Ünlü isimlerin tatil için tercih ettikleri beldelerin başında da Muğla'nun Bodrum ilçesi geliyor. Yiyecek fiyatlarıyla sık sık gündeme gelen Bodrum'da, lahmacun fiyatları da belli oldu. Tek bir lahmacunun satış fiyatının 2200 TL olduğu öğrenildi.

Ünlü isimlerin tatil için tercih ettikleri beldelerin başında da Muğla'nun Bodrum ilçesi geliyor. Yiyecek fiyatlarıyla sık sık gündeme gelen Bodrum'da, lahmacun fiyatları da belli oldu. Tek bir lahmacunun satış fiyatının 2200 TL olduğu öğrenildi.
Valla ben o kadar zengin değilim fakir ellerde büyüdük en fazla 65 tl falan veririm ben delimiyim gidicemde o kadar parayı bir tanecik lahmacuna 2200 tl vereceğime giderim Bayburtun yaylasına çıkarım dağın tepesinde kuzu pirzola yerim 2 kilo yaptırırım yeriz 5 kişi 😂😂 karın doyurmak sevaptır 😂
220 okudum, içimden pahalıymış dedim (çünkü en son tanesi 60 TL den yedim) hadi tatil yeri iki katı olsun 120 diye düşünürken 2200 olduğunu fark ettim.
Tüm kibarligimi bir yana bırakıp çüşşşş diyorum bu fiyatı belirleyene, kabul edene, onaylayana hatta ve hatta yiyene.
Lahmacun içini altindan mi hazırlıyorlar acaba?
Lahmacun maliyeti ne yaa 50 veririm. 3 lahmacun ve ayran için de 170 veririm. Bir ürünün maliyeti üzerine kar konulur ona lafım yok ama bu 50tl den fazla olan her lahmacun kar değil adam si. kmek. Bana göre helal para değil bunların hiçbiri
O parayı onaylayacağıma evde kendimiz hazırlar fırında yaptırırız daha daha uygun fiyata denk gelir tabii şimdi her yerde fiyatı değişiyor ama 2200 lira ya Ankara 'da biz fırında dünyanın lahmacununu yaptırırız
Cevap
11Cevap
Hiç ödemem sararim evde sarmaları orada bir güzel bedavaya götürürüm
2200 mi burada meşhur lezzeti dillere destan var. 110 tl
O lahmacunu alirim isletmecinin agzina teperim :d 2.2k bi ay elektrik faturam benim..
Ucuzmuş, ehonomi çoh eyi yiğenim diyenler bu fiyatı gayet rahat bi şekilde ödeyebilir
100 tl den fazla verilmez
en fazla 100-150 tl öderim
2000 veririm 2200 çokmuş
Evde kendim yaparım daha iyi
Turistik yerinde bi sınırı olsun günahtır yahu
Adamlar soyguncu olmuş
O paraya elazığda on defa köfte ekmek yerim
En fazla tek lahmacun 150 ~200 ödenir..
2200 TL'ye ben 500 tane yerim veren varsa cidden enayi bodrum halkıda abartmış herşeyi
Yuhhh altın tozundan mı yapıyorlar
Bu ücreti sadece kolay yoldan para kazananlar öder, emek vermeyenler
odemem
Yüz tl
150 tl oderim 😂
En fazla 1 tl
120 ödedim max
100 max
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?