Adalet Partisi, Memleket Partisi, Zafer Partisi ve Doğru Parti'nin kuracağı İttifakın ismi "Ata Partisi" oldu. Sizce Ata Partisi kimi aday çıkarır.

Adalet Partisi, Memleket Partisi, Zafer Partisi ve Doğru Parti'nin kuracağı İttifakın ismi "Ata Partisi" oldu. Sizce Ata Partisi kimi aday çıkarır.

Saçma ya.. Seçime şunun şurasında ne kalmış. Bu kısa süre zarfında nasıl bir program yetiştirip, geri dönüş alıp ve finalini yapıp halka sunacaksın. Oyunun bitmesine doğru mecburen ittifak içine giren oyunculara benzedi bu olay. Hoş, oyun gibi bir hal aldı seçim zaten.
Cevap
13Cevap
Alamaz
Çok zor ama yani topu topu toplasanoy oranlarını tahminimce %5 civarında kalır en fazla onu bile görmeleri gerçekten zor sadece bölünme yaşanır
Keşke butün partiler toplansa sadece İktidardaki adama karşı 😅anca kazanırlar
Zafer ve muharrem %3 toplasa diğerleri de %2 toplasa toplam %5 ile cumhurbaşkanı seçilir yani neden olmasın 😃
Hoppala paşam Malkara Keşan muhtemelen Muharrem İnce aday olur
bende büyük ihtimalle öyle düşünüyorum ama adam mevzular açık mikrofon konuk olmuştu 3. bölüm sıkılmadan izledim adam harbiden tüm sorulara kaçamak cevap vermeden cevapladı.
https://youtu.be/49-4CQ6eDPw
Lafa bakar mısın jfhfjdjfjj
Bu seçim iktidarlık sallantılı olur diye düşünüyorum ki bu adamın mevzular açık mikrofon katılmasının da en büyük nedeni halka kendini sevdirmek
Muharem inceyi bütün partiler desteklese lider olur
Oy vermem kendisine
Muharrem'i severim, Ümitle yapacağı ittifakta karşısında sadece Tayyip bile kalsa oy vermem yavrum
Nasıl bir ülkeyiz ya. 3 ittifak var üçü de ayrı kafa 😂 hayır ayrı Kafa olmaları normal de kendi içlerinde de ayrı kafalar. Allah ülkemiz için en az zararlısı hangisi olacaksa onu başa getirtsin
İnşallah kazanırlarda ülke yönetim görecek bunların foyalarıda ortaya çıkınca görecem ben onları
Proje partisi. akp kurdurdu. kontrollu muhalefet yaratmak istiyorlar
Bu adamlarla zor hanımefendi
ülkede her şey mi ters gider
Bunların kendilerine hayrı yok
Tek bir çatı altında toplanmaları daha iyi olurdu.
Ben kimi destekliyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?