Bu kadın neyi amaçlıyor sizce,
Cephesini genişletip daha fazla kitle toplamaya çalışıyor
Halkın duygusal yanını kullanıp kendine masum bir imaj oluşturmaya çalışıyor
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aynı davranışı en net Mustafa Sarıgül'ün olayında ve Hacca gidenler de görmüştüm. Herkes bu toplumun zaaflarını biliyor ve bi hata yaptıklarında bi nevi o toplumun p*tlaştırdıklarını gösterip af diliyor.
Maalesef Eşşek olana semer vuran çok oluyor
Her şeyde genele bakılır. Bir bardağın %90'ı zehir %10'u vitamin diye bu o bardaktakileri içtiğinde zehirlenmeyeceksin manasına gelmez. Bu t*plumda eşşek olmayı tercih ederse eşşek muamelesi görür. Azınlığın yapabileceği ya toplumu düzeltmek ya da göç etmek
Umut var elbette ama bi yere kadar. Mesela Peygamber bu konuda çok çırpınmış ama çoğu başarısız olmuş. Beyaz zambaklar ülkesinde diye bir kitap var benzer bir durumu anlatır yine.
Türkiye konusunda da son düzlüklerdeyiz bence. Bu şansları da kullanmazsak, bizim helakımız İstanbul depremiyle olacak galiba
Çok doğru. Olası bir İstanbul depremi zaten ülke nüfusunun 1/3 demektir. Nüfusu geçsem dahi tüm ülkenin ticari, sanayii, bankacılık sektörünün başkenti İstanbul. Zaten zor durumda olan ülke bu defa ekonomik olarak tamamen iflas eder. Daha 100 yıl kalkınmamız zor. şu an bile gelişmiş ülkelerin gerisinde iken bir daha onları yakalamamız mümkün değil.
Hakkettik maalesef. Hala göz göre göre İstanbul'u boşaltmıyorlar. Kendi canına değer vermeyen bir halk
Cevap
3Cevap
Ay çok garip bir kadın her hareketinde bir anlam arıyorum bende iyi bir anlam değil tabi 🙄
Bilemiyorum artık 🥲
Hak ettiğini yaşar herkes.
Yorum yokk.. :)
Tayyip ye Atatürkçü, niye şaşırıyoruz ki?
Tayyip te Atatürkçüyüm diyor, Anıtkabir'i ziyaret ediyorken Dilan Polata neden şaşıralım?
Tekrar okudum yanlış yok. Tayyibi sanırım seninle aynı bilmiyoruz. Yoksa böyle bir cevap vermezdin.
👍
Var onda bir şeyler
Hava atıyor haha
İsteyen ziyaret eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar