AKP yi sevmeyip siyonizmci , abd uşağı , rantçı olarak kabul ediyorlaradı. Ama destek verirlerse tezata düşmezler mi?
ya da mhp gibi vatan millet sakarya diyip desetek mi verirler
AKP yi sevmeyip siyonizmci , abd uşağı , rantçı olarak kabul ediyorlaradı. Ama destek verirlerse tezata düşmezler mi?
ya da mhp gibi vatan millet sakarya diyip desetek mi verirler
Muhsin Yazıcıoğlu Necmettin Erbakan'ı ayrı tutarsak son dönemde dönmeyen siyasi lider kalmadı heralde youtubeda izliyorum videoları iktidarı da muhalefeti de 3-5 yıl önce dediğinin bugün tam tersini söylüyor yani günümüz siyasetinde her şey mümkün görünüyor bi mhp hdp ittifak kaldı gerçekleşmeyen..
Muharrem ince tarafsız kanka. Hepsinden daha iyi. Taklitçilik yapmıyor adam Diyarbakır'a gidip HDP'ye kötüleyebiliyor bunu hangi siyasi lider yapmış , Tayyip bile Diyarbakır'a kaç defa gitti adam hep alttan aldı böyle. Muharrem İnce gidip ne dedi HDP PKK'ya destek verdiği sürece onunla birlikte olmam.
Adam ihalar sihalar yurt dışı operasyonlar bunlar olmalı diyor.
Adalar konusunda iktidara eleştiriyor neden bir operasyon yapmıyorsunuz neden Yunanistan'a karşı alttan alıyorsunuz diye hep eleştiri yaptı.
4-5 senedir deprem deprem deprem diye bağırıyor herif sallayan yok ve bugün görüyoruz ve nokta atışı da yapmıştı biliyor musun bu adam Erzincan depremini falan bildi yani çünkü daha önceden bu konu ile alakalı olan kişilerle konuşmuş müsteşare etmiş oradan biliyormuş yani.
Adam tarıma destek vereceğim sanayi güçlenecek devletçilik olacak yargı sistemi değişecek diyor yargının üzerindeki siyasi baskıyı kaldıracağım diyor. Bağımsız mahkemeler olacak diyor ya kimse kimseyi kandırmasın bugün mahkemeler bağımsız değil.
Şimdi hatırlamıyorum da bu 12-13 tane hakimine bir şey var bunların üç dört tanesini Cumhurbaşkanı seçiyor bir 3-4 tanesinde Türkiye Büyük millet meclisi seçiyor.
bu yargı ne kadar bağımsız olur e zaten 3-4 tanesini Tayyip seçiyor 3-4 tanesini de mecliste çoğunluk olan partiler falan seçiyor ya abi zaten kafadan adamlar çoğunluğu yargıda bile alıyor yani. Muharrem İnce bunu kaldıracağım diyor.
Ya bu depremden önce uharrem İnce hariç Ümit Özdağ hariç televizyonlarda ülke sorunlarına dile getiren konuşan hiçbir kimse yoktu Recep Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu tayyip'e sallayıp duruyordu.
Bu mu siyaset. Adam geldi 2002 miydi neydi geldiklerinden beri bir süre normal yönettiler Daha sonrasında özellikle Balyoz davalarından sonra orku imparatorluğu ile yönetmeye başladılar sürekli kendilerinden önceki dönemle halkı tehdit ettiler halkı korkuttular böyle siyasi bir ortam olmaz
merak etme kanka millet ittifakı hdp ile
akp ise hüda-par ile ortak oldu yani mhp de ortak oldu nereden nereyeee :D :D
Alparslan Türkeş. in kemikleri sızladı meazrda ters döndü adam :D
Elbette destekleyecek
Cevap
4Cevap
Verdi maalesef duruşları yok Siyonizm Siyonizm dediler şimdi Siyonizm ve hizmet ediyor dedikleri kişiye uşaklık yapıyorlar
O çok şey değiştirmiyor ama KK nın Pensilvanya da hamburger yemesi oldukça düşündürücü.
Baba Allah aşkına neler diyorsun ya akıl var mantık var. Bana her şeyi de Kemal Kılıçdaroğlu yok pensilvanya yok fetö'cü deme.
AKP yıllara göre kronolojik çizgilerini anlatayım sana ;
1- q devlete ait fabrikaların satışı
2- cemaat ile iç içe olma , fetö'nün devlet içini sızması ,
3- baktılar olmuyor işi daha ileri götürdüler Balyoz davası ile ordunun içini boşalttılar, AKP kendi tarafından kişileri atadı.
4 - Fethullah Gülen'in oraya koydurttu komutanlarla birlikte ve bu siyasi yapı ile birlikte Barış sürecine girildi.
🔥 İçeri giren kadroda o kadar güçlü isimler var ki o isimler Balyoz davası ile içeri girmese barış süreci diye bir süreç asla ve asla olmazdı.
🔥 Ayrıca Balyoz davasında Abdullah Öcalan'a sorgulayan 4 albayın Balyoz davasında içeri atıldığını biliyor muydun.
Bunlardan bir tanesi de Atilla Uğur 2 yıl hapis yattıktan sonra aklandılar hepsi aklandı yani Balyoz davasındaki bütün komutanlar aklandı.
5- Balyoz davasında iktidar tarafından atanan komutanlar askerler 15 Temmuz darbe girişimini yaptılar.
6- Suriyeli mülteci sorunu oluştu
7- enflasyon oldu arz talep dengesi bozuldu Suriyeliler gelince yükselmekte olan dolar bunlar yüzünden bir tık daha fazla yükseldi.
Şimdi ben normalde bunu daha da arttırırım ama bak yedim maddede bunların 22 yıllık 23 yıllık icraatleri.
🔥 Bir ülkede bak bir ülkede Abdullah Öcalan'ı sorgulayan 4 tane albay Balyoz davasında içeri girmesi ne demek ⁉️
Aklınca öc alıyorlar.
Bugün bir akp'lileri bir dışlayacaksın daha sonra bir hdp'yi de dışlayacaksın.
Millet ittifakı memleket partisi ve Zafer partisi var.
Şahsen ben oyumu Muharrem İnce tarafına koyacağım ama Muharrem İnce kazanamayacak ikinci turda da millet ittifakı daha yüksek olduğu için RTE ve Kemal Kılıçdaroğlu olacak.
Burada Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanma şansı var.
Millet ittifakını sevmiyorum ama Cumhur ittifakını da sevmiyorum niye millet ittifakı zaten AKP'nin artıklarından oluşuyor 4 parti.
Ama millet ittifakı alsın diyorum Bir yıla kadar da iktidardan düşsünler aha sonra gelen adam düzgün gelecek sağlam gelecek ve büyük ihtimalle bu kişi Muharrem İnce olacak.
@ysnydn kanka o zorunlu olarak 2. Turda olacak. el mahkum ya Tayyip ya 6 li masa.
Apartman bile yönetemeyecek KK nu bu ülkede Cumhurbaşkanı olarak görmek istemiyorum. Erdoğan gibi bir dünya lideri varken 10 seçim kaybetmiş saman kafalıların yeri mezbaha ve ya çöplüktür. Halk bu adama 10 defa İSTEMİYORUM SENİ dedi...
hüda-par bunu sevdi D: yani sen diyorsun ki ,
kürtçe ana dil olsun , apo çıksın , pkk ya operasyyon olmasın D: :D :D
Tek çare Muharrem İnce
Balık hafızanızı yerim sizin. Düne kadar adını bile duymadığınız, hakkında bi bk bilmediğiniz bir siyasi parti, sosyal medyada duyunca hemen ön plana çıkardınız ve sanki HDP ile eş tutuyorsunuz.. Siz nasıl bir gezi zekalı oldunuz? MIT in istihbarat amaçlı kurdurduğu bir partiyi gelmiş bana bi bktan haberiniz olmadan mahalle karılarından duyduklarınız ile anlatıyorsunuz...
mehmetmisin nesin? Bi bktan haberin yok.. Fetönün devlet içine sızması 1990 lı yıllardır... O dönem Ak Partinin adı bile yok. Hangi canım sana bunu böyle ezberletti. Gelmiş bana Balyoz davasından bahsediyorsun... Resmin bütününe bak bakalım ne oldu? Önceden nasıl bir yönetim vardı şimdi nasıl bir yönetim var... Olm sen Türkiye'de Ak Parti öncesi sivil yönetim mi var zannediyordun? Bu ülke 80 yıl askeri cunta ile yönetildi. Cumhuriyet tarihi hakkında bi bk bilmeden gelmiş burada fetöden bahsediyorsunuz.. Hem bilgisizsiniz hem geveze..
Evt büyük ihtimalle hüda par da destek verecek cumhur ittifafının sayısı 4 e çıkacak Akp MHP Refah partisi Hüdapar
Hdp kime girerse o kazanır. 🤣🤣
dediğin gibi kanka hüda-par akp ye
hdp chp ye destek verecek
ve şartları da apoya özgürlük , ana dil kürtçe , pkk ya operasyon yok gibi şeyler :D :D
yani millet ya cumhur ittifakı kazansın şartlar bunlar iki kanatta da
o yüzden tek çare muharrerm ince
hacı hacıyı mekkede it iti tekkede
tek çare muharrem ince
güldürme
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?