Geçmişte bana yazıp duran biri vardı engel atmıştım daha sonra fake hesaptan bana cinsel içerikli fotodaki gibi bir çok mesaj attı ve beni evimi bulmak kaçırmak gibi şeylerle tehtit etti tekrar engelledim ama hala devam ediyor bu tarz mesajlar atmaya polis bu gibi durumlarla ilgilenir mi sadece adını biliyorum nerde yaşadığını ne yaptığını vs bilmiyorum telefon numarası da var şikayetçi olmalı mıyım sıkıntılı biri zaten kafasına koyduğunu yapacak birine benziyor korkmadım değil açıkçası ama ailem vs işin içine girsin hiç istemiyorum.
Böyle bir olay polise giderse ailenin duymaması imkansız. Hesabın çalınmış gibi bir süs verip kapatırsan sana ulaşamaz. Engellemekten ziyade bu daha kesin bir çözüm gibi geldi. Adını da eski kullanıcı adın yapmamalısın tabii sana ulaşmaması için
en yakın polis merkezi amirligine (Karakol) gidip şikayetçi olursan teknik takip için savcılık izni alınır süreç başlar ilgilenmeme diye bir durum yok mecbur ilgilenicekler
Muhtemelen daha önceden bayağı muhabbetin olmuş yoksa telefon numaraları falan nasıl oluyor birbirinizde ve benim anlamadığım karşıdan bir ışık görmese kimse böyle bişeye cesaret edemez.
Polis hiç bir şey yapmaz sana diyecek savcılığa git savcıya gidip şikayetçi olsan da para cezası veya bu ülkede kadına bakarak karşısında vapurda mast yapan bile serbest kalıyorsa bu hiç bir şey bile.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şimdi sadece uyarı ve ikaz dinlemeyen laftan anlamayan biri arsız red ediliyon daha niye usteliyon ordan ekmek çıkmaz
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
karar senin kararin bazı seyleri iyi düşünüp hareket etmliyiz
En İyi Cevaplar