Tatil & Seyahat Tatil i̇çin 20 bin lira yeterli mi? wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Muğlaya Gitmeyi planlıyorum 1 Hafta Yeterli'mi Sizce? Güncellemeler+1 yıl Tatil İçin 20 Bin Lira Yeterli'mi? Tatil i̇çin 20 bin lira yeterli mi? Cevapla Tatil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Bence yeterli 0 0 Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bu ekonomik koşullarla güzel bir tatil için yetersiz maalesef 0 1 Yorumla wrogue +1 yıl Sadece kızlar az buluyo neden😅😅 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl yeterli ben 18bine 2 kisi dimim de tam pansiyon yabanci yerli ickiler dahil 6 gün giiyorum 0 0 Yorumla
Alp3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeter ben Antalya da bir otel tuttum.17 milyar verdim bu gün şartları normal 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Tek kişi için çok lüx bir yerde kalmayacaksan yeterlidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tatil için bu kadar hesap kitap yapıyorsan bence çıkmaçünkü tatil yaparken kafan rahat olmayacak 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir hafta ancak yeter 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ayağını yorganına göre uzatırsan gayet iyi para. 0 0 Yorumla
freedom1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl yeter.. çadırda kalırsan kamp yaparsan fazla bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence yeterli
Bu ekonomik koşullarla güzel bir tatil için yetersiz maalesef
Sadece kızlar az buluyo neden😅😅
yeterli ben 18bine 2 kisi dimim de tam pansiyon yabanci yerli ickiler dahil 6 gün giiyorum
Yeter ben Antalya da bir otel tuttum.17 milyar verdim bu gün şartları normal
Tek kişi için çok lüx bir yerde kalmayacaksan yeterlidir
tatil için bu kadar hesap kitap yapıyorsan bence çıkma
çünkü tatil yaparken kafan rahat olmayacak
Bir hafta ancak yeter
20 bin az bence cidden fldlfğföfm
ayağını yorganına göre uzatırsan gayet iyi para.
Kaç kişi gideceğine bağlı
Nereye gitmene bağlı knk
yeter.. çadırda kalırsan kamp yaparsan fazla bile
yetmez ama olsun