Rte sevmeyen nefret edenler olabilir ama biraz önce youtube da son gafinı gördükten sonra cumhurittifakı olarak geldik diyor davutoglu millet diye düzeltiyor bu adamdan başkasını bulamamışlar millet ittifakında adam yok 10 küsür kere yenilmiş secimi kaybetmiş adamı aday diye getiriyorlar başka adaylar da ne secimleri kazanabilir nede ülkeyi yönetebilir
Bu chpnin başinda bu kemali görmektense muharrem inceyi görmeyi tercih ederdim daha bi adama benziyo
@çoktaumurumda gafları kenara bıraksak chp içinde 10 küsur secim kaybeden birinin yerine biri çıkmıyor veya çıkaramıyor Bu kk ya mecbur ediliyor Celal şengör diye bilim adamı bir videoda bu kk la yakından konuşma fırsatım oldu chp atatürkün partisi bu adama emanetse vay halimize diyor bunu diyen başka kemalist atatürkçülerde var Siz muhalif kesim başınızdaki komedyen gibi adamı değiştirin herkesin alay konusu olmaktan vazgeçin
bak kardeşim siyaset bilimcisi değilim belki ama yaşanmışlıklarım var, evet ben kemal beyi sevmem parti içerisinde demokrasiyi işletemedi koltuk sevdasına ancak! ancak sayın İnce ve sayın Oğan kendilerine 100.000 imzayı parti sempatizanları verdi zannetsede değil işte, zeki adam recep bey oyları parçalıyor araştırılsın kalıbımı basarım her ikisi için de iktidar partisi oy kullandı zira yok o kadar oy potansiyeli, anlattıkları boş incenin bomboş aşırı sarhoştu ve bir gzeteciye yazılmayacak mesajı yazmakla zaten batırdı neyse derdimiz iktidar gitsin parlamenter sisteme dönülsün padişahlık yeter artık ben bıktım ya sen?
@çoktaumurumda inşallah tez zamanda bu kk dan sizin partinizde kurtulur türkiyede kurtulur chpnin başına adam gibi biri gelir Ki chp bu partiyi kk dan daha idare edebilecek başkaları da vardır İnce içkiciymiş veya başka bir şeymiş her durumda bu adamdan iyidir Başkaları da olabilir Rte oyları parçalamak icin yapıyor belki olabilir siyasi rakip kazanmak icin giriyor secime Hiç başka partilere oy verenleri suçlamayın bu adamı 10 küsur secim kaybettigi halde parti başında tutdugunuz için kendiniz suçlusunuz Gerçi bu kk chp nin başinda olması rte nin işine geliyor yalan degil Secimleri çok zorlanmadan kazaniyor kk nın zayiflıgi yüzünden
Senin dediklerin teori bile değil Hiç mi oyu yok bu Muharrem İncenin? Seçimde %1 alacağına da mı ihtimal vermiyorsun? 60 milyon seçmen var 50 milyonu katılsa yüzde 1 i 500 bin yapar Bunların da beşte birini alsan 100 bin imza yapar
ancak böler ikinci tura kalır ikinci turu göremez hele hele bundan sonra hiç göremez gizlilişkten çıkacak kadar cesur bile değilsin yazma bana kes artık
sayın Muharrem İnce ile Yalova'dan başlayan bir yakınlığımız var ancak!100.000 imza ile bu iş bitmiyor, bence kapıları sert kapatmamalı dinlemeli uygulayıcı yapıcı olmalı ki öyle bir insan olduğunu düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu rte diyen %30 kesime hiçbir şey demiyorum artık ya
5
23 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@turgay2 tamam milliyetçi abimiz tamam. Bir şey demiyorum bak sustum aynennnn
@ImperialTurcicum Chpnin zulmünü geçtim o kadar ekrem imamoğlu diyorlardı sorunları görmüyorlar mı cidden çok kulaktan doğma bilgilere kanıyorlar kılıçlaroğlu daha iki cümleyi bir araya getiremiyor ülkeyi o mü yönetecek o zaman vay halimize
@tuhafolmayinizlutfen ya gidin işinize. Herkese açık bir yorum yapmışım şurada zaten sizin üslubunuzdan belli oluyor kafa yapınız, eğitim seviyeniz. At gözlüğü takanda boş boş konuşanda sizlersiniz. Ayrıca bu ülkede herkes müslüman değil. Türkiye Cumhuriyet’inin resmi dini de islam değil. Azıcık anayasa bilseniz böyle konuşmazsınız. Sonuna kadar Atatürk. 🇹🇷 Bu ülkenin kurucusu, başkomutanı, başöğretmeni, lideri, her şeyi.
Kardeşim Atatürk zaten dediğin gibi kimse Atatürke bişey demiyor diyemez de ben sadece düşünce yapının yanlış olduğunu belirtiyorum sana sanki chp Atatürkü mü destekliyor zannediyorsun böyle diyorsun da Atamız türk milletini vatanını seven biriydi sözde chp Atatürkçü tamam kabul hadi öyle olsun neden kılıçlaroğlu ben kazanırsam pkk hapisten çıkarıcam desin bana bunun açıklamasını yap vatan hainliği değil de ne bu müslümanlıktan flan da bahsetmiyorum bana bunu açıkla vatanını seven biri öyle der mi? eğitim diyorsun emin ol ki senden daha iyi bilgim var eğitim almış insanım çok şükür benim söylediklerim ile alakalı görüş paylaş Atatürkü Müslümanlığı karıştırma karıştırırsan bende karıştırırım söyleyeceğin bişey kalmaz buda son sözüm daha da tartışmayalım çünkü belli ki anlamıyorsun
@Kapisss Konumuz atatürk değil tamam seven de var sevmeyen de ben atatürkü seviyorum çok hemde ama illa chp olacağım diye bişey yok bak türk milletini seven türkçülüğü vatanı seven biriydi ama kılıçlaroğlu vatan haini pkk hapisten çıkarıcam eğer ben kazanırsam ne demek bide umut bekliyorlar itlerin ellerinde ölmek istiyorlar herhalde
@ImperialTurcicum Ya bırak vallahi bunlara laf anlatılmaz işlerine geldiğinde açlıktan et bulamayıp makarna yemekten beyni çalışmıyor diye laf vurmaya çalışıyorlar bahaneleri bu işte eğitimi karıştırıyorlar ben okuduğum yerleri sayarsam akılları durur konu eğitim değil doğru düzgün siyaset yapmayı bile bilmeyen adam chp bana savunuyor yani asıl cahillik budur kısa ve net saygılar daha da ne deseler desinler kendilerine banane
@tuhafolmayinizlutfen hükumet karşıtı herkes chpli değildir. şu an ekonomi kötü ülke kötü durumda bunu görmeyen ancak kördür. Huda pat partisini araştır yakında Afganistan'dan farkımız kalmayacak. Turkiyede istersen 1000 üniversite oku senin diplomanın avrupada denkliği bile yok. Gel eğitim sistemi eksikliğini konuşalım. Enflasyonu konuşalım. Son 7 aydır belcikada yaşıyorum buradaki huzur ve refah seviyesini tatsan turkuyenin halini daha iyi anlarsın. Ülkemiz uçurumun eşiğinde bunu görmeniz gerekiyor.
Beni direkt CHP'li olmakla itham ediyorsun Benim hükümeti desteklemem eşittir CHP ile olmam değildir İnan sana Kılıçdaroğlu'nu senden daha çok eleştirebilirim kendisini de desteklemiyorum da yaptığı yanlışları da görebiliyorum ve bazı nedenlerden dolayı buraya gelmem benim vatan haini olduğum anlamına da gelmiyor işte bu kadar sığ görüşlü insansın Biraz kendini geliştir önyargılarını kalıplarını kır
Ben bir süreliğine belçika'dayım emin ol Vatanımı senden daha çok seviyorum Vatanım için canımı veririm şartlar bunu gerektirdi geri zaten ülkeme döneceğim ülkeme dönmeyecek ülkemi sevmeyecek insan olsaydım ülkem için düşünmez ülkem için üzülmezdim
Yorumumu okumadan kendi kendine Ben yobazım demişsin sana yobazsın vesaire demedim sadece belirli bir kalıpları ezberlemişsiniz ve o kalıpları direkt söylüyorsunuz yorumuma cevap vermiyorsun ezberletilmişi söylüyorsun
@ImperialTurcicum yeter artık ya gerçekten sizin gibi zihniyetleri anlamıyorum anlamakta istemiyorum. Benim yazdığım yorumun altına bu kadar tartışma çıkarıp uzatmanız, saatlerce hatta günlerce bıkmadan usanmadan klavye delikanlılığı yapmanız nasıl varlıklar olduğunuzu gösteriyor. Ben chp yi veya kılıçdaroğlu’nu savunuyorum yazmamama rağmen bir anda başladınız sövmeye. Etmediğiniz Saygısızlık, hakaret bırakmadınız. Yarası olan gocunur gerçekten yaramız varmış demek ki. Asla çözemedim psikolojinizi ne kadar hasta bir ruha sahip olduğunuzu görmüyorsunuz. Ne derdiniz vardı bu kadar tartışma çıkardınız. Yaşınızdan başınızdan utanın. Beni de kendi seviyenize getirdiniz ya utanıyorum. Yazık Allah şifa versin size…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Rte sevmeyen nefret edenler olabilir ama biraz önce youtube da son gafinı gördükten sonra cumhurittifakı olarak geldik diyor davutoglu millet diye düzeltiyor bu adamdan başkasını bulamamışlar millet ittifakında adam yok 10 küsür kere yenilmiş secimi kaybetmiş adamı aday diye getiriyorlar başka adaylar da ne secimleri kazanabilir nede ülkeyi yönetebilir
Bu chpnin başinda bu kemali görmektense muharrem inceyi görmeyi tercih ederdim daha bi adama benziyo
güzel kardeşim gel tek tek gafları inceleyelim o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=vjTrkrC2acY (seçmen yaşını 30'dan 18'e çektik diyor dikkat et)
https://www.youtube.com/watch?v=JkP91d985XI (15 Temmuz yerine dediğine dikkat)
https://www.youtube.com/watch?v=j05CPnfL_C0 (dostoyovski diyemedi bak)
https://www.dailymotion.com/video/x1fd1du (helal lokma gafı bak izle izle)
www.facebook.com/.../ (bak izle izle 40 yıl önce kurulan ünv biz kurduk diyor izle izle)
www.odatv4.com/.../erdogandan-dinleyenlere-eyvah-dedirten-gaf-20061919-163391
(bak bak ne diyor cumhur ittifakı için terör örgütlerinin zihniyetinin destek verdiği cumhur ittifakı
başka getireyimmi?
lütfen boş laf yapmayınız
@çoktaumurumda gafları kenara bıraksak chp içinde 10 küsur secim kaybeden birinin yerine biri çıkmıyor veya çıkaramıyor
Bu kk ya mecbur ediliyor
Celal şengör diye bilim adamı bir videoda bu kk la yakından konuşma fırsatım oldu chp atatürkün partisi bu adama emanetse vay halimize diyor bunu diyen başka kemalist atatürkçülerde var
Siz muhalif kesim başınızdaki komedyen gibi adamı değiştirin herkesin alay konusu olmaktan vazgeçin
bak kardeşim siyaset bilimcisi değilim belki ama yaşanmışlıklarım var, evet ben kemal beyi sevmem parti içerisinde demokrasiyi işletemedi koltuk sevdasına ancak!
ancak sayın İnce ve sayın Oğan kendilerine 100.000 imzayı parti sempatizanları verdi zannetsede değil işte,
zeki adam recep bey oyları parçalıyor araştırılsın kalıbımı basarım her ikisi için de iktidar partisi oy kullandı zira yok o kadar oy potansiyeli, anlattıkları boş incenin bomboş
aşırı sarhoştu ve bir gzeteciye yazılmayacak mesajı yazmakla zaten batırdı
neyse derdimiz iktidar gitsin parlamenter sisteme dönülsün padişahlık yeter artık
ben bıktım ya sen?
@çoktaumurumda inşallah tez zamanda bu kk dan sizin partinizde kurtulur türkiyede kurtulur chpnin başına adam gibi biri gelir
Ki chp bu partiyi kk dan daha idare edebilecek başkaları da vardır
İnce içkiciymiş veya başka bir şeymiş her durumda bu adamdan iyidir
Başkaları da olabilir
Rte oyları parçalamak icin yapıyor belki olabilir siyasi rakip kazanmak icin giriyor secime
Hiç başka partilere oy verenleri suçlamayın bu adamı 10 küsur secim kaybettigi halde parti başında tutdugunuz için kendiniz suçlusunuz
Gerçi bu kk chp nin başinda olması rte nin işine geliyor yalan degil
Secimleri çok zorlanmadan kazaniyor kk nın zayiflıgi yüzünden
son cümlem
benim partim değil :D
Olmasın da
olmaz olmaz ama benim partim iktidara gelirse vay şimdiki partilerin haline :D
@çoktaumurumda inşallah iktidara gelemese bile saglam ve milli bir muhalefet lazim
İmzayı akp liler verseydi ilk günden toplanırdı. Elinde veri var mı? Nereden biliyorsun imza verenlerin AKP'li olduğunu?
dediğim tamamen teori ve ilk günden olsaydı her şey ortaya dökülürdü bak keşke birileri seçim sonrası açıklasa ki çıkar kokusu yaşayıp göreceğiz
Senin dediklerin teori bile değil
Hiç mi oyu yok bu Muharrem İncenin? Seçimde %1 alacağına da mı ihtimal vermiyorsun? 60 milyon seçmen var 50 milyonu katılsa yüzde 1 i 500 bin yapar
Bunların da beşte birini alsan 100 bin imza yapar
ne cahilsin ya aclıktan agzın kokuyo
@LeydiStark kşme söylediniz?
imzaları aldın seçime girdin ya parlemento?
Memleket partisi barajı aşar 14 Mayıs akşamı görürsünüz
ancak böler ikinci tura kalır ikinci turu göremez hele hele bundan sonra hiç göremez gizlilişkten çıkacak kadar cesur bile değilsin yazma bana kes artık
Sana zorla gel soruma cevap yaz demedim. Sen kes sesini
Terbiyesizlik yapma
sayın Muharrem İnce ile Yalova'dan başlayan bir yakınlığımız var ancak!100.000 imza ile bu iş bitmiyor, bence kapıları sert kapatmamalı dinlemeli uygulayıcı yapıcı olmalı ki öyle bir insan olduğunu düşünüyorum
Şu rte diyen %30 kesime hiçbir şey demiyorum artık ya
@turgay2 tamam milliyetçi abimiz tamam. Bir şey demiyorum bak sustum aynennnn
@ImperialTurcicum Chpnin zulmünü geçtim o kadar ekrem imamoğlu diyorlardı sorunları görmüyorlar mı cidden çok kulaktan doğma bilgilere kanıyorlar kılıçlaroğlu daha iki cümleyi bir araya getiremiyor ülkeyi o mü yönetecek o zaman vay halimize
@tuhafolmayinizlutfen ya gidin işinize. Herkese açık bir yorum yapmışım şurada zaten sizin üslubunuzdan belli oluyor kafa yapınız, eğitim seviyeniz. At gözlüğü takanda boş boş konuşanda sizlersiniz. Ayrıca bu ülkede herkes müslüman değil. Türkiye Cumhuriyet’inin resmi dini de islam değil. Azıcık anayasa bilseniz böyle konuşmazsınız. Sonuna kadar Atatürk. 🇹🇷 Bu ülkenin kurucusu, başkomutanı, başöğretmeni, lideri, her şeyi.
çogunluk kemalist değil ben mecbur değilim kemal paşayı sevmeye
Kardeşim Atatürk zaten dediğin gibi kimse Atatürke bişey demiyor diyemez de ben sadece düşünce yapının yanlış olduğunu belirtiyorum sana sanki chp Atatürkü mü destekliyor zannediyorsun böyle diyorsun da Atamız türk milletini vatanını seven biriydi sözde chp Atatürkçü tamam kabul hadi öyle olsun neden kılıçlaroğlu ben kazanırsam pkk hapisten çıkarıcam desin bana bunun açıklamasını yap vatan hainliği değil de ne bu müslümanlıktan flan da bahsetmiyorum bana bunu açıkla vatanını seven biri öyle der mi? eğitim diyorsun emin ol ki senden daha iyi bilgim var eğitim almış insanım çok şükür benim söylediklerim ile alakalı görüş paylaş Atatürkü Müslümanlığı karıştırma karıştırırsan bende karıştırırım söyleyeceğin bişey kalmaz buda son sözüm daha da tartışmayalım çünkü belli ki anlamıyorsun
Atatürk çok sevilse kurduğu parti 100 yıla yakındır iktidardan uzak kalmazdi bunu anlayın artık ataturku sadece chpliler seviyor
Bende pek haz etmem atatürkçü değilim zaten
@Kapisss Konumuz atatürk değil tamam seven de var sevmeyen de ben atatürkü seviyorum çok hemde ama illa chp olacağım diye bişey yok bak türk milletini seven türkçülüğü vatanı seven biriydi ama kılıçlaroğlu vatan haini pkk hapisten çıkarıcam eğer ben kazanırsam ne demek bide umut bekliyorlar itlerin ellerinde ölmek istiyorlar herhalde
Kim nereye verirse versin herkesin oyu kendini ilgilendirir bu yüzden kavga etmeyin
Seçim anketi yapmak için sordum bu soruyu
Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.
birde kilicdaroglunu getirtecekler allahm ndsbfhbfhdjwh
@kdkdkddkkdk M Akif bunu işgalcilere demişti, Erdoğana değil
Siz anlayınız Cumhuriyetçi, Kemalist aydın, İlerici, Batıcı kardeşim
Bizler anlamayalım kardeşim
Osmanlı burada kuruldu Anadoluda o yüzden bir yere gitmiyorum
@ImperialTurcicum tamam arap alfabesi ile yaz sen yine de Osmanlı arap alfabesi kullanıyordu. (Bunu da biliyorsundur herhalde 😂)
@ImperialTurcicum Ya bırak vallahi bunlara laf anlatılmaz işlerine geldiğinde açlıktan et bulamayıp makarna yemekten beyni çalışmıyor diye laf vurmaya çalışıyorlar bahaneleri bu işte eğitimi karıştırıyorlar ben okuduğum yerleri sayarsam akılları durur konu eğitim değil doğru düzgün siyaset yapmayı bile bilmeyen adam chp bana savunuyor yani asıl cahillik budur kısa ve net saygılar daha da ne deseler desinler kendilerine banane
@tuhafolmayinizlutfen hükumet karşıtı herkes chpli değildir. şu an ekonomi kötü ülke kötü durumda bunu görmeyen ancak kördür. Huda pat partisini araştır yakında Afganistan'dan farkımız kalmayacak. Turkiyede istersen 1000 üniversite oku senin diplomanın avrupada denkliği bile yok. Gel eğitim sistemi eksikliğini konuşalım. Enflasyonu konuşalım. Son 7 aydır belcikada yaşıyorum buradaki huzur ve refah seviyesini tatsan turkuyenin halini daha iyi anlarsın. Ülkemiz uçurumun eşiğinde bunu görmeniz gerekiyor.
Beni direkt CHP'li olmakla itham ediyorsun Benim hükümeti desteklemem eşittir CHP ile olmam değildir İnan sana Kılıçdaroğlu'nu senden daha çok eleştirebilirim kendisini de desteklemiyorum da yaptığı yanlışları da görebiliyorum ve bazı nedenlerden dolayı buraya gelmem benim vatan haini olduğum anlamına da gelmiyor işte bu kadar sığ görüşlü insansın Biraz kendini geliştir önyargılarını kalıplarını kır
Ben bir süreliğine belçika'dayım emin ol Vatanımı senden daha çok seviyorum Vatanım için canımı veririm şartlar bunu gerektirdi geri zaten ülkeme döneceğim ülkeme dönmeyecek ülkemi sevmeyecek insan olsaydım ülkem için düşünmez ülkem için üzülmezdim
Yorumumu okumadan kendi kendine Ben yobazım demişsin sana yobazsın vesaire demedim sadece belirli bir kalıpları ezberlemişsiniz ve o kalıpları direkt söylüyorsunuz yorumuma cevap vermiyorsun ezberletilmişi söylüyorsun
@kdkdkddkkdk sığ görüşlü bir yobazım. siz aydın fikirlilerin fikirleri beni alakadar etmiyor
Türkiye batarsa batsın mühim olan AKP kazanmalı
Tamam
@ImperialTurcicum yeter artık ya gerçekten sizin gibi zihniyetleri anlamıyorum anlamakta istemiyorum. Benim yazdığım yorumun altına bu kadar tartışma çıkarıp uzatmanız, saatlerce hatta günlerce bıkmadan usanmadan klavye delikanlılığı yapmanız nasıl varlıklar olduğunuzu gösteriyor. Ben chp yi veya kılıçdaroğlu’nu savunuyorum yazmamama rağmen bir anda başladınız sövmeye. Etmediğiniz Saygısızlık, hakaret bırakmadınız. Yarası olan gocunur gerçekten yaramız varmış demek ki. Asla çözemedim psikolojinizi ne kadar hasta bir ruha sahip olduğunuzu görmüyorsunuz. Ne derdiniz vardı bu kadar tartışma çıkardınız. Yaşınızdan başınızdan utanın. Beni de kendi seviyenize getirdiniz ya utanıyorum. Yazık Allah şifa versin size…
hala tayyip diyenler tuylerimi diken diken ediyo bu kadar ahrazlık cok fazla
erdoğan tabiki kılıçdaroğlu diyen vatansız bölücüleri görünce kusasım geliyor.
Kılıçdaroğlu ❤️
askerden gelmis kiz issiz
@whatdedingulum_1 ?
Kılıçdaroğlunu böyle demişti daha önce
İnce başkan
Muharrem İnce
Muharrem İnce
Kemal Kılıçdaroğlu
Kılıçdaroğlu