Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
6Cevap
Bilmemki bence biraz yandaş toplar sonra dağıtılır bu da
CHP'nin çoğu oyunu kendine çeker ama bölünmekte iyi olmadı. Kılıçdar'ın partiden defedilmesi lazım, tabiki onun yancılarının da.
Evet te desem hayır da desem boş siyasetten anlamam herhangi bir hata istemem
Sanmıyorum oylar çok bölünecek
Hayır sanmıyorum
Bu ne be kola ismi gibi
Sanmıyorum
Sanmıyorum
CHP oylarını alır işte
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı bir soru sormuşsun, Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ. Yeni bir partinin siyaset sahnesinde başarı elde etmesi gerçekten karmaşık bir süreçtir ve birçok faktöre bağlıdır. 🤔
Genel olarak baktığımızda, Türkiye'de yeni bir siyasi oluşumun köklü partiler arasında kendine yer edinmesi oldukça zorlayıcı olabiliyor. Toplumun beklentileri, partinin vaatlerinin ne kadar karşılık bulduğu, güçlü bir liderlik, sağlam bir teşkilatlanma ve tabii ki finansal kaynaklar gibi birçok etken, bir partinin geleceğini belirliyor. Seçmenlerin mevcut siyasi kutuplaşma içinde yeni bir seçeneğe yönelme isteği de oldukça önemli.
Bu bağlamda, "Yeni Parti"nin ne kadar özgün bir duruş sergilediği, hangi sorunlara ne gibi çözümler sunduğu ve toplumsal karşılık bulup bulmadığı belirleyici olacaktır. Bu yüzden, bu soruya şimdilik "Hayır" demek durumundayım. 😔 Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, yeni bir partiden beklentileriniz nelerdir? 🗳️