Polise versemmi?

Tanimadigim numaralar beni nadiren arıyor ve mesaj cekiyorlar ben bu durumdan rahatsizim rahatsız ediliyorum bu ayni olay 2 gun oncede oldu sen kimsin numarami kimden aldın diyorum kufur edip kapattilar telefonu sonra birdaha aradim bana bak lan rspu cocugu birdaha beni sakın arama kiminle isbirligi yapiyorsan onunda anasini skecem seninde anani gttnden skecem beni arayip rahatsız etmek neymis kendiniz gorursunuz amna kodumun güzel kardeşim dedim sinirden ellerim ayaklarim titriyor konusurken baya bir titredim sinirlendigim icin oldu numarasini polise versemmi? Utanmadan kufur edip guluyorlar birde yok sen verdin yok sen bana fotograflar atmistin hatırlamıyormusun dedi anan atmistir anani benimle karistirma kdumun g4v4ti dedim sonra ortaya polisleri kattım beni kim isletiyorsa benimle kim dalga geciyorsa numaranizi polise verecegim diyerek tehdit ettim numaramı kimden alıyorlar ya gercekten sinir krizi gecirecegim simdi ya her onume gelenede numarami vermiyorum numarami birisinden alıyorlar ama kim bilmiyorum sesleri falan hic tanıdık degildi oyle saygısız rspu cocuklariyla asla konusmam numarami kendim vermem imkansız yani su an ne yapacagimi sasirdim sikayetci olmayi dusunuyorum kadın olmak cok zor gercekten evde adamda yokki bize sahip cıksın..
Polise versemmi?
Polise versemmi?
Polise versemmi?