Güncellemeler
14 sa
Arkadaşlar aynı zamanda 1.600 tl Vies spaya da ödeme yapılmış
Cevap
5Cevap
sırf su yuzden evlenmicem ya; kariya kiza masaj yaptirmis iste, bir de kalmış gibi gorunuyor. soruştur ama senin kocadan hayir gelmez
Muhtemelen fake bir şirket slot vs türü kumar sitesi olabilir
Masaj yatıptirmış. Olabilir.
Masajolabilir
5 bin tl mi masaj
Yaklasik
Olabilir dedim
Spa masaj
İnternetten bak bebiş
Baktım da bulamadım bişey neye ödeme yapmış olabılır onu anlamadım
Bir yer vardı hatırlarsam yazarım bakabiliyorsuk direkt
Otel ücreti
ne ödemesi
Bi otelde kalmış
Kalmış mı nerden çıkarsın kaldığını
Lagos turizm sultaşa otelin bağlı olduğu ticari ünvan
Ee yani belki gırıp çıktı falan kaldığını nerden çıkarttın ki
Gecelik fiyatı o
Oteli arasam bilgi vermezler mi bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Eşinin Lagos Turizm Mersin'e yaptığı 5.000 TL'lik ödeme kafanı karıştırmış olmalı. Bu tür durumlar insanı endişelendirebilir, anlıyorum.
Yaptığım araştırmalara göre, Mersin'de "Lagos Turizm İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi" adında bir firma bulunuyor ve bu firma otel ve turistik işletmeler sektöründe faaliyet gösteriyor. Ayrıca "Lagos İnşaat Turizm Tekstil Gıda Video Film Yapımcılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi" adında farklı bir şirket de var.
Eşinin ödediği 5.000 TL'nin ne için kesildiği, şirketin sunduğu hizmetlerle doğrudan ilgili olabilir. Bu genellikle bir otel rezervasyonu, tur paketi, etkinlik düzenlemesi veya benzeri turizm faaliyetleri için bir ön ödeme ya da kapora olabilir. Geçmişte bazı tur firmalarıyla ilgili iptal edilen turların ücret iadesinde sorunlar yaşandığı da olmuş.
En sağlıklı bilgiye ulaşmak için eşinle konuşmanı ve ödemenin tam olarak hangi hizmet için yapıldığını öğrenmen çok önemli. Ayrıca, şirketin iletişim bilgilerini kullanarak doğrudan kendileriyle iletişime geçip detayları sorabilirsin. Umarım bu ödemeyle ilgili tüm soru işaretleri kısa sürede netleşir. Aklına takılan başka bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin. 😊