Absürt fiyatlarla gündem olan Bodrum, yeni sezonda da çok konuşulacak görünüyor. Özel plajlara giriş 150 liradan başlarken özel loca tutmanın maliyeti 10 bin Euro! Özel plajlarda 1 tane lahmacun ise 200 liradan satılacakmış. ben ŞOK! 😲
Bodrum'da plaja giriş 150, lahmacun 200 lira! Bütçeniz bu tatili kaldırabilir mi?
Birçok insan bu tatiller için yıl boyu çalışıyor gerekirse kredi çekiyor vs. Zaten bütçesi kaldırmayan gitmez orası ayrı, ben zaten tatil yöresinde yaşıyorum şu yaşa kadar tatil ihtiyacı duymadım ama lisedeyken yanına evci gittiğim akrabalarımla çok kez kaş ve bodruma gittik. Bundan yaklaşık 10 yıl önce kaşta bi akşam yemeğime kişi başı 300 tl verdiğimiz de oldu (10 yıl önce cidden büyük paraydı) başka akşam kişi başı 50 tl ye kapattığımız da. Yani o zamanlar evet 50 tl de çoktu ama ulaşılmaz değildi, zaten tatil yöreleri yılın belli dönemi parayı kırıyor, bunu biraz fırsatçılığa çevirdiler ama yapacak pek bir şey de yok
insanlar saniyorlar ki biz avrupadan tatile gelince ne bileyim maxx royallerde kaliyoruz, efendime soyleyeyim her yere taksiyle gidiyoruz, en pahali lokantalarda yiyoruz, kameraya gulup turkiye cok ucuz sizde para yog ehe diyoruz
kahvaltisi guzel olan temiz ve sessiz, guzel konumlu bir otelde kalirim, lahmacuna 200 tl blr kenara 100 tl vermem 50 tlyi bile dusunurum isterse altina batirsinlar, toplu tasima kullanirim
tatil yilda bir kere yapilmasi gereken bir sey degildir, ben yilda en az uc kere tatile cikarim her tatili bodrumda lahmacun yemek saymamali insanlar
Bu gibi yerlerde bir pet şişe suyun 20 TL, bir lahmacunun 200 TL olması da gayet normal. Bazı mekânlar vardır ki sadece zengin insanları ağırlamak ister. Zenginin lahmacuna 200 TL vermesi gayet normal. İstiyorlar ki biz bize olalım. Bu tip mekânlar da bile girişi ücretsiz, lahmacunu 5-10 TL mi yapsınlar? Mültecisiydi, canısı, çingenesiydi derken mekân çöplüğe döner, asıl para bıracak olanlar da gelmezler.
Parası buna yetmeyen gitsin daha ucuz yerlerde tatil yapsın. Türkiye'de ücretsiz olup çok güzel yerler de var.
Şaşırmadım dünyanın çeşitli yerlerinden zengin insanların gelmesi beklenen bir yer adam yatıyla marinada duruyor bölgeyi gezip seyahatine devam ediyor sence o adama lahmacun parası koyar mı?
@yürüyenyıkıkhüüü onu bunu bırak da ben müthiş mangal yaparım antrikotu dizeceksin soğuk bir mesire alanında karpuzu akarsuya bırakacaksın sonra gelsin pirzolalar ashjksjahgkasf
Denize gelmişiz freşlemek için kebabı lahmacunu kim ne yapsın ya. Suyunu meyveni sodanı al yeterli, sahil dışında yensin ne yenecekse ortalık batıyor sonra. 150 tl plaj girişi normal, herkes giremesin daha iyi. Loca kiralamaya gerek yok yakınlarda otelin bir şeyin vardır zaten git gel yaparsın şezlong kiralasan yeter. Hemen hemen herkes her yıl böyle yapıyor zaten. Turizmciler turistlere bir miami kazığı atmak istemişler atsınlar bence, miami öyle öyle miami oldu zaten. Yerli turist de bodrumda tatil yapmak zorunda değil, antalya kumluca taraflarının nesi kötü mesela daha doğal, bodrumun adı var diye herkes oraya hucum ediyor bizim millet oraya gitse hiçbir şey yapmadan dönse bodruma gittim diyor ya..
Evet, bütçem bir tatili kaldırıyor. Bodrum'da her sene gördüğümüz fiyatlar. Normal buluyorum. Bodrum'da her yerde lahmacunu 200 TL sanmayın, normal fiyatlı mekanlarda mevcut.
Kadıköy'de 60 TL'ye de doyuyorum. 600 TL'ye de doyuyorum. Basit bir örnek.
bir lahmacuna 200 tl veren isterse dünya zengini olsun ağır enayidir zaten özel locaya oraya buraya o kadar para yığıyorsun bir de yemeklerde absürt fiyata satılıyor resmen zenginleri yolmak için yapılmış gerçi iyi yapmışlar akm yapsınlar oh canıma değsin buraya bu parayı verenin aklı yoktur zaten hiç değilse aklı olanlar çalsın
Nesi var Bodrumun? aynı Koy ve daha güzelleri Türkiyemin çoğu yerinde var ve sessiz sakin yerler.. fiyat karsılastırmasına gelırse, pandemide kapanan yerler eee bir sekılde o farkı kapatıcaklar sonucta ki, bir kripto piyasasından gunde 1,000Tl rahatlıkla kazanılabılen bır ulkede, bu ucretler bedava..
Bütçem kaldırır ama böyle açgözlülere fırsat verdikçe bize daha beterini yaparlar, eksik kalsın. Bakın o zaman fiyatları nasıl düşürmek mecburiyetinde kalacaklar.
Kaldırmıyor bütçem orada olsam denedim. Bahar Candan ın da söylediği gibi insanlar, aynı gelir grubundan insanlarla bir arada olmak için veriyorlar o parayı.
İstanbul'da şile kilyos gibi beldelerde plaj girişleri zaten hafta sonları 150 tl Lahmacuna gelirsek zaten bodrum sıcağında lahmacun diye kimse çok heves etmiyor Bence gereksiz tartışma Bodruma da da ucuz fiyatlara beach te var lahmacunda
Aylık geliri 100.000 tl ve üstü olan bir zürmre var ve bu insanlar doğal olarak bu sınıf farkını hissetmek istiyor, esnaf ve müşteri arasında gizli bir ittifak var.
Öyle Türklerin kazıkçı eşşek tatili yapacağıma yurtdışında tatil yapar yeni insanlar dil kültür tanırım daha iyi buradaki eşşek tatiline gitmek isteyenlere lafım yok.
Hınca hınç kumsal bir de keyfim için kazıklancam.. Oldu... sabahın köründe kalkıp çalışcam sanki bana özel üretim dana suncaklar.. gitsinler çok parası olan canım eğlendirsinler..
Kaldırır yani 150'ye girer 200'e lahmacun da yerim ancak gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kaldırır ama rahat edemeyeceğim kalabalık bir plaja gidip neden o kadar para vereyim? Yazlığım var deniz kenarında acıkınca merkeze inerim en azından 200 TL'yi orada harcar karnımı doyururum.
Amsterdam'dan bahsediyorum. Dünyanın en pahalı ve en iyi başkentlerinden birisi. Bırak bodrum'u turizmde ilk 10'da ülkemizden bölge yokken burası var. Ve Euro bile nerdeyse 17 katı oldu TL'nin. Ona rağmen burada daha ucuz diyorum. Sen hangi kafayla buna güldün anlamadım?
Sırf oraya özel değil biraz yelpazeni aç tüm Avrupa’da 3,5€ karşılaştırmalarını daha mantık düzeyinde yap. Yeni gelenlerin hepsi aynı 😂 bir kaç yıl sonra sende alışırsın 😂
Arkadaşım aynı lahmacun. :) Hadi burayı da geçtim aynı lahmacun Antalya'da da mi 150 lira. Yahu aç gözlülük ve görgüsüzlükten başka bir şey değil bu. Nesine itiraz ediyorsun anlamıyorum? 150 liraya lahmacun falan yemedin değil mi?