Dilan Polat’la ilgili düşünceleriniz neler?
Dilan Polat Ağlayarak Veda Etti #shorts #dilanpolat
youtube.com/shorts/y4kaiFRhf38?feature=share
Dilan Polat Ağlayarak Veda Etti #shorts #dilanpolat
youtube.com/shorts/y4kaiFRhf38?feature=share
Keşke her hırsıza karşı bu kadar duyarlı davranıp paket yaparlardı ey gidi ey. Adamlar tıktok canlı yayınında kara para bilmem ne kaçırıp günde 1 milyon kazanıyorlar niye bir şey yapamıyorlar.
Kadın deprem döneminde keşfetime düşmeye başladı. Hiçbir şey düşünmüyorken, zorla bir şeyler düşünmeye başladım.
Hayatımızın içine zorla girdi, oynadı, eğlendi, güldü, bağırdı, tükürdü ve sonunu da kendi yazdı.
Ama unutmayalım ki onun sayesinde de fenomenlerin çoğunun nasıl kara para akladığını da görmüş olduk. Büyük bir çetenin, örgütün sonunu getirdi ve domino taşı gibi hepsi birbirini takip ediyor. Diğerlerinin de sonları yakındır.
Peki ülkemizde bunları ünlü edenler akıllanır mı? Sanmam.
En azından birileri okur belki farklı düşünür. Umudu kaybetmemek lazım.
Cevap
4Cevap
Zamanında para kaçırmak için vergi cenneti ülkelerine para sızdırmıs kimbilir ne dolaplar çevirdi. Çok söz yalansız çok para haramsız olmaz. Biz neden zengin olmuyoruz. Kimbilir diğer ülkelerde kac parası vardır hala. Çıktıktan sonra zengin hayatına devam eder. Şimdi ceza almamaya çalışıyor çıktıktan sonra başka ülkeye kaçar
Eğer istersen bu düşüncelerin videoya yorum atabilirsin daha çok kişi tarafından görülür. Ne güzel yazmışsın daha çok kişi görür oradan. Tabi sen bilirsin yine de.
dolar euro aliyor basini gidiyor tv de haberler dilan polat gazze israil. yav bunlardan banane. muhabir kadinlara falan soruyor bunu kadinin biri dediki bunlar bu kadar ilerlemeden yetkililer nerdeydi diyor. kadina da yazik oldu falan diyor. hakli degil mi simdi bu. niye göz yumdunuz bunlara bugune kadar. devletin yasalari kisiyi kendinden bile korumali.
Sen kara para akla, gorgusuzce paylasim yap. Ben bir şey yapmadim, çocuğum var. Cezasını ceksin
Eğer istersen bu düşüncelerin videoya yorum atabilirsin daha çok kişi tarafından görülür. Ne güzel yazmışsın daha çok kişi görür oradan.
Kimseyle polemiğe girmem. Gerek yok yani. Hala bu kadını savunan insanlar vae
Yani ne için savunulur ki? Sonuçta her şey ortada. Tabi sen bilirsin daha çok kişiye ulaşırdın.
Saçma sapan bir şey yazarlar. Gerek yik
Sen bilirsin.
Bu ve bunun gibilerin gündemden çıkmasını istiyorum hayranları takipçileri düşüncelerini söyleyebilir ben ilgilenmiyorum.
Abla gündemi çok meşgul etti bence artık inmesi gerekiyor
Tanımıyorum kanka
Hak etti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?