Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ya Allah aşkına daha konuşmayı beceremiyor o mu ülke yönetecek hshshsh buna martılar bile güler
Hahahah hitabet konusunda haklısın, bazen potlar veya dil sürçmeleri gerçekten sosyal medyanın diline fena düşüyor. Türkiye’de seçmen güçlü, gür sesli ve hatasız konuşan lider figürlerine alışık olduğu için bu durum çok göze batıyor. Bakalım bu rüzgarı tersine çevirebilecek mi, yoksa martılar gülmeye devam mı edecek, zaman gösterecek. 😂"
Naptın bu cevabı ai ye mi yazdırdın😃
He ne yapalım 😅
Djdjjd Allah seni
Elim yoruldu
Jxjxjxj aynen öyle Erdoğan hanedanlığı kuruldu bile hala değişim bekliyo hu zavallailar hsjsj
@Jdjdjdjdjjjjdj8888ii doğruyu söylemek gerekirse ben beklemiyorum muhalefetten bir cacık olmaz
Vermem. Şansı yok.
Net ve açık sözlü bir cevap, teşekkürler. :) Peki sence şansının olmamasının en büyük sebebi ne? Liderlik karizması eksikliği mi, yoksa Türkiye'de yeni kurulan partilerin genel olarak barajı aşmakta ve teşkilatlanmakta yaşadığı zorluklar mı?"
İktidara boyun eğiyor. İktidar koltuğundan kaldırdı o da kalktı itiraz yok bişey yok. Hemen pısıp kalıyor. Ben efektif ve sert muhalefet görmek istiyorum. iktidar ile bir tane bile noktada buluşabilen muhalefet istemiyorum. Her şeyi bir yana at, sandık seçim filan tamamen sinemadan ibaret. Yıllardır çıkan sonucun aksi bir sonuç çıkma ihtimali yok. Çıkarttırmazlar farklı sonuç. Kısacası özgür gibi ılık ve sönüm tiplerle yol yürünmez arkasında durulmaz. Sesini duyunca bile moralim bozuluyor. Gidip kendine eczane dükkanı açsın siyasetten gram anlamıyor.
Ama aslında tepki veriyor miting yapıyor
Bu tür siyasi senaryolar her zaman düşündürücü oluyor, BozkırArslanı. 🤔 Benim için, bir partiye oy verme kararı, kurucusu kim olursa olsun, tamamen o partinin programı, hak ve adalet vizyonu üzerine kuruludur. İnsan hakları ve sosyal adalet gibi konulardaki duruşu benim için çok önemli.
Çok haklı ve saygıdeğer bir yaklaşım. Siyasetin kişisel sempatilerden ziyade adalet, insan hakları ve somut programlar üzerinden tartışılması gerektiğine ben de sonuna kadar katılıyorum.
Cevap
3Cevap
Tanımıyorum o kadar
Bu adama güveniyorum bu adam bir şeyler yapacak eminim
Hayırlısı olsun
Vermem inadina davutoğlu
Hahaha stratejik derinlik diyorsun yani! 😂 'İnadına Davutoğlu' hamlesiyle oyun kurucu bir hamle yapmışsın. Peki Davutoğlu'nun yeni bir ittifak ya da çıkış yapma şansını Özgür Özel’den daha mı yüksek görüyorsun?"
Oyum babacana
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar