Beni sevmeyebilirler tamam. Ama kocama Neden boyle davraniyorlar? Yok sayiyorlar onuda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi durumunuzu ayrıntılı olarak bilmesem de biraz kendimden bahsedeyim belki yardımcı olur sana bilemem. Bitane görümcem var Allah herkesten uzak tutsun öyle birini. Konuşmalarına şahit oldum yabancı babam var diye beni zengin zannedip kıskançlık krizlerine girip eşimi dolandırıp ondan para koparmaya çalıştı ayrıca onu benden borç alıp ona vermesine ikna etmeye çalışmıştı. Zaten beni her bakımdan kıskanır cildim olsun saçım olsun herşeyime göz değdi durdu laflar çarptı bişey demedim. Annesi beni seviyor yine de benden bağımsız bir şekilde eşime kötü davrandığı için pek görüşmüyorum. Para konuları açılınca ve abla kardeş kavga edince her seferinde kadın beni arayıp “kocan seni kullanıyor beni dinle güzel kızım” diye başlardı. Tabiki bunların gerçeği yansıtmadığını biliyordum. Ailesi de eşimi hep kullanmış ama evlenince yüzümüze bile bakılmadı artık o başının çaresine bakar zaten hayatını kendini kurtardı diye. Saçmalık ama işte napıcan asla aranıza ikinizden başka kimseyi sokmayın derim. Çünkü doğru olanı bi tek siz bilirsiniz başka kimse değil. Bence eşinizi dışlamaları sizi sevmediklerinden dolayı kaynaklanabilir dayım yengemle evlenince yengemi sevmedikleri için dayımı evlatlıktan reddetmiş durumdalardı zaten. Falan filan işte fazla kafanı bozma bu tür şeylere Türk aileleri biraz sıkıntı genel olarak. Kim çekmiyor ki… eşine destek ol sadece. Umarım çok uzun olmamıştır belki kendi durumunuza benzetirsiniz diye anlattım
030 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani kısacası ya kıskançlık ya da yengem gibi çirkef birisiniz ve sizin kocanıza olan etkinizden korkup ikinizi kendilerine yaklaştırmıyorlar (ironi ama var böyleleri)
Soran+1 yılBende durum boyle. Alttan almiyorum kimseyi. Bana saygisizlik yapanlara konusurum. Cevap veririm. Hepsi bir had bildirme pesinde. Cirkef degilim ama olurum gerekirse Bunu biliyorlar. Kaynanama en son dedim. Biz birbirimizi severek herseyi ile Kabul ederek evlendik. Bunun disinda hic bir konu kimseyi ilgilendirmez dedim. Yani ara bozmayin dedim ustu kapali. O günden beri bana daha ilimli kaynanam. Ama icini bilirim yani, herseyden haberim var goruyorum dedim Benim haberim yok saniyordu kocami doldurdugundan. Bunun disinda bana saygisiz yapan O herkes cvp verdiklerim Şu an kocami hice sayiyor. Arada kalmasini istiyorlar. Ellerine ne gececek Biz ayrildigimizda?
Cevap sahibi+1 yılAyy zormuş. Aslında bize ne kadar zor gelse de çenemizi kapalı tutmalıyız bizi savunmayı eşimiz kendine görev etmeli aslında. Yani eşim beni savunmasa gerçekten hiç birinin hakkından gelmem zaten aşirete gittim ve hepsi boğuyor insanı. Eşim sayesinde bana saygı duyuluyor. Yani arkanızda durmasını sağlayın eşiniz size anlayış gösterip onları uyaracaktır. Ama eğer siz güçlü erkek gibi tepki verirseniz eşiniz belli bir zaman sonra onların tarafına geçer arada kaldığı için konuştunuz diye siz ön plana ve belki de haksız duruma düşersiniz saygısız olursunuz. Yani kesinlikle öyle olduğunuzu ima etmiyorum ama anladığım kadarıyla ve tecrübeme dayanarak söylüyorum ki doğru söyleyen dokuz değil her köyden de kovuluyor maalesef.
Cevap sahibi+1 yılHani şu an ona “ay şu bize karşı çıkan gelin” yüzünden sana yaklaşamıyoruz oğlum falan diye başlarlarsa büyük tehlike çünkü bir erkek için annesi çok değerli olur eğer sizi üzse susup akşam eşinize buna şuna üzüldüğünüzü söyleseniz sizin ailedeki aldığınız yeri sabitleyip saygı duyulmasını sağlar en azından. Biliyorum çok zor bişey hele dizimizi kırıp oturamıyorsak her kötü lafın üzerinde… sizi çok iyi anlıyorum benim ailemde de olmuştu bu tür şeyler…
Soran+1 yılEvet tamda o durumdayim Şu an . Fazlasiyla kendimi ön plana atiyorum. Geri cekilcem cok haklisiniz. Kocam kendi gorsun. Bilerek yapcam Bunu. Sirf onlarin oynuna gelmemek icin. maalesef evlilik boyle… kocam ailesine fazla duskun oldugu icin ben kendimi savunmak zorunda kaliyorum. Neyse…. InsAllah aramiz duzelir. O kadar mutluyduk ki aramizi bozdular….
Soran+1 yılBen dogulu biri ile evlendim. Ailesi fazla karisiyor herseye Ve ayri bir aile oldugunu Kabul etmiyorlar. Yine sevip saysinlar ama hep ic ice olalim hevesi. Eger Kabul etmezsen sürekli birlikte olmayi bizi istemiyor diyorlar, ve dediler kocama….
Cevap sahibi+1 yılBu işler biraz taktiğe bakar sinsi olmasan konuşuyorsun diye haklı olsan bile kürekle ağzının ortasına vururlar böyleleri. Ailesiyle evli değilsin sonuçta kocana odaklan ve onların zorbalığına tepki verip tuzağa düşme çünkü onlar oğluşunu geri istiyorlar belki de kıskandılar seni işlerine gelmedin tabi egolarını tatmin edemediler seni ezikleyerek ama burada kendi çıkarını düşün bak aranızı bozmuşlar hiç muhattap olma konuştularsa bile safı oynamayı dene yalnız olduğunuzda şikayette bulunursun eşine karşı ince ince tabiki. Ailesine de Düşkünse işin zaten zor ailesine karşı gelen ona da gelir gibi hisseder o şimdi. Onu daima desteklediğini ve ailesine de ayak uydurduğunu falan hisset mecbur. İnşallah düzelir durumunuz gerçekten çok etkilendim kimse böyle muamele görmeyi hak etmiyor… kendinize iyi bakın <3
Cevap sahibi+1 yılEvet eşim Urfalı çok iyi bilirim bu halleri 🤣eşiniz kendi söylemedikçe pek bişey değişmez ama eşinizi işlemeye çalışın tatlı tatlı. Onlara ihtiyaç duymamasını sağlayın
Soran+1 yılNasil peki ailesine Nasil muhtac duymamasini saglamaliyim lutven tavsiye verin…
Soran+1 yılLutven cevap verin😭
Soran+1 yılNedemek oglunu geri istiyorlar Ya? Kiskandiklarini biliyorum ama Nasil yani geri istiyorlar iyi mi bunlar?
Cevap sahibi+1 yılDurun cevap yazıyorum biraz uzun olcak
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYani şu anlamda geri istiyorlar bunlar böyle hele ki doğuluysa belli bir gelin tipi var onların kafasında yani böyle aşırı muhafazakar olduğu gibi de ezik sürekli hizmet eden ve her lafa maruz kalan kullanılan gelin isterler benim şahit olduğum kadarıyla. O aileler çok fazla tilki olabiliyor sormayın ahaha. Yani bitane yengem var aynen o standarta uyuyor ve kızla dalga geçiyorlar artık o derece. Annesi ne kadar iyi davransa da sahte olduğunu herkes biliyor sonuçta. Kısacası annesi şu an belli ki istiyor ki oğluşu yine eteğinin dibinde otursun ve siz aile hayatının tadını çıkaramayın çkü siz gerçekten güçlü bir karakter olduğunuz için belli bir rekabet oluştu böyle düşünün. O rekabet hele annenin hiç işine gelmiyor sonuçta yavrusu evlenince eteğinden ayrılacak diye bi plan kafasında yoktu. Başta tabi her şey tatlı gelir oğlum koçum evlenicek baba olucak falan ama hepsi hikaye
Cevap sahibi+1 yılSiz şimdi annem gibi bir karaktere benzettim yani dobra ve lafın altında haklı olarak kalmak istemeyen ve eşi tarafından yeterince savunulmadığı için dolaysıyla daha da yükselen biri olduğunuzu tahmin edeyim. Kesinlikle haklı olduğunuzu görüyorum insan gerçekten de deliriyor ama erkeklerin kafası kadınların kafasından biraz farklı çalışıyor hele ki ailesine bağlı olduğu zaman ne kadar sevse de ailesine hizmette bulunmasını ister ve kadınların arasında geçen konuşmalardan ve genel diyalogtan habersizdir öyle erkekler yani kadınların gizlice yaptığı çirkefliği görmez ama senin sesini yükselttiğini duyar böylelikle yavaş yavaş size düşman olması sağlanır
Cevap sahibi+1 yılBu da tam onların şu an hedeflediği. Madem oğlumuzu bizden koparmaya çalışıyor (rekabet duygusu yine) aile kurmaya çalışıyor demekki biz oğlumuzu “el” için büyüttük ( bilirsiniz ki genelleme yapıyorum doğulu erkeklerin statüsü biraz farklı veya üstün) “bu çirkef karıdan oğlumuzu kurtaralım” gibi bi düşğnceye kapıldılar şimdi tahmin ettiğimce. Siz aynı doğulu kadın rolüne adapte edin kendinizi yani böyle ezik değil de saf ve erkeğine ve özellikle erkeğin ANNESİNE düşkün ve saygılı olduğunuzu belli etmelisiniz. Bu ne kadar zor gelse de verebileceğim en büyük tavsiye. Bazı Anneler çok ego yaparlar böyle konularda. Oğlunun gözünde 1. Kadın annesi olmak ister oğlan istiyorsa üç kere evlensin.
Cevap sahibi+1 yılOğlu sizi değil de kendisini veya ailesini genel olarak seçtiği zaman “biz kazandık” havalarına girecekler yani evet sizi ayırmak kötü bişey ve aslında işlerine yaramicak ama şey gibi düşünün: bazı kadınlar erkeklerin sevgilisi olsa bile yanaşıyorlar “ne kadar çekiciyim benim için kız arkadaşını bırakır mı” diye ölçerler kendi performansını. Böyle bi kaç arkadaşım vardı ve hep onlara benzetirim durumu. Yani üstünlük oyunu gibi bişey. İşte bizi seçti biz daha değerliydik ohh bize karşı gelen gelini nasıl da şutladı bizim için diye övüne övüne bitiremeyip ona “köpek gibi bir gelin modeli” bulurlar ki oğluşları o kadını ailesine kurban etsin harcatsın. Bunlar şimdi aşırı örnek tabi. Eşiniz size iyi davranıyordur umarım ve iyi davrandıkça da çatlicaklar bunlar elbette. Ama eğer eşiniz sizi sorumlu tutuyorsa ona masum rolünü oynicaksınız tamamen haklıyım haksızım şeylerine takılmadan sessizi oynicaksınız ve gece “hayatım aklıma şu biraz takıldı kalbim kırıldı acaba bana laf mı çarptılar :( istiyorsan bi konuş annenle” gibi bişeyler söyleyebilirsin. Ve başka bişey daha eşinizin gözünde ön plana çıkabilmek için onun egosunu tatmin etmeniz lazım olucak. Yani dünyadaki tek erkek ve herşeyi doğru yapan erkekmiş gibi davranın böyle “güçlü ve beni koruyan yiğitim” diye davranırsanız ve onun yanında güvende hissettiğinizi de dile getirirseniz size karşı bir içgüdüsü canlanacaktır ve bağımsız ve güçlü bir erkek gibi hissettiği için ailesine ve annesinin eteklerine gerek duymicak zamanla.
Soran+1 yılEvet… anladim. Bu durumlar yuzunden kocam fazla arada kaldi. Ama hatalarda yapti… bana karsi. Bende Bunu bilerek kaynanama anlattim, zaman zaman bazen anlatirim bilsin diye yani mutluluk Pozlari vermiyorum artik. Bana uzulsun istiyorum ki rekabet etmesin. Resmen Bu taktigi uyguluyorum. Evet buyuk Eltim cok ezilmis her konustugumda anlatir bana. Ben acik vermem ama dediginiz dogru hizmet edecek birini ariyorlar. Ve ben bunlara göre disli biriyim. Calisiyorum kendi parami kazaniyorum pasalar gibi kocamada destek cikiyorum. Hepsini dedim kaynanama yani bana kotu davrandiginda kocam hepsini yuzune vurdum Benim yaptigimi Siz yapmadiniz, yapamadiniz dedim. Ama Siz mutlu olmak yerine beni asagliyorsunuz demistim ta baslarda. Dediginiz dogru guclu biriyim Ve onlarda biliyor. En son kayinpeder bir kac gun önce aile doktoruna Bizim oglan sizinle yazilmasin dedi bizimle kalsin dedi Sen kizinla yazil dedi kocamin yaninda… birsey demedim…. Resmen boyle dedi…
Cevap sahibi+1 yılOha… evet zor bi durum kocanıza destek çıkmanız çok iyi o yönden doğru yaptığınızı düşünüyorum bende destekliyorum kendi ayakların üstünde durup paranı da kazanıyorsan eyvah ilk olarak helal olsun sana ikincisi de tabiki çatlarlar 🤣bilemedim yani kocanızın yaptıklarını anlatmakta destekliyorum veya iyi ya da kötü yaptınız diyemem annesinin tepkisine bakar yani üzülmüş gibi yapıp arkandan oh da çekebilir iyi yapmış oğlum da diyebilir. Sorunları elbette çözün eşinizle çözdükten sonra da dediğim gibi işte birazcık ailesine tilkilik yapacaksınız mecbur. Eğer annesi eşinizi yaptığı hatalardan dolayı uyardıysa iyi yapmışsınız tabi. Çok karışık bi durum ama alışık olmadığımız bişey değil tabi.. maalesef her ailede görüyoruz hemen hemen.. zaten boşanmaların yarısı bu yüzden. Kocanızla aranızı kesinlikle açmayın onları tutsa bile onları tutuyorsun bende senin karınım diye kavga yaratmayın derim yoksa daha da kapatır kendini size karşı. En iyisi tabiki senin de ailen ama beni de anla falan diyebilirsiniz
Soran+1 yılEvet Evet meslegim elimde. Dis geciremezler bana. Sorun kocam. Onlarin gazina geliyor. Annesine daha iyi davraniyorum simdi. Bilerek… salaga yatiyorum bazen biliyorlar Ama bilerek yaptigimi😂 tanidilar beni. Neyse Bu sekilde hal edecem ailesini…. Peki Neden oyle? Dogru bende Senin karinim dedigim zamanlar cok oldu. Yani binevi benimde sana ihtiyacim var diyorum. Bu Neden ters tepiyor adamda?
Cevap sahibi+1 yılEvet o şekilde devam et en etkili taktik budur başa çıkmak için. Neden öyle desek… açıkçası adamın canım çünkü gerçekten öyle. Yani erkekler aslında hiç bi zaman büyümez içlerinde hep çocuk var böyle hesaplı kitaplı hareket eden biz kadınlarız ama ailevi konularda özellikle erkekler bazen saf canım oluyorlar onlar sadece annelerinin lafını dinlerler bazen ve asıl hata annede tabi ama erkek o annenin kurbanı bi bakımdan. Yani o erkek çocuğu böyle hala annesine muhtaç ve eşi ondan büyük adamlık bekleyince bi sarsılıyorlar güvenli anne kucağına dönmek istiyorlar. Ona karşı kesinlikle besleyici davranman lazım. Bu annesi konusunda ondan bi yetişkin hareketi bekleyemezsin madem böyle ailesine düşkün ve gazına gelen birisi… ona böyle baskıcı “beni de gör” gibi yaparsanız ters tepecektir çünkü o sorumluluğu almayı bilmiyor tabi o yönde kendi bilinçlenip düzeltmesi gerekir ama eğer kendisiyle konuşturmuyorsa yapacak pek bişey yok yani. Böyle ona huzur veren ama onun da gücüne ihtiyacı olan bir kadın olduğunu gösterin. Ona destek olduğunuzu söylüyorsunuz kendi ayaklarınızın üstünde olduğunuzu gösteriyorsunuz yani baya eril bi enerjiye girmiş oluyorsunuz dişil olmalısınız ki onun koruma güdüsü aktifleşsin. Siz erilleştikçe sizden korkar annesine kaçar yani
Soran+1 yılNapim isten mi cikim😂 offff…. Evde daha romantik oluyum yani? Ay ne dert het
Cevap sahibi+1 yılSizin ondan bişey istediğinizi böyle yok beni de gör beni de duy diyerek anlatamazsınız bunu bende maalesef öğrendim onun bunu kendiliğinden yapmasını sağlicaksınız en basit örnek benim okulum bitti eşim de fırıncı ve ondan harçlık alıyorum hesabımız ortak diye yani istesem krallar gibi kendi paramı çeker istediğimi yaparım ama böylelikle ailesinden ayrılıp bir vazifesi (ben) olduğumu öğrendi. Yani böyle saçma sapan görevler verin ona tabi kendinizi ve güvencenizi riske atmadan her işe karışmayın sen bilirsin kocişim gibi anladınız siz 🤣
Cevap sahibi+1 yılAy ahaha sakın çıkmayın yine de çok tatlısınız 😂çıksanız bile oturun örgü örün güzel giyinin evin içinde ona biraz daha yakın davranın anladınız ahah
Soran+1 yılPffff… anladim tamam. Surekli ilgi ilgi ilgi pfff😂
Cevap sahibi+1 yılİşte 🤣🤣
Soran+1 yılEvet bende yapiorum artik oyle yalandan fazla vermiyor artik is dedim, harclik ver bana diorum😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha aklın yolu birmiş bakın 🤣
Soran+1 yılCok Sagol. Allah gonlune göre versin. Dediklerini uygulicam.
Cevap sahibi+1 yılSende sağol ☺️ umarım işine yarar Allah yardımcın olsun yakın zamanda eski huzurunuza kavuşmanız dileğiyle
En İyi Cevaplar
Onların derdini sana anlatayım yanlış anlama öyle biri olmadığını biliyoruz. Onlar Evlatları ile aile kurduğun için sana da sevgi beslemiyorlar ya oğullarını onlara karşı doldurur soğutursun düşüncesindeler özellikle kaynanalar Oğlunu dolduracağını düşünür sen dondurmadan kendisi doldurur
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye sogutuyum Ya banane? Sonucta benimle yasiyor? Istedigi Zaman gider? Ne alaka? Ya bana sürekli laf sokuyorlar. Hepsi ama. Kocamada aynisini yapiorlar simdi. Neden bizi ayirmak istesinler ki? Ne gececek ellerine?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım ya, gerçekten üzücü bir durum bu. Aile ilişkileri bazen çok karmaşık olabiliyor. Kocanın ailesinin seni sevmemesi bir tarafa, ona böyle davranmaları gerçekten haksızlık. Belki bir sebepten dolayı sana olan olumsuz hislerini ona da yansıtıyorlar. Kocan bu durumda kendini arada kalmış hissediyor olabilir, ona destek olmak önemli 🌸.
Eşinle bu konuda açıkça konuşmanı tavsiye ederim. Onunla birlikte bu durumu nasıl çözebileceğinizi planlamak güzel olabilir. Unutma, aşk ve sevgiyi artırmak böyle durumlarda en önemli kalkan. Hem sen hem de eşin birbirinize destek olursanız üstesinden gelirsiniz. Ayrıca eminim ki kocan da senin yanında durarak bu durumun üstesinden gelmeye çalışacaktır. Kendine dikkat et ve pozitif kalmaya çalış 💖🙌.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan demek ki seni seviyor ve sayıyor o yüzden ona da aynısını yapıyorlar tepki olarak benim kayomvalidem de değişik boş ver 😄
10 Yorumla
+1 yılKocan bu durumu sana yansıtıyomu kötü davranış gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet…
- +1 yıl
Kocanda aptalmış kusura bakma
Soran+1 yılEvet maakedef
O da sizden yana ve koruma altına alıyorsa ona da aynı tavir
11 Yorumla
Soran+1 yılTamamda sorunlari benimle ailesi Neden sirt ceviriyor ki kocama? Karisiyim Sonucta? Boyle yapmasi Normal?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni niye sevmiyorlar peki
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap veriyorum O yuzden
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki tarafta beraber oturup konuşmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sevmiyor seni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamin ailesi beni sevmiyor. O yuzden kocamada pas vermiyorlar artik. Dertleri ne? Neden boyle yapiyorlar kocama?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım