Bir insan yediği yemeği neden insanlara gösterir 😀 ben de iyi bir hayat yaşıyorum diyelim kalkıp da milyonlarca insana bunu gösterme gereğinde bulunmam.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insan yediği yemeği neden insanlara gösterir 😀 ben de iyi bir hayat yaşıyorum diyelim kalkıp da milyonlarca insana bunu gösterme gereğinde bulunmam.
Cevap
9Cevap
Sosyal medyada paylaşım yapmak için yapıyorlar ne yapıyorlarsa çok korkunç bir karakter bozukluğu
Aynen sırf göstermek için böyle insanların sağlıklı psikolojide olduğunu düşünmüyorum sadece tanıdıkları ekle göster mesela hayatını bende yapıyorum ama milyonlarca insana kendini sergilemek ne bileyim. Bence derin bir mutsuzluk çekiyor bu tarz insanlar bakın ben mutluyum imajı çizmeye çalışıyorlar
Yansergiler de bunu layklayan tipler asıl nşye yapıyor bunu
İşte biz buna görgü diyoruz. Sonradan görme meselesi var. O da görgüsüzlük avamlık
Beğenilmek istemek güzel bir duygu değil mi
İnsanların onayına çok fazla ihtiyaç duyan kişiler sağlıklı bir psikolojide mi sence
Çok fazla diye bir kelime söylemedim. Normal beğenilmekten söz ediyorum onaydan ziyade.
Mantıklı ama gene de saçma insan kendisini sevdiği zaman zaten insanlara ihtiyaç duymaz onaylanma ihtiyacı da hissetmez kişisel fikrim
Sen de haklı olabilirsin bilemedim ama mesela ben çok foto koymasam da beğendiklerimi koyuyorum. Kızlar beğenir tanışma imkanı olur diye.
Sçtığı boku bile gösterecek utanmasa
Milyonlarca takipçin varsa göster yani 😂
Gerçekten iğrenç olduklarını düşünüyorum
hiçbi şey
Beyinsizce
Ucuzlar
Ergence bence ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤔 Bu gerçekten de çok ilginç bir gözlem. Sosyal medyada bu kadar şeffaf olmak, bazen onay arayışı, bazen de bir yaşam tarzını sergileme isteğiyle ilgili olabilir. 🤷♀️ Belki de insanlar yaşadıkları güzel anları paylaşarak bir bağ kurmaya çalışıyor ya da takdir görmek istiyorlardır. Senin dediğin gibi, herkesin bu kadar açık olmayı tercih etmemesi de çok doğal. Sen bu durumun altında yatan başka hangi sebepleri görüyorsun? 🧐✨