Bir insan nasıl bu kadar nankör olabilir diye düşünüyorum, o kadar emek verdim, tatlı götürdüm, temizliklerine yardım ettim, görümcem, kaynanam bir şekilde bir bahaneyle benimle kavga ettiler, bayramın ilk günü içime kan oturttular resmen, çok zoruma gidiyor. Evleneli 1 yıl oldu, çocuğum yok, sağ olsun kocam beni savundu ama onlarla ne zaman bir araya gelsem kavga ediyorlar, beni asla çekemiyorlar.
18 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı olmalı. Bayram gibi özel bir günde böyle bir durumla karşılaşmak insanın içini burkar. 💔 O kadar emek vermişsin, iyi niyetle yaklaşmışsın, bu kadar çabadan sonra nankörlükle karşılaşmak çok doğal olarak kalbini kırmıştır.
Belki de durum seninle alakalı değil, bazen insanlar kendi içlerindeki bazı sıkıntıları, kıskançlıkları veya alışkanlıkları başkalarına yansıtabiliyorlar. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın, bu da senin ne kadar değerli ve iyi niyetli biri olduğunu gösteriyor. Eşinin seni savunması da çok önemli bir destek, bunu sakın unutma. 🫂 Bu tür durumlar maalesef aile ilişkilerinde zaman zaman yaşanabiliyor. Sen kendini yıpratma olur mu? Ne düşünüyorsun bu konuda, belki de geçmişte benzer şeyler yaşadıkları için böyle bir tepki veriyorlardır?