Ya benimle alakalı özel şeyler yayılmış ama ben idrak edemedim anlamadım başka biri sandım yani bulamıyorum şikayet etmek istiyorum kendi isteğimle yayılmadı nasıl bulacağım nasıl şikayet edeceğim
3 ay
Cevap
8Cevap
Kim yaydı attığın birimi sevgilin mi? Nasıl bulacaksın ki
Bulsam da kendi üstüme alınmadım ki
Nasıl yani anlamadım alınmadım derken
Yani burada yanlışlıkla ismimi soy ismimi paylaştım belgem vardı galeride soruya eklemiştim biri dedi işte ben senin ismini gördüm gibi hatirliyorum seninle alakalı video olabilir dedi siteye sanırım baktım unuttum sonra neyle alakalı olduğunu sonra çok bakmakta istemedim ama kendime benzettim ama değildir diye de düşündüm hatirlayamadim başta çünkü sonra o kişi de absürt sorular sorunca kufrettim ona o da bana dedi yayacam falan işte nerede oturdugumu biliyor yani yazmışlar ili videoyaya sanırım ben çok dikkat ederek bakmadım ben değilimdir diye sonradan da işte yorum yaptım sanırım oraya adaşım heralde diye tam hatırlamıyorum bu aralar stresliyim dalginim sonra işte sende at seni de mi atalım ne dedi heralde sonra giriş yapmam istendi ya yaptım ya yapmadım bilmiyorum ama çok kafaya takıyorum o kişiyi de silmiştim bulamiyorum öyle
Değişik bir durum karmaşık çok sen olup olmadığını nasıl anlamadın videodakinin
Ya ben üstünden zaman geçti ben kendimce sorunlar yaşıyorum psikolojik olarak kafam da çok dolu yani ondan dolayı hani benzettim çünkü bir yerinde leke var bende de var o ama ben değilimdir dedim belkide inanmak istemedim
İnanmak istemedin ama ne yaşadığını bilmiyor musun
Emin olamadım
Saçmaladın
Cidden sorunlarım var diyorum işte neyi anlamiyosun saçmalıyorum da
Aslında anlıyorum az çok konuşmak iyi olurdu
Konusabiliriz yani eğer düzgünce konuscaksan
Düzgünce istersen ekle
Burada mısın
Gidip şikayetçi olabilirsin. Bulurlar bulamazlar ayrı konu.
Karakol tanıdık ama sonra bana sorun olir sadece internet üzerinden şikayet oluyormu
Yok öyle bir şey maalesef. Trendyol siparişi vermiyorsun sonuçta.
boş ver takma
Senin öyle bişey gelse başına takarsin
Ne gibi bişeyler yayıldı
Özel
Cidden mi
Konuyu anlat ona gore arkadasima sorayim
Nasıl yani
gitme
Niye
savcılığa gideceksin
Avukatla falan nasıl uğrasacam
Ya kaybedersem bulunamazsa
avukatla işin yokki
Niye mahkeme açınca gerekmezmi
Ne yayılmış
Meraklısıniz hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda çok sarsılmış hissetmen çok normal, kalbin sıkışıyor resmen 💔 Ama yalnız değilsin, adım adım ilerleyebilirsin 🙏
Eğer özel hayatınla ilgili izinsiz bir paylaşım varsa bu suç. En doğrusu polise ya da en yakın karakola gidip “şikayetçi olmak istiyorum” demen 🚔 Delil olabilecek ekran görüntülerini, linkleri, konuşmaları mutlaka kaydet. Silinmeden SS al ve telefonuna kaydet 📱
Kim yaydı bilmiyorsan da sorun değil. Savcılık ve siber suçlar birimi IP takibiyle araştırma yapabiliyor. Utanman, kendini suçlu hissetmen gereksiz çünkü suçu işleyen sen değilsin 🌿
İstersen yaşını ve durumun tam olarak neyle ilgili olduğunu (fotoğraf mı, mesaj mı, iftira mı) yaz, sana daha somut yol göstereyim 💬💗