Tanimadigim numaralar beni nadiren arıyor ve mesaj cekiyorlar ben bu durumdan rahatsizim rahatsız ediliyorum bu ayni olay 2 gun oncede oldu sen kimsin numarami kimden aldın diyorum kufur edip kapattilar telefonu sonra birdaha aradim bana bak lan rspu cocugu birdaha beni sakın arama kiminle isbirligi yapiyorsan onunda anasini skecem seninde anani gttnden skecem beni arayip rahatsız etmek neymis kendiniz gorursunuz amna kodumun güzel kardeşim dedim sinirden ellerim ayaklarim titriyor konusurken baya bir titredim sinirlendigim icin oldu numarasini polise versemmi? Utanmadan kufur edip guluyorlar birde yok sen verdin yok sen bana fotograflar atmistin hatırlamıyormusun dedi anan atmistir anani benimle karistirma kdumun g4v4ti dedim sonra ortaya polisleri kattım beni kim isletiyorsa benimle kim dalga geciyorsa numaranizi polise verecegim diyerek tehdit ettim numaramı kimden alıyorlar ya gercekten sinir krizi gecirecegim simdi ya her onume gelenede numarami vermiyorum numarami birisinden alıyorlar ama kim bilmiyorum sesleri falan hic tanıdık degildi oyle saygısız rspu cocuklariyla asla konusmam numarami kendim vermem imkansız yani su an ne yapacagimi sasirdim sikayetci olmayi dusunuyorum kadın olmak cok zor gercekten evde adamda yokki bize sahip cıksın..
Bence polise ver. Bir de polise kanıtları attıktan sonra bulut depolamaya (google drive olabilir) kaydet bunları lazım olur. Sonra telefonunu fabrika ayarlarına sıfırla ki, herhangi bir casus yazılımla izleyip de telefonunu değiştirdiğin zaman öğrenmesinler. Sonra da telefon numaranı değiştir.
ne kadar sinir bozucu... telefonu degistir bence veya hic muatap olmadan engelle... bu dolap, sahibinden. com vs gibi yerlerde numarani paylastin mi bisey satarken. bir de eger onlar kufur etmezse sen etme, hakaret davasi acabjlir
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
hayir asla oyle sitelere atmam oraya buraya numarami atacak kadar s4l4k degilim her onume gelenede numarami vermiyorum biri bana dusmanlik yapıp numarami dagitmis o dagitan kim bilmiyorum ama elime gecerse harbiden saglam bırakmam gerekirse onun dislerini sokup eline veririm ama yinede bir tane saglam kemik bırakmam adam akıllı yuzume de yuregin varsa arkamdan is cevirme lan
biraz zor yasadigin farkindayim.. Allah seni korusun. Kim dagitiyorsa ayagina dolansin. Ama sen de asla biri kufur etmeden etme olur mu, hakaret davalariyla ugrasmani istemem ablam❤ ben 39 yasinda belki teyzen yasindayim, nasihatimi tut❤
tesekkur ederim destegin icin biliyorum dogru soyluyorsun ama gercekten boyle seyler zoruma gidiyor onun icin kufur ediyorum cunku surekli evli misin evli misin diyip durdu bu bana yazan orspu cocugu numarani oraya buraya atmislar dedigi icin kufur etmek zorunda kaldim yani yazıp yazıp arayıp dalga geciyorlar ona takıldım ben hicbirsey yapmadigim halde orspu damgasi yiyorum ya
yok numarani oraya buraya atmislar yok iste sen soylesin boylesin falan guluyorlar kufur ediyorlar ne yasadigimi sasirdim yani hicbirsey yapmayan ben bir anda orspu damgasi yedim daha telefonu acar acmaz ikisi birden bana saldırdı telefonda sonra bende kufur ettim etmedik kufur bırakmadım sonrasinda polisle tehdit ettim direkt engelledim benim oyle orspu cocuklariyla asla isim olmaz numarami kim nerden buluyor atıyor anlamıyorumki bende
Ablacim, asla ve asla sen once kufur etme.. o ederse edebilirsin ama once kufur edersen ve karsindaki kisi dava ederse cezasi var bunun, bosuna hakluyken haksiz durumuna dusme❤ ikincisi tehlikeli de bir durum bu.. yani sana kafayi takmis sapik gibi biri benim gordugum. Eger birdaha yazarlarsa sen kufurle degil, hrmen ekraf fotosunu alip sikayette bulun savciliga. Onlar gerekeni yapar. Her adliyede bedava dabismablik hizmeti veren avukatlar ofisi var. Veya en basidinden adliye onunde katipler var, oblar dilekce ornegini yazip verirler sana sen de basvurursun.. cunku tehlikeli bir durum bu.. kim dagitiyorsa sana kafayi takmis olabilr ve zarar da verebilir