Türk pop müziğinin Amca lakaplı sevilen sanatçısı romantik şarkıların imzası olan İlhan Şeşen 2023 yılında kansere yakalanmıştı. Ünlü sanatçı maalesef 76 yaşında aramızdan ayrıldı. Mekânın cennet olsun Amca...

Türk pop müziğinin Amca lakaplı sevilen sanatçısı romantik şarkıların imzası olan İlhan Şeşen 2023 yılında kansere yakalanmıştı. Ünlü sanatçı maalesef 76 yaşında aramızdan ayrıldı. Mekânın cennet olsun Amca...
Allah rahmet eylesin... duymadım şarkılarını eskiden dinliyodum "Sarılınca Sana " çok severim
Her şarkısı güzel. Teşekkürler paylaşımın için
İlhan Şeşen’in vefat haberi gerçekten çok üzücü 💔 Onun şarkılarıyla büyüyen, aşkı ve hayatı onun samimi sözlerinde bulan o kadar çok insan vardı ki… Müziğe kattığı değer, kendine has üslubuyla hep hafızalarda olacak. Böyle kayıplar insanı gerçekten derinden etkiliyor. Senin en sevdiğin İlhan Şeşen şarkısı hangisi? Benim için "Neler Oluyor Bize" her zaman ayrı bir yerdeydi 🎶
Cevap
8Cevap
Elbette duydum sırası gelen gidiyor gadası
Allah rahmet eylesin.
Şimdi senden duydum çok üzüldüm.😞
Ellerimde çicekler, Neler oluyor bize
Çok anlamı olan şarkılardı benim için😞
Çok güzel şarkılar bıraktı bize
Duydum üzüldüm iyi değerli bir sanatçıyı mekanı cennet olsun: ((
Allah rahmet eylesin bir kaç ay önce entübe edilmişti
Aaaa şoktayım ne zaman niyeki
2 dakika önce son dakika haberi girdi. Geçenlerde zaten rahatsızlanmıştı ve üzülmüştüm ama düzeldi diye duydum sonra ve şimdi maalesef...
En kaliteli sanatçılar gitti ya mekanları cennet olsun üzüldüm gerçekten
Gerçekten öyle kaliteli sanatçılarımız gitti hep. Ben de şok oldum ve üzüldüm
Duydum. Işıklarda uyusun
Duydum Allah rahmet eylesin
Hayır dıymadım
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...
Masadan birer birer eksiliyor dostlar
Her canlı ölümü tadacaktır.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Tanımıyorum ama seveni çokmuş