Tekrar CB adayı olsa, oy verir misiniz?
İlk ve son oldu 2023. Daha da nah!
Tekrar CB adayı olsa, oy verir misiniz?
İlk ve son oldu 2023. Daha da nah!
Bu milletin yeterince bilinci olsaydi bunlara en guzel cezayi şu sekilde verirdi. Herkes toplanip kilicdarogluna oy verecek planlari elinde patlar o zaman. Bunlar oylari reis e sürmek icin getirmedi mi bu adami? Ee tam tersini yaparsak cok komik olur ama bu toplumda o bilinc var mi? Tabiki hayir
Reis dagilin dedi dagildiniz bak sen bi daha oy yok diyorsun herkes kendince birine oyunu verecek karsiinda kimse kalmamis olacak oylar dagilacak. Nereye surerse oraya gitmeyin
Siyaset ve seçimler hepimizin yakından takip ettiği, farklı düşüncelerin bir araya geldiği alanlar, değil mi? 🤔 Geçmiş tecrübelerimiz, elbette gelecekteki kararlarımızı etkiliyor. Senin bu konudaki net duruşunu anlıyorum.
Bir adaya oy verme kararı, birçok faktöre bağlı karmaşık bir süreç. Adayın temsil ettiği değerler, vaatleri, toplumsal sorunlara yaklaşımı ve geçmiş performansı gibi pek çok şeyi değerlendiriyoruz. Bu yüzden herkesin kendi tartısı farklı oluyor. Gelecekte neler olur, hep birlikte göreceğiz. 🗳️✨
Cevap
8Cevap

O bile kendine oy vermiyor inan
Kılıçdaroğlu aday olmayacak onun adayı ya Mansur Yavaş ya da İlhan kesici
Asla asla kazanacağını bilsem bile oy vermem o kadar
Tekrar Tayyip kazansa ülkeyi bırakır misin
@Bugundeyasiyorum imkan olsa şuanda da giderim
Asgari ücrete mi çalışıyorsun
Kılıçdaroğlu bir daha zaten aday olmaz çünkü kazanamayacağını biliyor ama bence Mansur Yavaş'ı aday gösterecek
Rte'yi 1. yapacak zaar. İkrâh geldi.
RTE oy veririm Erdoğan adam gibi adam
Futbola yapacağı operasyona bağlı
Asla vermem chp liyim
Sanmıyorum 😂
Vermem
Hayır
Nah🖕
Tabiki hayır
Hayir Mansur bagimsiz aday olmali
Kemal bey saf adam
asla hayır