2023 seçimlerini de ak parti kaybeder mi?yorum ve ankete katılmayı unutmayın.
Kesinlikle kazanir
Kesinlikle kaybeder
Suriyeliler ve ekonomiye bağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
mesele ak partinin kaybetmesi degil oy veren halkın zihniyetinin değişmesi lazım AKP kaybeder yerine onun gibi başka parti gelir
Kaybedecek
Şuanda seçim olsa kaybeder
Teşekkürler
Önümüzdeki sene içinde parlamentoda erken seçim bekliyorum. Ondan sonra belli olur.
Ben de 2022 de bekliyorum
Devirleri kapandı artık. Son demlerini yaşıyorlar
Cevap
4Cevap
Böyle giderse kaybeder çünkü bizim halkımız ne dinini ne vatanseverliliğini tam olarak biliyor. 1959 kalma, halk arasında pat pat denilen uh-1 ler ile askerlerimizi uçurtup sözde şehit olmaları, elinde kornet-tow-konkurs füzeleri olan ypg-işide karşı m60a3 pattonlar ile operasyon yapan, megri megri diyerek şivan perverle şarkı söyleyen, çözüm süreci bahanesiyle sur-cizre gibi şehirleri içten işgal edip birçok pöh-jöh askerlerimizin şehit olmasına, dini olarak ise kuranla mitinglere çıkmalara, oy verirsen bu senin beraat belgendir söylemlerine, şeriatçı iken 15 temmuzda demokrasiyi savunanlara birşey demeden gidip akp ye oy verenler ancak çıkarcı-eski kafalı veya aptal olabilir. Bunlar sadece ve sadece ceplerine bakarlar. Yerel seçimdeki hezimetin zaten tek sebebi de budur. Suriyeli sorunu sadece bir senedir yok ondan önce de gidip tayyip-akp dedilerse 2023 de akp kaybedecekse bilin ki alım gücünün düşüklüğü-genç işsizlikten kaybedecek görürsünüz.
Umarım kaybeder. AKP ve HDP başa gelmesin de kim gelirse gelsin.
Halk gözünü açarsa kaybeder. Ama açacağını hiç sanmıyorum
Ak parti nezaman kaybettiki tatlım? Siz anca babayı alırsınız hahahaha
Kaybedecek zaten
AMMMİİİİİİNNNNN
Daha 5 yıl var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar