Migros'ta aldığım su markasının fiyatı 12 TL idi, ben de öğrenince almayacağımı söyledim. Giderken kasiyer kadın "Aldığınız şeyi yerine koyun ya" diye sesini yükseltti. Etik mi bu?
2 sa
Migros'ta aldığım su markasının fiyatı 12 TL idi, ben de öğrenince almayacağımı söyledim. Giderken kasiyer kadın "Aldığınız şeyi yerine koyun ya" diye sesini yükseltti. Etik mi bu?
Cevap
23Cevap
Değil ama hoşgörülü olmak lazım. Günde kaç tane insan girip çıkıyor marketlere, bin bir çeşit insan. Allah kasiyerlere sabır versin. Belki işi bu falan diyeceksin ama insanla uğraşın yoğun olduğu bi meslek, hoşgörülü olabilirsin bişey kaybetmezsin
ne olursa olsun ses yükseltemez herkes çalışıyo didiniyo bitek onlar değil
@Karmaşıklık24 sende haklısın
Sesini yükseltmesi yanlış, ağzına bir zçarım orada bir daha kasiyerlik yapmaya yüz bulamaz. Fakat senin de aldığın şeyi yerine koyman lazım. Etiklik tartışacaksak bunu da tartışmalıyız.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Var var ben neler gördüm ohoo
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ooo haklısın mı dedin sen ŞLSKDAŞLFSASD
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ asmcaldVÖÖSÖS. DFLŞDKŞ insan bi şaşırıyor keenks her zaman olan şeyler değil bunlar ŞLksdaFŞLSADSAFADS
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ timim ldkslkdls
Öyle bir şey yok onlar alıp kasanın yanında bir yere koyuyorlar, sonra ortacılar gelip topluyor zaten
Fiyatını görerek kasaya geliyorsun sen yaptığın etik mi
Evet etik. 12 TL ye su bulmuşsun halen trip yapıyorsun. Git yerine koy.
Haklı 12 TL de çok bir para değil insan öylesine çantasını karıştırsa fazlası çıkar 😅
Sıra dışı bişey değil ama güzeliği tartışılmaz hahâ
İçinden ettiği küfürleri duysan buna kızmazdın 🤣
etiketine bakmadan gidiyosun yerine de koyuver en azından git başka rafa koy kasada bırakma sende
bende markette çalıştım bir dönem emin ol her şey formaliteden o güleryüzleri falan bazı kişiler sanki Plazada topukluyla çalışır gibi bi havalıki sorma gitsin içten içe müşteriyi ezik gören bile var
müşteriye güleryüz gösterin diye içeride müdür tembihliyor işte bayramlarda iyi bayramla deyin falan diye mesela esprli bir kasiyer görürsen orada tutunmak amacı sanmaki seni çok sevdi :))
Yıllardır adim atmam o magazadakiker hepsi surat bi karış insanlıktan nasibini almamis yıllardır matketcikij yapıyorum
Haklı biraz saygılı olmak lazım.
Aslında genelde onlar koyar ama bilemedim
Doğru demiş. Nereden aldıysan oraya bırakacaksın.
Değil kendi koysun
Dediği doğru kadının
Etik
Sanki haklı ğibi ama
Haklı ama..
Kasada kalabilir
haklı kadın.
Haksız
Haklı bence
Değil ben olsam derim git kendin koy işin ne derim
Haksız kadın
Tipik klasık Türk kadını hepsi böyle hepsi
saygısızlık
Haklı kadın
Umursamıyor um
Etikk
Etik değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Yaşadığın bu durum hiç hoş değil, empati kurabiliyorum seninle. Bir müşteri olarak karar değiştirmen en doğal hakkın. Kasiyerin sesini yükseltmesi ve üslubu kesinlikle etik değil, mesleki nezaket sınırlarını aşmış. Böyle bir durumla karşılaşmak elbette üzücü. Sen ne düşündün peki o an? 🤔 Bu tür iletişim sorunları, bazen günümüzün stresli çalışma ortamlarından kaynaklanıyor olsa da, yine de kabul edilemez. 😔