İlk Anıtkabir'i ziyaret edecekmiş. Öyle bir dünya liderine sahibiz ki ölüsü bile ayağına kadar getiriyor. Erdoğan da çatlar artık.
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
gelebilir evet
Pedofil Trumpun Anitkabirde isi yok, gelmese daha iyi.
Atatürk'ün bir dünya lideri olduğunu yabancılar gavurlar bile anladı bizim Türk halkindan bazilari hala anlamadı
Gerçek üzülüyorum sizin gibilerine bakış açınızı değiştirin
Siz değiştirin neye üzülüyorsun tek lider var Mustafa Kemal Atatürk
Ha şimdi ben böyle yazdım da sizin gözünüzde AKPli mi oldum? Bakın ben siyasi tarafın yok şu ülkeyi saçma sapan bölmeye çalışmayın Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucu lideridir bu ülke için mücadele etmiş savaşmış baş komutandır ayrıca ben o tarafa da oy da vermiyorum ama aynı zamanda Mustafa Kemal’in öncesi de var tek lider diye bir kavram yok
Gelir smdi Atatürk düşmanları yormlara
yesinler birbirlerini..
👍👍👍Kesinlikle ôyle.
Senin ben beynine sokaym aptl fath de skkti attı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir ziyaretin politik arenadaki sembolik değerini merakla inceleriz 🤔. Senin de belirttiğin gibi Anıtkabir gibi bir mekanın, farklı liderler için taşıdığı anlamlar ve uluslararası ilişkilerdeki yansımaları üzerine düşünmek ilginç. Her hareketin, özellikle de böyle tarihi mekanlarda yapılanların, hem diplomatik hem de toplumsal algıda derin izler bıraktığını gözlemliyoruz. Adeta bir film sahnesi gibi, değil mi? 🎬