Gündem Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kime ve neden o kişiye oy vermeyi düşünüyorsunüz Kemal kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan Muharrem İnce Sinan Oğan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl KK INSALLAH Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ImperialTurcicum Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlk oyum Erdoğan, oy kabininde amuda kalkarak makarna yerken ve telefondan dombra çalarken oyu AKP ve Reise basacagım Evet kardeşim koyunum Ne mutlu koyunum diyene..- Recep Tayyip Atatürk 0 0 Yorumla
Betulypriv Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimseye 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden oy vermeyi tercih etmiyorsunuz? Yorumla Betulypriv +1 yıl Bilmem boş oy kullanmak daha mantıklı geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Belki biraz araştırıp seçim yapabilirsiniz boş oydan daha iyi Yorumla Betulypriv +1 yıl Bence boş oy hepsinden daha iyi ayrıca araştırmamı gayet iyi yaptım Yorumla Soran +1 yıl Gitmemen daha iyi bence arastirma yaptim duyorsun arguman kullanmiyosun iyi diyosun sadece en azindna gitme oyun bos yere birine gitmesin Yorumla Betulypriv +1 yıl Boş oy kullanacam derken zaten gitmemekten bahsediyorum Yorumla Soran +1 yıl Oy kullanmamak oluyo keske dogru kelimeyi secseydin Yorumla
abcdfgx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yeni cumhurbaşkanı reis kemal Kılıçdaroğlu'na 1 1 Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl bay kemal bize bir el daha tur ver koçum hadi be Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 799 cevap paylaştı. Kemal Kilicdarogluna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk oyum Erdoğan, oy kabininde amuda kalkarak makarna yerken ve telefondan dombra çalarken oyu AKP ve Reise basacagım
Evet kardeşim koyunum
Ne mutlu koyunum diyene..
- Recep Tayyip Atatürk
KEMAL KILIÇDAROĞLU.
Kimseye
Neden oy vermeyi tercih etmiyorsunuz?
Bilmem boş oy kullanmak daha mantıklı geliyor bana
Belki biraz araştırıp seçim yapabilirsiniz boş oydan daha iyi
Bence boş oy hepsinden daha iyi ayrıca araştırmamı gayet iyi yaptım
Gitmemen daha iyi bence arastirma yaptim duyorsun arguman kullanmiyosun iyi diyosun sadece en azindna gitme oyun bos yere birine gitmesin
Boş oy kullanacam derken zaten gitmemekten bahsediyorum
Oy kullanmamak oluyo keske dogru kelimeyi secseydin
Yeni cumhurbaşkanı reis kemal Kılıçdaroğlu'na
bay kemal bize bir el daha tur ver koçum hadi be
Kullanmayacağım
Erdoğan
Kemal Kilicdarogluna