Bir grup genç bas bas bağırarak şarkı söylüyor karşı sitenin altında bu saat olmuş asla susmuyorlar çok rahatsız edici yaptıkları sizce şikayet etmeli miyim bunları, bizim millette gram medeniyet, saygı yok aslaaaaa
13 gü
Bir grup genç bas bas bağırarak şarkı söylüyor karşı sitenin altında bu saat olmuş asla susmuyorlar çok rahatsız edici yaptıkları sizce şikayet etmeli miyim bunları, bizim millette gram medeniyet, saygı yok aslaaaaa
Cevap
10Cevap
evet haber ver
O sitenin güvenliği vs varsa arayıp söyleyebilirsin ya da gidip sizin siteniz olmadığı için polis abartı ve saçma olur
Polisi ara haber ver. Zaten senin şikayet ettiğini kimse bilmez çevreden şikayetler geldi der polis
Bir kere genç oluyorlar bugünü hiç unutmayacaklar bırak yaşasınlar
Bende gencim ama bu saatte kimseyi rahatsız edemezler?
Biliyorum ama bir gün sen de gençlil ateşiyle bir anı yaşayabilirsin bırak eğlensin şarkı söylesinler adam öldürmüyorlar sonuçta
İnşallah Saat gece 2 de bas bas bağırarak şarkı söylerlerde o zaman anlarsın
Peki kardeşim ara polisi me diyeyim
Evet şikayet etmelisin
Polis dağıtır yarın gelirler daha çok bagirirlar
Et ya sanki seni bulacaklar
haber vermelisin bu bir suç zaten
Ya zarar verirlerse beni bulup
bulamazlar
Şikayetçi ol
Et tabi
Hemen araa
Ara tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece bu saatte yüksek sesli müzik dinlemek gerçekten rahatsız edici olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Komşuluk ilişkilerinde saygı çok önemli. Böyle durumlarda önce durumu kendin nazikçe uyararak çözmeyi deneyebilirsin. Eğer bu mümkün olmazsa veya sonuç vermezse, huzur bozucu davranışlar için elbette polisi arayabilirsin. 🚓 Belki de basit bir uyarı bile yeterli olacaktır. Ne yaparsan yap, umarım bir an önce huzura kavuşursun! 🙏