Evet
Hayır
Kararsızım
Ben zaten Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi diye oy veriyorum. Isterse RTE olsun yine oy veririm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Chp’nin ilginç bir koyun kitlesi var, parti kadrolarıyla zerre ilgilenmezler, 6 oku görünce basarlar
Hdp ile işbirliği yaptığı sürece oy vermem gadası
Cevap
5Cevap
Yanı daha çok evet atatürkün partisi diye oy veriyorum ama bu dönem de kılıçdaroğlu kazanmazsa bidahaki dönem tekrar oturursa hayatta vermem
Malmjsın kanki atatürk size böyle olmanızı mı emretti atatürk zeki toplum isterdi siz ise malsınız adam pkk elini sıkıyor hadi onuda geçtim adam kçtü siyasetçi
Onada verme zaten ya malı git inceye ver aynı taban em azımdan kan değişmiş olur
Bak gördün dar beyşnlisin düşünmüyorsun bilinçsiz siyasetçisin millet hırıszlıknyapıyor diye sende hırsızlık yapamazsın bu Atatürkçülük değildir
10 yıldır çözüm sürecinde yasananları bahane olarak ortaya sunmasakmı artık.
Cünkü bu sözlerle PKK nın HDP nin ekmegine yağ sürüyoruz ve şu an onlarla isbirliği yapanların da ekmegine yag sürmüs oluyoruz. Adamlar biz sans verdik devletin uzattigi eli kirmaya calistilar bizde simdi dağda sehirler de Irakta Suriye de PKK li teroristlerin kafalarini eziyoruz diyorlar. Siyasi ayaklarini da hapise atiyoruz. Ama sizde disari cikarmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz diyorlar.
Haksizlar mi?
Kuralsiz arac konusunda yanlis bilgilere sahipsin.
Videodan alınan ekran görüntüsünün Muharrem İnce’nin eşi Ülkü İnce’ye Range Rover markalı araç aldığı iddiası ile paylaşılması üzerine İBB ve Bakırköy CHP meclis üyesi Nadir Ataman konuya ilişkin açıklamada bulundu. Nadir Ataman 3 Nisan 2023 tarihinde “Bugün farklı siyasi partilerde olsak da ben gerçeği söylemek zorundayım. Sayın Muharrem İnce’nin eşi Ülkü İnce’nin Range Rover marka bir arabası yoktur. Videoda görülen range marka araç benim akrabama aittir. Videoda gözüken kişi de benim.” ifadelerini içeren bir tweet paylaştı.
Ya kardeşim bu dediklerini kendin uygula senşn oy verdin adam öok kötü bir siyasetçi ve yedi başlı bir sistem istiyor dünyada hiçbir yerde bu kabul görmez , chpde çok güzel iki siyasetçi var girsin anında kazanır imamoğlu ve mahsur ama siz bu kafayla o adamlara heba edersiniz
Verirler. İstersen eşeği bağla. Bu pelinsuların siyasi düşünceleri hayatıma ışık tutuyor.
Mala benzşyoruz ordan bakınca
Estağfurullah kardeş
6 li masadan iyi parti ciksa keske
icraat yapacak biri olursa neden olmasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar