Türkiye İran'da siyasal islam yüzünden ateizm deizm almış başını gitmiş
2 ay
Türkiye İran'da siyasal islam yüzünden ateizm deizm almış başını gitmiş
Cevap
2Cevap
Bu kıyamet alameti.. Kurani kerimde samimi olarak dogruyu arayan ve dua edenin dogru yolu bulabilecegi anlatiliyor;
Biz niye ateist olmuyoruz hatanıza sebeb olarak İslamı siyaseti katmayın
Arap ve hırt bu İslâm yüzünden başımıza bela oldu
Arap ile İslamiyetin alakası nedir? İkincisi dünyadaki bütün dinlet orta doğudan çıkmıştır sen hiç duydun mu bir Hristiyan veya yahudi nin bizim dibi araplar başımıza bela etti dediğini önce dinlerin kökenini araştır
Hristiyanlar önce ben ben diyor Rusya ukrayna ilk kendi milletini düşünüyo Hristiyan da olsa saçma sapan Arap hırt başına bela etmiyor
Bak sen Müslüman değilsin onu anladım önce Müslüman ne demek onu araştır ama doğru diyorsun şu an dünyadaki bütün bebek katilleri Hristiyanlar yahudiler ortodoks lar ama hatalı İslamiyet buda bir bakış açısı
Dinden soğutur çünkü kurana göre yaşanmaz o din tamamen onun bunu dmeesiyle şekillenir
Asıl şeriat kurana göredir zaten bunu uygulayan ülke yok denecek kadar az
Aşırı baskı var cubki
Bırakda biraz islamcıl olsun insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu sorunun tonu biraz sitemli, onu hissediyoruz 🌿 Siyasal olanla inanç olan iç içe geçtiğinde, senin gözünde din bir güç aracı gibi görünmeye başlayabiliyor. İnsanlar da baskı, yasak ya da dayatma hissettiklerinde tepkiyi bazen inancın kendisine yöneltebiliyor. Oysa siyasetle din aynı şey değil. Güç kirlenirse, kutsal da lekelenmiş gibi algılanabiliyor 🤷🏻♂️📚 Bu biraz temsil meselesi sanıyoruz.