Zafer Partisinin, iktidara geleceğine inanıyor musunuz?

Ümit Özdağ, muhteşem konuştu. Başkan, baştan sona yetenek. Nitekim Akp li Di ci olmayı bıraktığımdan bu yana, (2017 'den itibaren) hiç bir muhalif liderin nutku, beni bu kadar etkilememişti. Özellikle sığınmacılar ve ekonomi konusunda atılımları, güven veriyor. Nitekim hiç bir parti, sığınmacıları gönderme planı yapmamış.

Ümit Özdağ ise: nerede emekli asker varsa, partisine alıyor, geri gönderme ve yenilerinin gelmesini engelleme planı yapıyor ve yurt dışına gidenleri de geri getirme planı da yapmış. Ülkenin iflasdan kurtulması için ise, Atatürkün ekonomik politikalarına atıf yapıyor.

Zira Atatürk, israfı kısmış ve tüm kaynakları ; fabrika açmaya, ithalatı azaltmaya ve ihracatı Artırmaya kullanmıştı. Böylece Türkiye, 1933-1947 yıllarında ; Avrupa standartlarına ulaşmıştı. Adnan Menderesin Amerikancı politikaları da ülkemizi iflas ettirmişti..

Tüm bu nedenlerden dolayı Zafer Partisi, güven veriyor ve gençlerden de en fazla oyu alan ikinci parti konumunda. Ama tahminimce, %15 den fazla almaz ve Mansur Yavaş da aday olmaz ise ; Türkiye büyük iflasa ve sığınmacıların eliyle iç savaşa sürüklenir ki, ABD nin Bop planı da bu..

Yani 2023 seçimleri, Türk ırkının idam fermanı olacağı gibi; kurtuluşu da olabilir. Umudum var mı? Mansur Yavaş olmaz ise, yok. Çünkü chp ve akp seçmeni de partisi kimi aday gösterirse, ona oy verir. Adayın niteliklerine, Hiç bakmazlar.
İnanmıyorum ve Mansur Yavaş da seçilemez ise ; ülkecek biteriz
İnanıyorum
İnanmıyorum ama Mansur Yavaş Aday olur ve seçilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Zafer Partisinin, iktidara geleceğine inanıyor musunuz?