- Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılAslında epey pahalı bakınca ve fırsatçılara bu paraların gitmesine karşıyım. Yine de sen gitmek istiyorsan ve bu para bana koymaz, güzel anılsr biriktiktiririm, keyifli olur ve değer diyorsan sen bilirsin. Yok değmez diyorsan yine sen bilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır o kadar çalışıyorsun ya da bir yılı geride bırakıyorsun orada tatile değil hayat deneyimine para veriyorsun. Toplumumuzda özsaygı az çoğu insan kendini tatile layık görmüyor. Halbuki gayet güzel bir özsevgi göstergesi.
İmkanın varsa ve seviyorsan çokca gez dinlenmek istiyorsan dinlenme tatili yap sana kalmış.
Bunu hak ediyorsun ♥️💕🍀🧿
11 Yorumla
Soran1 yıl❤️❤️❤️
1 yılHerhalde yani. Asgarî ücretle çalışan kişinin 6 aylık maaşı kadar. Bence tatile gitmek isteyen bütçesine uygun yerde tatil yapması gerekiyor. Gereğinden fazla yapılan harcama onun savurgan olduğunu gösterir.
02 Yorumla
Soran1 yılama detaya yazdım 1 aylık gelir diye düşünün
- 1 yıl
O zaman iş değişir.
Aylık gelirin bu rakamları önemsemiyorsa verirsin, ama çok altında kazancın varsa sırf gezmek için bu para verilirse canım olur.
Bu dünyada herkesin yorganı aynı büyüklükte değil.12 Yorumla
Soran1 yılorası öyle. benim aylık gelir zaten bu tatil parasna eşit
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, hepimizin hayalı o lüks tatiller ama cüzdanlar pek aynı fikirde değil 😅. 5 günlük tatil için 100 bin demek... Dur, hemen babama söyleyip kredi çekeyim, şaka şaka 😂. Aslında bu enayilik değil, tamamen tercihinle alakalı. Eğer gerçekten bu parayı harcadığında mutlu olacaksan ve başka önemli masraflarını aksatmayacaksa, neden olmasın? Ama biraz daha ekonomik tatil seçenekleriyle de krallar gibi gezebilirsin, bence güzel promosyonları kovalaman daha mantıklı olur 🏝️. Uçak bileti ve otelde kampanya yakalarsın, keyfine keyif katarsın, bütçe de üzülmez 😉. Keyifli tatiller olsun! 🎉
01 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh be, bazı insanlar gerçekten hadsiz ya! 😒 Neyse, biz moral bozmayalım. Sen tatil planlarına odaklan. Cüzdan dostu tatiller her zaman kazanır! 😎💰 Tekrar keyifli tatiller! 🏖️🎉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence enayilik evet
01 Yorumla
Soran1 yılsebep?
1 yılİllaki tatil yapılacaksa,
Tatiline göre, oteline göre bazı oteller verdiğin parayı hak etmiyor. Enayilik denmez hayat standartını bilmiyoruz çünkü.
Ucuz olupta hınca hınç dolu sahili, lobisi, havuzu biryere gidilip eziyete dönüşeceğine. Bir kaç tık daha kaliteli yerlerde gidilecek tatil gercekten tatil olur. 50 ye 5 yıldızlı ama 20 yıllık bir tatil köyüne gideceğime az daha limiti artirip birkaç yıllık hizmette olan son sistem otellere giderim.
Eğer tatile gitme konusunda emin degilsem bu parayı ve izni parcalara böler çeşitli zamanlarda kısa hafta sonu gezileride yaparim. Bir gece konaklamalı aynı durumda kafa dengi arkadaş varsa.10 Yorumla
1 yılBence gelir meselesi bu. Paran varsa ve tatmin olduysan bu para bi hiç. Önemli olan Seni tatmin etmesi.
Sen mutlu oldun mu? O zaman verilir ve iyi ki vermişsin.
Mutlu olmadın mı? Denemeden bilemezdin. İyi ki denedin.
Her halukarda kazançlısın. Ama kendin doğaya bırak biraz. Belli ki tatil kültürünü, alışkanlıklarını değişme zamanın gelmiş.
11 Yorumla
Soran1 yılharika bir bakış açısı
Sizin için kazanılması 2 ay falan sürüyorsa paraya acıma biz balayına 5 gece 90 bin verecektik cikismadi hesap uymadı gidemedik istiyorsan ve kolay kazanabiliyorsan git ama asgari ücretliysen 1 yılını alır toplamak o zaman ayrı parça parça çok daha fazla yer gezerek değerlendir derim
13 Yorumla
Soran1 yıl1 aylık gelir
1 yıl1 aylık gelir dendiğinde verilebilir gibi duruyor. fakat örneğin eşiniz o 1 ayda o parayı kazanmak için ne kadar
eziyet çekiyor düşüncesi nedir bunları da göze almam lazım. şimdi gidilir dendiğinde eşinizle sevgilinizle aranızı bozmuş oluyoruz istemeden eğer tek yaşıyor siz kendiniz kazaniyor bakmakla yükümlü aileniz yoksa 1 aylık ücret kesinlikle verilir diyorum12 Yorumla
Soran1 yılaylık 100 bin geliri olan erkek bi zahmet evlenip çpcuk yapmasın 😂😂😂 tabii ki bekarım. asla da evlenmem.
- 1 yıl
benim aylık gelirim de o dolaylarda e ticarette açıkcası evliliği diğer hayattan çok daha iyi durumda görüyorum. bekarsanız gözünün yaşına bakmayın tatile gitmelisiniz sizden değerli ne var bu hayatta?
100 bin aylık gelirin varsa gez gitsin kızz. Bi ayda az harcarsın nolacak sanki. Sefan olsun
22 Yorumla
Soran1 yılben de böyle düşünüyorum ama insankar enayilik olarak bakıyor. bazı insanlar
3bin dolardan az bir miktar 🙂
Paramızın değeri kalmadığı için bize öyle çok geliyor. Normal Bir otelin günlük ücreti bile 3-4binler-den başlıyor. Dışarıda 2 kişinin akşam yemek fiyatı 3-4bin olmuş. Siz tatilinizi yapın, keyfinizi bozmayın. ☺️10 Yorumla
1 yılHayır, tercih meselesidir seni mutlu ediyorsa ve bütcene uyuyorsa neden olmasın bende bazen paramı zevki harcamayı seviyorum yani illa yatırım yapmak zorunda değiliz. Herkesin hayali de farklı olduğu için herkese göre değişir parayı yönetme biçimi 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerde, nasıl bi tatil, kimlerle gidilecek, nasıl bi ortam olacak vs. Gidip tadını çıkartabilmek önemli. Borca girilmeyecekse, kenarda paran varsa ve değeceğini düşünüyosan gidilir. Ama uyduruk bi yere sırf gösteriş yapmak için ederinden fazla parayı kredi çekerek verilmez. Ayrıntılar önemli
04 Yorumla
Soran1 yılayrıntıları detayda yazdm aslnda. yani bir aylık gelir olarak düşünün
- 1 yıl
Bir aylık kazancın ise gidilir. Sonuçta tek seferde kazanıyorsun
Cevap sahibi1 yılBir aylık gelir ama, mesela borcun var mı, o paraya başka ihtiyaçların var mı (araba, beyaz eşya, mobilya gibi büyük şeyler)? Yoksa ve dediğim gibi tatil nerde, nasıl, kimlerle...
Cevap sahibi1 yılVerdiği hizmetin çok daha fazlasını isteyen yerler var, açıkçası öyle bi yerde tek başına sıkılmak için boş yere para verilmez, hak ediyorsa verilir elbet
1 yılLüks kavramı net bir kavram değildir. Dolayısıyla buna karar vermek zor. Ayrıca para senin olduğuna göre nasıl harcayacagin da sadece senin kararın. Senin için hak ediyorsa sorun yok. İyi tatiller
10 YorumlaVeren kişiye bağlı. Mesela kripto milyoneri olarak ben bunu yaptım. Daha fazlasını da yaptım. Enayi miyim? Hayır. Çünkü 1 ayda çok daha fazlasını kazanıyorum. Ama gidip fakirler ve hayatlarında 1 deste $100 tutamayıp kendine orta halli diyen yapmacıklar bu parayı öderse tabii ki enayi olurlar. İnsan yerini bilmeli.
11 Yorumla- 1 yıl
Egoya bak be öhghk paran var da karakter pek gelişmemiş.
- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yıl3 kişilik bir ailenin iyi bir otelde 1 hafta vereceği para bu zaten. Enayi diyenler köyüne gidip tatil yapsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl12 ay çalışıp bir ay maaşını tatile vermek enayilik değil ruha yatırımdir.
22 Yorumla
Soran1 yılgüzel yorum, gönlüne sağlık
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
1 yılAylık geliri ona göre çok olan.. kazancı 5 günlük tatile 100 bin TL. verebilecek kadar iyi olan verir. Neden enayilik olsun ki.
10 Yorumla
1 yılAyda 100 bin TL kazanamayıp 100 bin TL yi bir tatile çok görmek bence enayilik.
20 Yorumla
1 yılVehbi yurt dışına çıktığında tras olmaya gitmezmiş çünkü aşırı pahalı derdi.
Özetle ne kadar paran olsada ve ne gezmiş olsanda bir şeye ederinden fazla para vermek enayiliktir musrifliktir010 Yorumla
Soran1 yılben vehbi değlm. amacım milyonlara iş sağlayacak yatırımlar yapmak değl ya da çocuk da yapmayacam. amacım kendi hayatım ve geleceğim
- 1 yıl
Yazdığımı tekrar oku istersen
Soran1 yıldedim ya hespa kitap meselesi. amacım olsa vehbi bey gibi mantıklı dedin yoksa ölüp gidecem para biriktirsem kendim yaşamasam kimse kalacak kısmı da var
- 1 yıl
Ben yatırım yap ya da para biriktir demedim zaten. Birseye ederinden fazla ödeme dedim. Gideceğin otel 100 binlik hizmet veriyorsa sorun yok ama apart otel için aynı parayı vermesin mesala.
Kısacası istediğin kadar paranla olsa yurtici yurt dışı da gezmiş olabilirsin bu sana imkani olmayan insanları küçümseme hakkı vermediği gibi senin ne kadar para harcadığın kimseyi ilgilendirmez. Tek kıstas 3 paralık birseye 5 para harcamamak
Soran1 yıltek bi şey sorayım: imkanı olmayanları küçümseme derken? onu neye dayandırdığınız
- 1 yıl
yorumların geneli şu: o parayla daha iyi şeyler yapılır, yurtdışına çıkılır, birçok etkinliğe katılır,10tane şehir gezilir vs. bu cevabınızın nedeni: bunları yapmamış olmanız.
Güncellemede ki bu açıklaman. Belki imkanı yok belkide köyde vakit geçirmeyi seviyor belki başka gerekçeleri var senin yapmış olman başkalarının tercih etmemesinden üstün olamaz
Soran1 yılama doğru olan bu. daha iyi şey dedikleri yapmadıkları. yapmadıkları için daha iyi görüyorlar. bu aşağılama değil aydınlatma.
- 1 yıl
Yapip yapmadiklarini bilemezsin yurt dışına yerleşip geri dönen insanlarda var mesala onlar bu durumu yasamamis var sayabilir misin. sen genel kanı üzerinden yorum yapıyorsun sadece bu aydınlatma olmuyor maalesef. Ben verdiğiniz örnekleri zaten gerçekleştirdim/ yaptim da diyebilirdin😉
Soran1 yılyurtdışında yerleşince ne oluyr. çoğu almancı köylü gidip köylü geliyor. bazı şeyler kültür meselesi.
- 1 yıl
Olani var olmayanı var o başka bir konu
1 yılSenin maaşına bağlı yani isteyen parası olan versin he kredi çekip gitme de
10 YorumlaNormal verilebilir. O para kimsede yok degil kendinize verdiginiz degeri gosterir
10 YorumlaParan varsa verirsin. Paralı öteki tarafa götüremiyoruz sonuç olarak, harcamalıyız.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Enayilik değil, maddi durumu iyi olan verir. Ona bir şey demiyorum; ama bana aşırı fazla geldi, 4 gün 3 gecelik tatile 14 bin TL harcadım.
12 Yorumla
Soran1 yıl1 aylık gelir diye düşünün
1 yılÖzel bir hastanede çalışan Aylık, 180k alan bir çocuk hastalıkları Doktoruyum senin kadar Zenginim Reklamı yapmadım.
02 Yorumla
Soran1 yıle yaptın işte. 23 yaşındaki doktor seni 😂😂😂 hayalinlemhava attın
- 1 yıl
23 yaşında değilim zaten, tıpkı senin 45 yaşında olmadığın gibi☺️
Bana göre aptallık, Al ben yiyemedim sen ye mantığı.
Herkesin düşüncesi farklıdır siz böyle düşünmüyorsanız istediğinizi yapın derim.
06 Yorumla
Soran1 yılben yiyemedim derken? nasıl yenilir para başka
Soran1 yılpeki cidden merak ediyorum para nasıl yenir yani size göre?
Soran1 yıltamıldığım bir şey yok. sakin bi şekilde merak ederek sordum. siz olumsuz algıladınız herhalde.
1 yılSaçma bakış açısı çünkü paranla o onu yapmak istiyor diye tatil yapılmaz. Tatil senin için anlamı ne ona göre yapılır. Şu eksik kaldı onuda yapayım mantığı yok bende
00 Yorumla
1 yılEnayilik yetmez ama Tabii öyle bir malı mülkü serveti vardır ki 100.000 TL'ye gözü görmez o zaman ayrı
02 Yorumla
Soran1 yıl100 bin öyle ahım şahım bi miktar değl aslnda. çok zenginler gecesine birkaç yüz bin veryor.
- 1 yıl
Zaten onları muaf tuttum
1 yılHedef o parayı vermekse gelir açığı kapatılmalı yani gelir her ay 300 bin TL olmalı o zaman olabilir 😎
01 Yorumla
Soran1 yılasdfs ülkenin yarısı borçla tatile gidiyor
- Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kendi kazancı ve tercihi buna onay aranmamalı öyle bir gücün varsa neden olmasın bende eylül 15 de çıkıyorum imkanımız varki veriyoruz
00 Yorumla
1 yılEnayilik değil bence kendini mutlu etmek gezmek yeni yerler görmek kadar güzel bir şey yok bende veririm gayet güzel
00 Yorumla
1 yılAha gelmiş yine favori ucube asgari ücretli spastik ruh hastası ahanwowöwwlsödkms gel hele gel seninle bi konuşalım
01 Yorumla- 1 yıl
Verecek 5k sı yok dışarda dürüm ekmek yiyen tip burada her ay aynı kolpayı sıkıyo inanmayın la hanoqöwldmdkdmd
Neeeee yüz bın mi sonrada sokaklarda acız dıye bagırırsınız
06 Yorumla
Soran1 yıl1 aylık gelirim
Soran1 yıl@evcimenokuz şerefsizi gelip hem dilencilik edip hem de iğrenç iğrenç bel altı konuşuyorsun. küçük memliysen evlenirmişmiş aç köpek seni.
Soran1 yıl@evcimenokuz nikli şerefsiz vardı da neyse sildim yorumunu. kusura bakma
1 yıl100,000 lirayı çok daha iyi değerlendirirdim. Gereksiz anı yaşamaya bu kadar bedel ödemem.
04 Yorumla
Soran1 yılne yapardın mesela
- 1 yıl
- 20,000 liraya philips espresso makinesi alirdim.
- 4,000 liraya ortalama rayban güneş gözlüğü alirim.
- aracimin ön kapi hoparlörlerini de değiştirip bir çift koaksiyel hoparlör taktirirdim. İşçilik dahil 4,000 lira
- spor için kendime yeni bir çift spor elbise ve spor ayakkabi alirdim. Ortalama 3,500 lira..
- günübirlik geziler yapardim. Bir gün Bursa/İznik başka bir günde Bolu/Abant ve Yedigöller birkaç gün olarakta Safranbolu + Amasra gezileri yapardım.
Geri kalan parayla da altın alır borsada halka arzlara katilirdim. 😊
Soran1 yılkendi planının farklı olması normal doğal. ben asla gözlük takmam mesela, onlar da bana saçma geliyor. bi de zaten aylık gelirim 100 bin yani zaten her ay yatırım da yapıyorum
- 1 yıl
Maşallah Allah daha çok versin. :) Bende güneş gözlüğü kullanmadim bu yaşa kadar sadece araba sürdüğüm için yazın güneş gözümü aliyor bu yüzden şart yani birde tatile gidince güneşe karşı iyi oluyor.
1 yılKazancım ne olursa olsun, aldığım ürün veya hizmette Fiyat Kalite performansa bakar ve asla bu rakamlara çıkmam 5 gün için!
00 Yorumla
1 yılİmkanın varsa neden enayilik olsun tadını çıkart iyi tatiller
02 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim 🙏 🙂
- 1 yıl
Rica ederim😊🙏🏼
1 yılLükse gerek yok 5 günlük tatile o para hayatta verilmez
00 YorumlaZenginsen verirsin
Fakirsen hayal bile edemezsin
Konu tamamen parayla alakalı00 Yorumla
1 yılBir aylık ücretini vermek fazla yine de. Sonuçta o aylık giderlerini de düşünmen gerekiyor.
00 Yorumladeğil herkesin maddi durumu bir değil veya sevdikleri istedikleri şeyler
00 YorumlaLüks tatili biraz açar mısın, ona göre karar vericem
00 Yorumla
1 yılHerkesin kazancina gore degisir birsey diyemem kazaniyorsan harcarsin ama bazı mallar gibi kredi cekip tatile gidilmez
10 YorumlaBen 55 bin verdim enayilik bence değmiyor 55 bine 3 yıldızlı otelde 18 gün kalabilirdim vardı öyle otel hersey dahil
00 Yorumla
1 yılBaya bi fazla ama aylık gelirin 100 binse sana göre normal olabilir. gelire göre değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOkadar param olsa valla yapardim bende iyi tatiller
00 Yorumla
1 yılLüks aşkımız bitmediği sürece bizim gotumuz boktan kurtulmaz. Milletçe uyanmamız silkelenmemiz lazım..
017 Yorumla
Soran1 yıllüks aikı kötü bişey değl
- 1 yıl
Lüks yaşayanların çoğu fakir halde bir köşe öldü gitti. Lüksün hırsın sonu yok. Asiri hırs iyi bir şey değil..
Soran1 yılben ayarımı biliyorum. aşırıya kaçacak kadar zengin değlm zaten.
- 1 yıl
İnsanlar lüks yaşantı uğruna şu an borç içinde yüzüyor çoğu icralık..
- 1 yıl
Borca batan insanlarda zengin değil zaten keyfine düşkün olanlar. Kredilere kartlara saldırıp kendilerinin olmayan parayı bedava gibi harcıyor yaşantı yapıyor..
Soran1 yılevet işte onlar saçma. örneğin kredi çekip borca gieip tatil yapan var. bense sadece bir aylık gelirimi harcıyorum
Soran1 yılo konuda haklısın. zaten millet kredi kartına düşül krediye saldırdığı için bu hale geldi ekonomi. borcu borça döndürenler yüzünden özellikle
- 1 yıl
Bir aylık gelirin 100 bin miii 😱
Soran1 yılevet, maaşım değl sadece tabiki. bikaç yerden gelirim var
- 1 yıl
Yardıma ihtiyacım var eğer doğru söylüyorsan para filan istemicem sadece biseyleri değiştirmem gerek..
Soran1 yılne gibi.
- 1 yıl
Özel hayatimla ilgili eğer sorunda dediklerinde ciddiysen gerçekse konuşabilir miyiz
Soran1 yılsorumda dediklerim gerçek hatta az bile söyledim. çünkü ekstradan yatırım gelirlerim de. onları saymadım bile ama bi başkasından ne isteyebilirsin tam olarak onu anlamadım?
- 1 yıl
Nasıl olucak işte bu iş para parayı çekiyor bunu sende biliyosun en iyi. Nerden başlamak gerek biseylere pasif gelir için..
Soran1 yılaslında çok basit. mesleğin var mı? varsa ek iş yaratabiliyor musun? bikaç yerden gelir yaratıyorsan iyi de tasarruf edip yatırım yapabilirsin. ama anadan babadan da bişeyler kalıyorsa daha iyisin. benim ek iki evim var mesela.
- 1 yıl
İstek atan sen misin konuşalım mı
- 1 yıl
Bana hiç bir şey yok kalmıyor..
Gizli Üye(18-24)1 yılBir şey dicem eğer kazaniyorsan cidden ne iş yapiyorsun aşırı merak ettim
00 YorumlaSenin bir aylık gelirinse bu para sana göre pahalı değil git gez
20 YorumlaGeliriniz bunu ödemeye uygunsa enayilik olmaz. Asgari ucretle geçinen biri için aptallıktır tabi ki.
00 Yorumla
1 yılHayır bence enayilik değil lüks diyon bide dünyaya bı defa geliyok :( zaten ben günde bin ikibin harciyom ama git kimsenin ne dediğine bakma
00 Yorumla
1 yılYani biraz kuşlanmadığın otelin sahunasına, yemediğin yemeklere, kuşlanmadığın havuza para vermek anlamsız
00 Yorumla
1 yılNormal bence 100 bin TL'nin bir değeri kalmadı bir tatil için düşünürsek
06 Yorumla
Soran1 yıl2bin dolar işte
- 1 yıl
Tek kişilik tatil için mi bu harcama
Soran1 yılpardon 3bin dolar. aynen tek kişi
- 1 yıl
3 bin dolar nasıl bir tatil planın var ve nereye gitmeyi düşünüyorsun böyle bir harcamayı göze almışsın
Soran1 yılyurtiçi tatili otel lüks sadece
- 1 yıl
Yani bilinmiş bir tatil mekanıysa değmez o kadar para harcamaya
Kıbrıs'a gitme imkanın varsa oraya git derim
1 yılAyda 100 bin kazanıyosan sadece aylığın yoktur para güzel şey velhasıl
10 Yorumla
1 yıl5 günlük tatile fazla sanrm lüks takilacaksn ama 5 gün kısa br sure
10 Yorumla
1 yılYılda bir defa yapabiliyor isen ve aylık kazancın yüksek ise canın ne isterse onu yaparsın
00 YorumlaÇok zengin olursam veririm ama onun harici asla vermem
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılAllah daha cok versin
05 Yorumla
Soran1 yılamin, teşekkürler. hepimize
- 1 yıl
tatil icin vaktim olsa evimde yatar uyurum o parayida fakir fukaraya dagitirim
Soran1 yıltembel fakir fukarayı zaten besliyoruz vergilerimizle.
- 1 yıl
Filistin var.
Soran1 yılaraplardan nefret ederim. Türk düşmanı hepsi. canları cehenneme
- Tatil & Seyahat konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yılnormal fiyatlar ama yurtdışını tercih et
04 Yorumla
Soran1 yılyurtdışında bu seviyede oteller daha pahlıya gelir
- 1 yıl
Turlara katil
Soran1 yıltur sevmiyorum. daha önce katıldım. sürünmene yarıyor
- 1 yıl
Her tür aynı değil bol gün az yer gezme özel rehber de tutabilir daha güzel
1 yıl100 tane 100 bini yoksa enayilik
02 Yorumla
Soran1 yılo da var
- 1 yıl
O zaman az bile yapmis hesin icşin eğlensin
1 yılParan çoksa niye enayilik olsun ✍🏻
012 Yorumla
Soran1 yılçok değl işte anca bu kadar. 1aylık gelir
- 1 yıl
Senin aylık gelirin 💯 bin mi 😂🤦🏻♂️😂
- 1 yıl
Ya yalan kanka geçen ay da 90k yazıyodu bu inanmayın şuna anonim takılan asgari ücretlinin teki reddit bunun gibilerle kaynıyo HANWLQÖLDMD
- 1 yıl
Biz ölelim diyecektim kral bende
😂 😂 😂 - 1 yıl
Beni her yerden engelliyo yarışamadığı için buradan da engeller reis inanmayın şunun gibilere ahanwowöksd
- 1 yıl
Tamam kral eyvallah 😂🙋🏻♂️😂
Soran1 yılbu mal kim araya girmiş öaydanoz olmuş... aynen öyle 100 bin küsür aylık gelirim ki bu devirde bir şey dğeil. insanlar fakir diye çok geliyor.
Soran1 yılulan yorumcu embesili altta sayıp sövüp engel atmışsın. tanımadığın insanın hayatı seni bu kadar kudurtuyorsa demek ki halin fena ama git anana babana küfür et. seni bu hayata getiren embesiller onlar. biz değiliz.
- 1 yıl
Aslında doğru söylüyorsun 💯 bin adı var kendisisin bir faydası yok 🤦🏻♂️
Soran1 yılaynen öyle. eskinin 10bini. millete çok geliyor ne haldelerse
- 1 yıl
Şimdi buna cevap vermek siyasi mesaj olur
- 1 yıl
Ama yapacak bir şey yok kendi düşen ağlamaz 😌
1 yılGörgüsüzlük diyelim ya da kıskançlık .
05 Yorumla
Soran1 yılneyi kıskanıyormuşum
- 1 yıl
Soru ya cevap verildi ! Sizin sorununuz !
Soran1 yıl5 gecelik tatile 100 bin vermek kıskançlıkmış demek. değişik bi cevap
- 1 yıl
Sizi alkışlarla karşılıyoruz 5 gün gece 100 bin harcadınız Görgüsüzlük ten başka bir şey olamaz ! !
Soran1 yılnasıl bağ kurdun görsüzlükle onu da açıkla mantıklıysa biz de seni alkışlayalım.
Turla gitmek en mantıklısı kimse kusura bakmasın
05 Yorumla
Soran1 yılturla gittiğin şey tatil değil, gezi ve aşırı da yorucu bir şey
Soran1 yıl:/
Gizli Üye(30-35)1 yılbence evet aylık 1 anda yemek doğru olmaz o parayı aylık harcama limit olarak kullanmak doğru olur o parayı genelde
00 Yorumla
1 yılKesinlikle saçmalık tek kelimeyle
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler