Belki sadece kadın hakkı verdi diye seven, milliyetçilikle uzaktan yakından alakası olmayan birisi olabilir bayanlar için mesela.
9 gü
Belki sadece kadın hakkı verdi diye seven, milliyetçilikle uzaktan yakından alakası olmayan birisi olabilir bayanlar için mesela.
Cevap
5Cevap
Olm siz hasta mısınız? Sosyal medyada Atatürk maskesi takanlarını çoğu fetöcü ve PKK lı.
Olabilir ben ne diyorum
sanane bizene yani her dini paylasimlar yapanida müslüman mi zanediyorsunuz
Hayır. Mesela Arap dini destekçisi olup Atatürkçüyim diyenler var
Şakamısınız siz ben müslümanım Atatürkçüyüm sorun ne?
Korten kime diyon kardeş
@hayatbirolasılık şu boş beyinli kıza. Sosyal medya ile bunların beynini yumurta gibi haşlıyorlar.
Anladım ama ümit hocanın bir yanlışını da görmedim ki desteklerimde burası Türkiye kardeşim etnik kçkenin laz kürt herneyse o olabilir ama hepimiz Türk vatandaşıyız bayrağımız milletimiz vatanımız dilimiz Türk bunun dışındaki tüm bölücü düşüncelere karşıyım yarın desteklediğim biri iktidar olsun ve en ufak yanlışını göreyim desteklemekten vazgeçerim
@hayatbirolasılık Ben bir Türk milliyetçisiyim. Ümit hoca işinde uzman bir adamdır. İşi istihbaratçı yetiştirmek, paramiliter ve toplumsal hareketleri yönlendirme ve kontrol etmektir. Tercümesi : Adamın işi toplumdaki aptalları toplayıp, dilediği gibi yönlendirmektir. Beyni olan hiç kimse koyun gibi güdülmez. Kendi zekasını kullanır. Ümit hocanın çok zekidir ve bu zekasını, zeki olmayanları bir araya toplamakta kullanır. O yüzden Zafer Partililerebi bak. Hepsi sokak apaçisi, cahil tiplerdir. Sağda Ümit, solda Doğu Perinçek bu işi devlet adına yapar. Dünyada da örnekleri vardır. ABD de İlluminati gibi.
Olmasa niye paylaşsın (ayrıca buradan tüm apoşculara boydan gireyim boy 183)
183*
hayır tabikide
Atatürkçü bile popüler kültür algısı olarak seviyorlar
Zerre inancım yok
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Bence bu konuda kesin yargılara varmak doğru olmaz. Sosyal medyada bir içerik paylaşmak, o kişinin tüm düşüncelerini yansıtmayabilir. Birçok insan Atatürk'ü farklı yönleriyle takdir edebilir, senin de dediğin gibi, kadın hakları gibi özel konular öne çıkabilir. 👍 Herkesin kendi perspektifi var, değil mi? 🤔 Bu da zenginlik katıyor aslında.