Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığa devam etmesi kararlaştırıldı. Kılıçdaroğlu’nun bir dönem viral olan “Ben Kemal, geliyorum” sözleri yeniden gündem oldu.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığa devam etmesi kararlaştırıldı. Kılıçdaroğlu’nun bir dönem viral olan “Ben Kemal, geliyorum” sözleri yeniden gündem oldu.
Bıktım şu ülkedeki siyasetçilerden ve siyasilerin konuşulmasından. Buradan bakınca boş yere boş yere gündemi işgal etmekten başka hiçbir işe yaramıyorlar Ayrıca gerçekten de kendilerini destekleyenlerin çok az bir kısmına hizmet ediyorlar
Bu tamamen partinin iyi yönetilmemesinden kaynaklı bir durum gibi geldi bana, parti içi çıkar çatışmaları, birbirlerinin arkasından kuyu kazmalar CHP yi maalesef bu üzücü durumların yaşanmasına sebep oldu...
Allah belalarını versin sandıkta bükülemeyeceklerini anladılar şimdide yargı ile önümüzü kesiyorlar ama elbet bugünler geçecek az kaldı zafer yakındır ula
Üzerinde konuşmaya gerek bile yok artık.
Anayasa değişikliği başta olmak üzere bir çok sebepten mütevellit Chp nin ipini çektiler.
Cevap
13Cevap
hiç şaşırmadım
Bugün CHPye degil tüm Türk Milletine bir darbe yapildi. Ülkede azinlik olan bir AKP gidip Amerikadan izin alarak Türk Milletine hukuk yolu ile bir darbe yapmistir.
Yargı yoluyla muhalefete ayar veriliyor yönetim seçimle gelip seçimle gitmeyi istemiyor bunun faturasi dar gelirli insanlara çıkacağı açık, buradan yönetim halkı değil koltukları düşünüyor
Hiç bir CHP li bunu umursamazsa o da AKP'li bir ezik olduğunu kendi anlar ve ben boş biriyim diyip israfa Eder
ne diye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum, olmuyor o adamla işte 🤦🏻♀️
bazen kaybetmeyi amaçladıklarını düşünüyorum
Zorla kalkmıştı o koltuktan zaten geldi yine sevimsiz Kemal etekleri zil çala çala
hayırlı olsun o zaman, karşısındaki parti bir dönem daha seçilecek desenize 😂
Geçmiş olsun TR de her şey mutlak butlan zaten bizim halkın hur irademizin hakkı yok
AMpul logolu partiye 13 seçim kazandırmış bu dersimli kemalden hiç bir skim olmaz
Ben ozgurcuyum
Ülke siyasetine darbe niteliğinde bir karar.
Kpss de çıkacak
benim nasibimi zorlama seviyem dlemddjfkl
Bu halkin iradesine darbedir
Adam meğer en büyük akpliymiş
Kazanma şansı olmayınca AKP her şeçimi kaybedeni atadı
Hayat bitti hiç umut kalmadı gözüyle bakıyorum :(
Baştaki ölmedigi sürece huzur yok bize.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?