Bu ülkede öyle kolay kolay sol görüşlü partiler iktidar olamaz hele hele 100 yıla yakındır sayısız seçim kaybetmiş chp hiç mi hiç kazanamaz
2 ay
Chp'nin iktidar olabileceğine inanan var mı?

Bu ülkede öyle kolay kolay sol görüşlü partiler iktidar olamaz hele hele 100 yıla yakındır sayısız seçim kaybetmiş chp hiç mi hiç kazanamaz
Normalde ben hep kazanamaz derdim ama bu sene kendime şaşıyorum CHP iktidar olacak hissi çok fazla bu yüzden bence CHP ittifak olarak iktidara gelecek
Halk dediğinin yarısı Kürt zaten ve HDP yasal bir parti tabiki izin verir sıkıntı yok. Hüda par ve fetöcülerin masasından iyidir
Bende şu anda sana gülüyorum yaşadığın ülkeyi tanımıyorsun. Ve cımbızla kelime seçme bak sana yukarda Fetöcü ve Hizbullahçılardan bahsettim yani hdp ye terörist diyorsan fetö ve hüda parın geri kalır yanı yok
Hdp yi savunmuyorum ama sen tek taraflı eleştiri yapıyorsun diğer tarafta Fetöcü ve Hizbullahçılar var ondan bahsetmiyorsun kardeş kusura bakma seninkisi çifte standart.
Yasal çünkü kimse kapatmadı ve seçimlere katılıyor demek ki yasal yani
Yasal evet ama sen HDP'ye pkk diyorsun ya bende Hüda par'ın Hizbullah olduğunu söylemeye çalışıyorum yani tek başına HDP'yi eleştirmen mantıksız çünkü Hüda par'da aynı hatta Cumhur ittifakında sadece Hüda par yok fetö de var yani iki örgüt var. Hani dinime küfreden Müslüman olsa diye bir değim vardır şu anda senin içinde bulunduğun durum bu.
Ne yazık ki yanılıyorsun.. Hizbullah'ın amacı Cumhuriyeti yıkmak ve yerine Şeriatı getirmek, Gaffar Okan'ın katilleriydi ayrıca. Şu anda sen olayları kendi çıkarlarına göre değiştiriyorsun ama böyle bir şey yok, eğer HDP'yi bölücülük ile suçluyorsun aynı suçlamayı Hüda par ile de yapman lazım çünkü Şeriat resjimi getirmeye çalışan bir oluşum ve bu Cumhuriyetin yıkılması demek. Ayrıca İsrail konusunda Necmettin Erbakanın konuşmasını izle istersen kimler siyonizme hizmet ediyor ve siyonistlerden madalya almış görürsün. Daha fazla da algı kasma burada işim gücüm var hadi
Cevap
7Cevap
Dediğin gibi kolay kolay olmaz ama son 10 yılda ülkenin yaşadıklarına baktığında birçok kişi değişim şart diyerek birleşme çabasında.
Rahmetli Süleyman Demirel'in bir sözü var. "Boş tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur."
Eğer olursa ve iyi yönetirse en az 20 yıl bir daha sağ partiler iktidar olamaz knk
Sağcılardan hayır gelmedi bı de solcu gelsin deneyelim 😄
Olacak zaten. AKP nin son günleri.
Olduktan sonra gelen sevinç hissi.
Evet, bu seçimi kazanacağız. 💪
Görürüz, az kaldı zaten seçime. Siz hayaller kurmaya devam edin.
Ama halk uyandı artık. 14 Mayıs'ta görürüz.
Rahat olun
En İyi Cevap