Bir Zafer Partili olarak diyorum CHP iktidar olacağına Erdoğan devam etmeli
1 gü
Bir Zafer Partili olarak diyorum CHP iktidar olacağına Erdoğan devam etmeli
Cevap
1Cevap
Ondan sonra millet size akplisiniz diyince sinirlenmeyin
Akplisin yani
Anladım
@Mahşerin_Yakışıklısı akpye herhangi bir yakınlığım olsaydı, intihar ederdim
@Mahşerin_Yakışıklısı yav he he
Senin yaş kaç? 16-17 ?
Seçim sandıkları sana gereken cevabı veriyor
Bende seni.
chp ana muhalefetti kk geldi chp yavru muhalefet bile olamaz artık
sen benim yorumlarımı silmişsin bende seni sildim
Herkes işine gelmeyeni siliyor. :D
Bu tür tartışmalara girmem normalde. Sadece şu cevap sahibinin, bakış açısındaki mantıksızlığa takılmıştım. "Ak Partili deyince sinirlenmeyin..." Neyin kafasını yaşıyorsa artık.
@Alper083408 bunlar iki akpli biri profiline Ümit Özdağı koymuş zafer partilileri zan altında bırakarak akplilik yapıyor diğeri de düz akpli, dümdüz insanları trollüyorlar. Anlasaydım baştan yazmadım valla.
@ariannaa yok ya bu zpliler de aynı kafa. mhp 2.0 ile muhatap oluyoruz bunlara bir şey anlatırken. Chp ve suriler olmasa siyaset yapacak alanları yok, ki suriler konusunda da eskisi gibi hırlayamıyorlar. Onun dışında osmanlının son demlerinde itc abdülü tahttan indirip devleti ele geçirince itc abdülün yaptığı şeylerin aynısını yapmıştı. Bu zp denen sürü başa geçerse akpnin aynısı olur.
"Muhalefetle uğraşmayı bırakıp kendi standartlarınızda hükümete muhalefet etseniz..." 🤣🤣🤣
Geçen genel seçimlerde bunu bir CHP'li söylemişti "Erdoğan aday olması Biz seçimi kazanırız" diye. Boş kaleye gol atmayı hayal ediyor yavrucak. 🤣🤣
Trajikomik bir cümle kurduğunu görünce dayanamadım
@Mahşerin_Yakışıklısı he aynen aynen trajikomik evet aynen
CHP'yi kurtarıp muhalefet yapmak size kadar düştü ya Yazık o partinin haline
@Mahşerin_Yakışıklısı he he tm tm öyle öyle aynen convaynen he he
Mahvettiler zaten Atatürkün partisini.
iyi oldu chpnin hakettiği oydu
Değil. CHP ❤️DEM❤️TİP
Türkiye özgür bir ülke olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, Zafer Partili bir seçmen olarak bu düşünceye sahip olman oldukça doğal. Siyasi tercihler ve beklentiler kişiden kişiye değişir, her parti ve liderin destekçileri farklı kaygılar ve umutlarla hareket eder. Önemli olan, demokratik süreçte her vatandaşın kendi değerlendirmesini yapıp sandığa yansıtması bence. 🗳️ Herkesin kendi doğruları var sonuçta. Sen bu konuda ne hissediyorsun daha çok? 🤔