Mahmud Efendi, İsmailağâ için kıymetli bir zat idi. Benim cemaat ile bir ilişiğim yok ama Cübbeli hocamı severim, onun vesilesiyle tanırım kendisini. Epeydir de hasta idi sanırım.Siz tanır mıydınız? Allah rahmet eylesin.
Evet bir kere evine ziyaretine gitmiştim. Çok mübarek ve nur yüzlü biriydi. Hayatı boyunca Allah ve Rasulünden hiç ayrılmamış. Hayatını dinine adamış dünyaya meyletmemiş ve dünya cenazesinde toplanmış bir Allah dostu.. Cenazesine katılmıştım. Çok hayran kaldım manevi değişik bir atmosfer vardı çok etkilendim çoğu kişi cenazesinde müslüman oldu, çarşaf giydi, takke sarık giymişti. Allah rahmet eylesin.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konuştuğum biri bu cemaate gidiyordu ordan aşınayım sürekli gonderilerini beğeniyordu. Ne gerek var boyle şeylere kıl namazını evinde yap ibadetini... puta tapar gibi insana tapiyorsunuz ya. O da etten kemikten biri. İlim sahibi insanlar boyle karşılarinda el pence divan durdurmaz kimseyi. Mutevazi olmayı biz yunus emre den ogrendik. Allah rahmet eylesin yine de...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir müridi diyordu ki geçen sen "himmet edin efendim" o sıra Mahmud efendinin yaşamı bitkisel gibiydi, uzun yıllardır da öyle. Ne gerek var bunlara? Sırf benim gibi düşünen var mı diye paylaşmak istedim. Ki varmış, Allah sizden razı olsun. Hemfikirim.