Çok kötü şeyler oldu, bana yapılanlara bir yorumunuz var mı?

tesettür modelliği yapmak istedim. Babam zngin değil ama durumu kötü de değil aylık 20 bin kazanıyor fakat 4çocuk var ve ben babamdan masum olduğum halde yolda sopayla şiddet görmüş bir insanım. Annem o kadar kötü biri ki her gün durduk yere odamın kapısını kırarcasına açıp adi köpek şerefsiz derdi her gün beddua ederdi. ben de 21 yaşındayım o bursaya çekime giderken o sildiğim aileme söylemedim. Ama çekime giitiğim yer kötü çıktı otelde misafir edileceksiniz dedi sonra kendi evinde kladırdı. Sabah da beni bi baheneyle yolladı. Yol paranı vercem diyip vermediği için polisi aradım polis bizim şubeye gel dedi. Gittim polise polis milletvekili amcamın olduğunu öğrendi ve bana dedi ki sen şikayetçi olursan bu anında amcanın kulağına gider. Bundan dolayı şikayetçi omayıp memlekete dönmeyi düşündüm ama sonra diğer tatlı bi polis abi yok kardeşim mağdur olma et şikayetini dedi. Adamın 98 tane suç kaydı varmış. Şikayet ettim 2 saat sonra babam aradı kızım faln diye tatlı konuştuktan sonra or@sbuluk mu yapacaktın sen şerefsiz. Amcanı yanında içişleri bakanı varken aramışlar amcanı rezil ettin dedi. Hemen ordan okuduğum şehre dönmek istedim ama polisler 3 saat daha tuttu ve eskişehirdeki diğer amcalarım geldi dediler ki anlıyorum, annen baban da sana yaptıklarının muhasebesinin kendi içinde yapıyolar ve biz onlarla konuştuk bugün yeni bir sayfa açın hadi babannelre gideceğiz onlar da orada. Ve b8u süre de hep ateşim vardı arkadaşlar. Babannemlere gittik önce babannemin dedemin yanında oturdum onların olaydan haberi yok onlar çok tatlııydı. Ancamlar salonda beni bediği için salona gittim. Ama piislik halanın ordsa olduğunu nerden bileyim. Salona girdim,2 gündür uyumamışım ateşim var bayılacak gibiyim. Ve beni sandalyeye oturtup taşlamaya tuttular 1-2 saat boyunca. Salona girdim oturdum hala denen bana köpek dedi. Ahlaksız köpek bu 2 milyar alıyor harcıyor harcıyor yetmiyor kıyafet alıyor bir giydiğini bi dha giymiyo marka alıyo köpek ahlaksız dedi (Aylık bin lira burs alıyorum sadece ve açlıktan zayıfladım bırakın kıyafeti yemek bile lamıyorum. Halam dedi ki şurda şu kadar amca bu kızın 2 tokat yemesi gerek. Sonra kendi kalktı ben yüzümü tuttum püü püü diye tükürmeye kalktı. Bu kızı muayene ettir baktır elin adamı her şeyi yapmıştıt dedi babama. Vekil amacam bana ahlaksız yazıklar olsun dedi. Babam onların dolduruşları yüzüdnen başta sakinken sonra ağladı. Yolda beni bursadan getirirken son çok akıllı bir kızsın asena gibi durmuşsun diyen kendi ayakların üstünde durmak istemişssin diyen büyük amcam orada vekil amcama hava yapmak için beni dövmeye kalktı. O her şeyin güzel olacağını söyleyen küçük amcam ise hiçbir şey yapmadı o alt tabaka halama sus demedi. Halam kimse 1 saat boyu konuştu. Or@sbu dedi muaneyene ettir bunu kimse almaz dedi.. Ve o 1 saat boyunca hep yüzüm yerdeydi ateşim vardı kalbim de sancıdı ve başımı tuttum. Beni üniversiteden almasını istediler babamdan, telefonumu da aldıla
Güncellemeler
+1 yıl
artık amcalarım benim için yok. En çok beni vekil amcam severdi annem babam yok ama beni seven bir amcam var onlar da benim ailem diyed düşünürdüm. Artık o kapkalabalık soyum benim için yok. Bir arkam yok. Geldiğim bir aile yok artık benim için
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu eve bile gelmemişti bu bayram. Anneannem iyice ısrar etti de gel bizde kal dedi onlarda kaldım bayramda. Şimdi ise eve kapatıldı. Yarın eve a camlar gelecekmiş napacağım? OKULUM şu an VARGÖNDERMEDİLER
Güncellemeler
+1 yıl
10 gün evde bekledikten sonra okula kaçıpğ geldim. Yazı çok uzun omuş çümkü tel yok bilgisayardan yazınca uzun gözükmüyordu.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bana yaptıkları bu hakaretler benim psikolojimi bozar mı
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime anlatmalı mıyım
Çok kötü şeyler oldu, bana yapılanlara bir yorumunuz var mı?