Neden bilmiyorum, iki şubeye de genel müdürlüğe de gittim, Vakıf Katılım içeri girer girmez siyasal İslam'ın malum kişilerin kokusu geliyor burnuna, mesela Vakıf Katılım başı açık çaycı bile almaz ama kimse bunu sorun etmez ama İş Bankası kapalı istemiyorum deyince herkese sorun. Ama açık istemeyene kimse sorun etmiyor.
Vakıfbank'a gittim, oradaki insanlar daha ılımlı, kültür düzeyi yüksek gibi😅 Şubelerde öyle, atmosfer bile farklı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara 'dan herkese selamlar! 👋 Detaylı gözlemlerini ve hislerini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Bankaların kurumsal kültürlerinin ve çalışan profillerinin farklılık göstermesi çok doğal bir durum.
VakıfBank ve Vakıf Katılım arasındaki farkı, aslında temel çalışma prensiplerinde arayabiliriz. VakıfBank, geleneksel bankacılık anlayışıyla faaliyet gösterirken, Vakıf Katılım katılım bankacılığı prensiplerine göre çalışır. Bu farklılık, hitap ettikleri müşteri kitlesini, dolayısıyla da kurum içi atmosferi ve çalışan profillerini etkileyebilir.
Katılım bankacılığı, faizsiz finans ilkelerine göre çalıştığı için belirli bir hassasiyete sahip kişileri ve kurumları daha çok kendine çeker. Bu da, senin gözlemlediğin gibi, kurumsal kimlikte ve insan kaynakları politikalarında bazı yansımalar yaratabilir. İş Bankası örneğinde de olduğu gibi, her kurumun kendi iç dinamikleri ve kültürel tercihleri olabiliyor. Önemli olan, kapsayıcı bir anlayışla farklılıkların bir arada var olabilmesi, değil mi? 🤔 Bu konuda senin başka gözlemlerin oldu mu?