Chp iktidar olursa tekrardan başörtüsü yasağı gelir mi?
Evet gelir
Hayır gelmez kapandı o defterler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Chp iktidar olursa tekrardan başörtüsü yasağı gelir mi?
CHP’ye oy vermedim ve bundan sonra da verecek değilim. CHP yerel seçimi kazanmış olsa bile cumhurbaşkanlığı seçimini kazanabileceğini sanmıyorum. Ak Parti cumhurbaşkanlığı seçimini kaybederse yerini muhtemelen Yeniden Refah alır. Şayet CHP cumhurbaşkanlığı seçimini kazanır ve geçmişte yapılan yanlışları tekrarlarsa bu halk onları affetmez, tarih sahnesinden siler ve bir daha iktidar yüzü göstermez. Yani için rahat olsun.
o kadar güvenmem acıkcası ben. gelebilir. esi tesettürlü birini atamazlar kaymakam olarak mesala. fiiliyatta uygulamada yapabilirler. onun dısında anayasal güvencesi yok sanırım bi yonetmelik ile halloluyordu. yapabilir. ama toplum tepkisi ve karsı cephenin birleşmesine sebep verir korkusuyla geri durabilir ama genlerinde var bence illa kapalı dinci muhafazakarları bir yerlere getirmezler
Cevap
2Cevap
Mevcut iktidarın ve koltuğu kaybetmekten korkanların seçmenin zaaflarını kullanır baş örtüsüde bunlardan sadece biri.
Allah yazdıysa bozsun daha olmadan asma kesme peşindeler
Başörtülü bir kadin olarak son 20 yıldır chp nin hiç bir yanlışını görmedim
https://youtu.be/D3bl3pDDqmA?si=CuuYRSTi6DPq-ZCo
Hayatları yalan dbeıdbdjdj güzel kanmışsın demek ki
Dini açıdan diyorum yoksa neden başörtülü olduğumu vurgulayayım
Başa geçseler yapacakları ilk üç bilemedin 5 işten biri başındaki örtüden dolayı seni rahatsız etmek olacağından emin olabilirsin zihniyetleri aynı, Chp seçiminin kutlamasını bile sokağa çıkıp alkolle kutladılar kendilerince mesaj veriyorlar dbeıdbdjdj
Başörtüsü konusunda mhpnin tutumunu herkes biliyor. Akp koalisyon kurdu geldimi. Chpnin aldığı şehirlerde var mı illaki algı yapıcaksınız
algı yapmıyorum sadece soruyorum genel seçimlerde de Türkiye haritası kırmızı olursa baş örtüsü yasağı gelir mi diye?
Niye gelsin
Yasak gelmez ama dini hassasiyet de bekleyemeyiz
Ki iktidar falan da olmaz bu arada. Sadece belediyede aldı.
Allah aşkına dini hassasiyetmi kaldı. Dolandırıcılık var din sömürüsü var devletin milletin parasını çatır çatır yiyorlar siz hala hassasiyet diyorsunuz
Herkes yaptığından sorumlu. İstersen b*k kanalına gir yine de birey olarak hesap vereceksin.
Bu benim inancım siz inanırsınız inanmazsınız bilmem @AloneReber
Senin inancına birsey dedimmi bi bak bakalım önce, ikincisi sen baş örtüsünden önce uslubuna dikkat et kafanı kapatmak yetmiyor sen kendi hesabını düşün benimki ya da baskasınınki seni germesin. İnansaydın zaten ne demek istediğimi anlardın da benim inancımı sorgulamadan önce kendini sorgula.
:dd birincisi, benim inancıma laf ettiğini iddia etmedim sadece söylediğin şeye karşılık olarak söyledim. İkincisi, çirkin bir üslup kullandığımı sanmıyorum. Bir kelime vardı ona da sansür yaptım anlatmak istediğimi daha iyi anlatmak açısından benzetmeyi yapma gereği hissettim :d
Öyle bir şey olmaz. Sizi korkutuyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?