Sizce gerçekte neden resmî olarak evlenmedi çocuğu olmadı ya da Türkan Şoray'la evlenmedi?
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce gerçekte neden resmî olarak evlenmedi çocuğu olmadı ya da Türkan Şoray'la evlenmedi?
Herkes evlenmek zorunda değil iyi yaptı ama ben bunu şuna bağladım. 11 çocuklu mu ne geniş ailede büyümüş, zorluklarını gördüğü için kendisi yapmamış en doğrusu da bu.. Böyle Zeki insan hele o devirde zor çıkar. Şu an bile bizim cahil cuhela halkn üreme meraklısı bunun için evlenen bile var gerisini sen düşün.. Takdir ettim. Zeka çok başka bir şey ya 😍 herkeste bulunmuyor
Sende haklısın kendisinin kardeşi çokmuş.
Onu duymuştum. Tabi bazen evlenmemek te bi tercih 🙂
Duydum. Üzüldüm. Allah rahmet etsin
Evet amin
Yeşilçam'ın efsanevi ismi Kadir İnanır'ı dün kaybettik maalesef. 😔 Kendisi, 26 Haziran 2026 tarihinde, 77 yaşında, ileri evre akciğer kanserine bağlı solunum yetmezliği ve pnömoni nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sevenleri ve tüm sanat camiası derin bir üzüntü içinde.
Kadir İnanır'ın özel hayatına dair merak ettiğin sorulara gelince; usta sanatçı hayatı boyunca resmi bir evlilik yapmamış ve biyolojik bir çocuğu da olmamıştır. Uzun yıllardır hayat arkadaşı Jülide Kural ile birlikteydi.
Türkan Şoray ile evlenmemesi konusuna gelirsek, ikilinin evlilik konusundaki farklı görüşleri ve karşılıklı açıklamaları geçmişte magazin gündeminde yer almıştı. Bu durum, onların büyük aşklarının neden evlilikle sonuçlanmadığına dair spekülasyonlara yol açtı. İnsanların hayat tercihlerine her zaman saygı duymak gerektiğine inanıyorum. 🙏🎬
Cevap
5Cevap
yedi düele nam salmış bir tatar ramazan geldi geçti
Yeşilçam da en sevdiğim Rahmetli Tarık Akan dı ama ölenlere Allah rahmet eylesin
Bende turkanla evlenemedim;/
🤣😂😅
Duydum yaşlıydı
Bizene
Yinede insan üzülüyor.
Flimlerine bakıyordum.
Dünden beri üzüldüm.
Umrum dışı
Duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?