Bir kısım Kılıçdaroğlu'nu desteklerken bir kısım da kaos yaratmak istediğini düşünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, tutuklanır mı?

Bir kısım Kılıçdaroğlu'nu desteklerken bir kısım da kaos yaratmak istediğini düşünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, tutuklanır mı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yapılması gerekeni yapıyor
Kaos falan çıkartmaya calismiyor. Dogru konusuyor. Deprem öldürmüyor bu binalari yapanlar ve denetlemeyenler, bilim adamlarinin sozlerine ragmen onlem almadiklsri icin bu ölümler oluyor.
Kesinlikle doğru olanı yapıyor iktidarın çok suçu var pandemide de aynı pislikleri yaptılar cidden akp suç örgütü gibi olmuş
Dürüstlük malum kişilerin zoruna gidiyor. Ne dediyse yaptılar. Birileri susarken o susmadı. Helal olsun .
Yapılması gerekeni yapıyor, ben milletin hizmetkarıyım diyen kişi nerede o sarayda keyif çatmaya devam ediyor
Baktı olmuyor, yapması gereken şeyi yapıyor.. geç bile kaldı…
Sürekli "gelsinler tutuklasınlar" yazması njvbmbvn hiç güleceğim yoktu çokiyi
çıkış yapmasına fırsat vermeselerdi haklı olurlardı
Kim neden tutuklasın bu adam böyle bir zamanda bile hükümeti kötüleyerek neyi hedefliyor? Yoksa insanları kışkırtıp oy koparma peşinde mi?
Ne saçma tweet ler bunlar hepsinin sonunda gelsinler tutuklasınlar mı dedi
Tutuklanan gazeteciler varmış
Duymadım bilmiyorum, sebebi vardr. Araştırıp sormuş mu biliyor mu sebebini
Sırf ortalığı karıştırmak, germek için yapıyor başka türlü yap tepkiyi iyi bişey yapıp yaptık diyip sonuna imalı cümle köy
CHP li yi mi tutuklamışlar, yardım yapana mı yapmişlar
Bu adam mert cesur ve akilli bir adam o yuzden de hicbir zaman bizim ulkenin basina gelemeyecek.
neden kaos çıkartmaya çalışsın ki.
alakası yok bence.
Kılıçdaroğlu nedn her lafın sonuna gelsin tutuklasinlar dio anlamadm
Gönderme yapıyor dokunduruyor inceden
CHP'li değilim ama haklı bence.
Haklı
Haklı adam
etkisiz eleman.
Yardım yardımdır