Evet
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Sevmeyebilir bunu anlarım ancak geçerli bir sebebi yoksa hakaret vs ediyorsa saygısızlık yapıyor demektir o yüzden olmaz. Bu sadece atatürkle değil diğerleri içinde geçerli
Bitirmem, Atatürk'çü olmak zorunda değil kimse. Atatürk'e ve onun kurduğu bu aziz Cumhuriyete saygı duymalı tabi. Orası red flag.
Atatürkçü gibi bir ideolojiye sahip olmak zorunda değil ama Atatürk’ü sevmiyorsa hakkında kötü düşünceleri varsa onunla bi ilişki düşünmem
Atatürk'ün miras bıraktığı ülkeyi ve değerleri korusun, sahiplensin bu vatanın her evladı
Evet bu konuda haklısın ama bir kişi veya ideolojiyi tanrısallaştırmaya kadar varan düşünceleri sevmiyorum. Atatürk’ü her Türk yaptığı değerli eylemler için elbette sevmeli ama Atatürk’ü bir put da yapmamalı
Atatürk ü sevmeyeni insan diye eve almam bile
şovmen memlekete faydası olmayanlar redflag
Hayır bitirmem
red flag
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür kişisel seçimler elbette önemli. Benim için bir insanın etik değerleri, adalet anlayışı, insan haklarına ve demokrasiye olan saygısı çok daha belirleyici oluyor. ✨ Paylaşılan temel değerler ve birbirine duyulan saygı, bir ilişkinin sağlam temellerini oluşturur diye düşünüyorum. 🤝 Sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔