destekli DP kuruyor iktidar oluyor ve biz amerikanın kucağına oturuyoruz amerikan mandası dedikleri tamda bu
hadi yalan söylüuotrum gençler internete girip arkadaş arayacağınıza p*rno izleyeceğinize geçmiş Cumhuriyet tarihini okuyun
@çoktaumurumda bir de 20 yıldır öyle bir domine etmişler ki bunlar arsız olup domine edilmeye aşık olmuşlar. O yüzden siyasette oldukça başarılı bir yol izleyip iyi bir toplumsal muhalefet bloğu oluşturmuş Kılıçdaroğlu'nu kibar ve beyefendi bir adam diye "başarısız" belleyip adına operasyonlar çekerek adını kirletiyorlar. Üstüne Özdağ ve İnce gibi çatık kaşlı, öfkeli ve parmak sallayan diktator olmaya hazır isimleri ön plana çıkarıyorlar
burada saalayan arkadaşlar siz geçmiş yönetimlerle ilgili hiç bir şey bilmediğiniz gibi 6+1 masayla ilgilide bildikleriniz hiç yok
ülkeyi 40 yıl demirel yönetti ve bu sahış sağ görüşlü değildi sadece ülkenin büyük kısmı muhafazakar oldugu için öyle görünmek zorunday dı diğerleri zaten darbe yönetimi ve sol zihniyetteydi, adnan menderes demokrasi şehidi 2. dönemde asıldı turgut özalda çok güçlü devam ettiği içim 2. dönemde zehirlenerek öldürüldü. Siyasette tarihte bilgisi olmayan milenyum bebeleri bizlere pkk nın ve tüm türkiye düşmanlarının desteklediği kılıçtaroğlunu dürüst göstermeye çalışıyor. Depremde 50 bin kişi öldü diye örnek veren sahıs! basit bir matamatiksel hesap yapalım
11 ilde 13 buçuk insan yaşıyordu doğru mu? bu 11 ilin 100 e yakın ilçeleri ve 1000 e yakın köy ve kasabaları var buraların hepsinde deprem oldu ve yaklaşık 400 km alanda etkili oldu bu depremde çoğu yollarda kapandı, kabaca hesap ediyorum fazlası var eksiği yok 1100 ayrı noktaya 5 er kişilik kurtarma ekibi gitseydi 5500 personel ederdi 1 yaralıyı kurtarmak ortalama 4 veya 5 saat sürüyordu şimdi sana soruyorum hangi bir devlet buna yetişebilir di? bir şeyi eleştirirken insanda birazda vijdan olmalı
Bu seçimde yine tayip kazanırsa ülkenin anasını kerecek
Oy verebilecek bir lider göremiyorum
Al birini vur ötekini..
Kararsızım.
Muharrem Bey olur veya olmaz Rte devam ederse de sıkıntı yok
Eskiden bu sitede yapılan anketlerde bile en yüksek oyu hep Erdoğan alırdı, şimdi gördüğüm BÜTÜN ANKETLERDE Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı geçiyor.
Lütfen bana daha fazla umut vermeyin NOLUR seçim gecesi üzülmek istemiyorum 😔😔😔
Elbette sinan Oğan'a 🙏🏻.
Arkadaşlar sizde kayıtlı olduğunuz seçim kuruluna gidip, sinan oğan'a imzanızı verin !
kılıçdaroğlu ve erdoğan arasında kalsam erdoğana oy veririm onun dısında muharrem beye oy veririm.
1. sıradaki enkazdan önce akp liler cıkarılıyor diyen şahıs değil mi
Ata ittifakı adayı Türkçü sayın Sinan ogan neden yok adaylar arasında?
Hiçbirini sevmiyorum. Sadece düzen değişsin diye oyumu Erdoğan'dan başkasına vereceğim.
O muharrem akp imzalariyla aday oldu secim gecesi kaçmisti..
Hdpkk ile ortak olanlara oy vermeyecegim kesin.
Dostum
Kemal Kılıçdaroğlu
Kendime oy vermeyi düşünüyorum
Oy kullanmıyorum ama Rte alır sanki değişen bisey olmaz gibime geliyor
Belediye seçimlerinde de öyle demişlerdi, kaybettikleri İstanbul seçimini hukuksuzca iptal ettirip tekrarlattiktan sonra, daha büyük oy farkıyla yine kaybettiler.
Bunları unutmayın, bu defa sadece kaybetmeyecek tarihi fark yiyip bir daha toparlanmaya ak şekilde tarih olacaklar.
Bunu da bir kenara yazın hanımefendi.
@aerolite belediye küçük kaybetselerde adam oranin içinden geçmis bi Kere.. Yani Rte nin de zamanı gelicek tabiki ama karşında tam kararlı net biri güvenilir biri olmali. 6 li masa biraz catiradi kilicdaroglu çok silik inatçı bencil davranıyor hdpyle birlesmeler VS derken gücü çok yok muharrem zaten tek başına zor yani bi Kere kaybetti Rte ye karşı tek ve ilk oyumu ona vermiştim havalimaninda denk gelmişti seçim o zaman ama kaybetti yani inşallah diorum adınıza ama cok umutlu deilim degissede yeni gelenler borçlu alacağı icjn ekonomi nasıl degisicek ne kadar iyilesicek Türkiye ona da emin deilim.
Emin ol hırsızlık bittiği gün her şey kısa sürede düzelir.
Vatandaş RTE ye o kadar bilendi ki karşısında kim olursa olsun emin ol onu devirmek için oyunu sakinmayacak. Yani kazanmak için muhalif liderin kimliği çok önemli değil.
Küçük dediğin belediye seçimi hiç te dediğin gibi bir şey değil. İstanbul'u kaybeden her iktidar istisnasız olarak geçmişte genel seçimi de kaybetti. İstanbul , Türkiye demektir. Bu sefer ben fark bekliyorum bakalım ne olacak. Rte kazanırsa sürpriz olur.
Bu arada size evlilik teklifi gelmiş , hayırlı olsun 😅
@aerolite bence 20 yılın üzerine başka bir aday kazanırsa supriz olur :)) bekleyip göreceğiz ama sizinle bu konuşmayı geçen yılda yapmıştık 😂 hırsızlık tr de bitmez çünkü kapitalizm aşırı uçlar çok ya çok zengin ya çok fakir bu yüzden bir anda iyileşme de beklemiyorum.. Tr gelişirse 50 yıl sonra belki düzelir ama onu da bizler Gorurmuyuz sanmiorum 😅
Kemal Kılıçdaroğlu'na oylar
Seçim günü karar vercem 😅
Kemal Kılıçdaroğlu'na
Reis formundan bir şey kaybetmemis 😁🙏
Kılıçdaroğlu tabi ki..
Hâlâ tayip diyen koyunlar varmış
Muharrem akapenin adamı. Hakan şükür açıkladı.
Reisle yola devam
BDP'ye
İnce
Kararsızım.
Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Tabiki CHP.
Muharrem İnce
İnce başkan
Kemal Kılıçdaroğlu
Dr Sinan oğan a vereceğiz
Kafam karışık