İsizlik sorunu cözecek Vergileri minimum indirecek hata bazı vergileri kaldıracak Ülkedeki hertürlü sideti sonlandıracak İnsanların refah içinde yapmasını sağlayacak Dünyanın en gücülü pasaportu olmasını sağlayacak Ülkenin nufusun %100 müstakil evlerde oturacak Eğitim sistemini sorunları cözecek
bir adaya oy verimisiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burada yazdıklarının tersini söyleyen var mı? Ben de bir sürü şey vadederim ama önemli olan yapmam.
Yapan olursa
Bunu hiçkimse yapamaz
Yağa yapan biri olursa
Reis bile yapamaz:)
Elbet bir yapan bulunur
Bu kişisel bir durum değil. Sana anlatmaya nereden başladam… ilkin, biz yenilmiş bir medeniyetiz. İkinci olarak, Batılı zengin ülker hırsız olduğu için zengin. Üçüncüsü biz 1923’te sömürge ülkesi olarak kurulduk. Yani biz bu dübya düzeninde ev sahibi değiliz, kiracıyız. Dünya Ekonomi finans sisteminin kontrol edildiği bir üst yapı var. Biz o masanın patronu değil, en fazla uşağı olabiliriz. Yani piyasadaki dolar/altın/uluslararasınticaret/IMF veya Abd Metkez bankası, enperyalist Batı siyaset sisteminde sen kendi medeniyetini kurmadıkça olmaz. Dünyayı bir apartman sitesi düşün, Türkiye o sitenin 3. Katında 1 daide kiracı:) siteye giriş çıkış başkasının güvenlik kontrolündedir. Elektrik Su Gaz telefon ağın o sitenin içinde ve sen onları kullanarak kira ödüyırsun. Sitenin sahibi biz değilşz
Kiracının apartmanı satın alamsın vakti geldiğinde alır
:))
hayır demem akp'li bir cahilim ben
Nediyorsun
Sen Z kuşağısın değil mi?
1999 doğumluyum
Multecileride gondersin ha tamam o zaman
Göndermeye gerek yok
Sen suriyeli misin
Türküm kardeşim
Gerek var nasil gerek yok daha geceblerde bir kizimiza t*cavuz edip oldurduler neresini savunuyorsun
Vatandaşlık veya mülk alamsınına engel olalım Düzgün çalışanı iş kurmak isteyeni kalsın düzeni hukuksuz birse yapanda deport değil hapishanede calıstırılsın sonra deport edilsin
Bizden değil yabancılardan vergi alınsın benim mantığım bu
Köle gibi kullanalım diyorsun
Köle değil rahat yasınlar ama biz onlar sayesinde daha rahat yaşayalım
Gene kölelik oluyor bu onu kendi cikarlarimiz icin kullaniyoruz sonucta buna kolelik deniliyor yuzyillardir
Bise diyem senin dediğinde olabilir