Aslında basmış olduğu yere fotoğrafın çekileceği yere en azından bir göz gezdirmiş olsaydı belki de bu daha hatayı yapmamış olurdu. Dikkat etmemiş olabilir ama yanında bir sürü insan var fotoğrafı çeken birisi var fotoğrafı yayınlayan birisi var Hiç mi fotoğrafı koyarken Acaba bir şey var mı fotoğraftaki insanlar nasıl çıkmış diye son bir kez bakılmıyor
Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basması kaza falan değildi bu halka sizin değerlerinizi ayaklar altına alıyoruz diye toplumsal mesaj verilmek için kasıtlı yapıldı buradan seccade kutsal değildir diyenlere sesleniyorum evet seccade kutsal bir şey değil ama dini bir semboldür haç işareti de kutsal değil alın atın bakalım ne oluyor?
Namaz bitince ilk iş seccade kaldırılır. Kaldırılmamışsa kasıt vardır. 2 gün sonra aynı ortamdan başka bir fora daha servis edildi, başka bir CHP'li daha aynı duruma düşmüş. Fotoğrafları çekenler muhtemelen CHP içindeki kripto AKP'liler. Vatandaşı CHP'den uzak tutmak için sarılacakları başka şey kalmadı, hâlâ din üzerinden siyaset yapıyorlar. Ayrıca seccade kutsal bir eşya değildir, putlaştırılmaması gerekir. Kirlenirse yıkanır, temizlenir. Seccadeye Kur'an-ı Kerim muamelesi yapılması yobazlıktır. Alt tarafı küçük bir halı. Evdeki seccadeniz kirlendiğinde yerine temiz herhangi bir örtü serebilirsiniz.
Seccadenin kutsallığı yoktur diyanet görüşüdür. O seccade olsaydı namazı kılan tespitini içine koyar katlar dolaba koyardı demekki o amaca yönelik bir seccade değildir üstelik diyanetten kutsal demediğini göre bunu oy amaçlı istismar edenler artık dini duyguları istismar ederek halki yönlendirip 20 yıllık saltanatlarini sürdürme peşinde yerli otomobili siyasette oy toplamayi amaçlayan orta direği yok edenlerin son çırpınışları olarak görüyorum. Laik bir ülkede bunları yapanlar uçan kuştan medet umar hale geldiler korkunun ecele faydası olur mu bilemem
Şu anda bu mesele üzerinden AKP gündemi değiştirmeye çalışıyor malum deprem hezimeti ve yaklaşan bir seçim var kolay değil fakat ben anlamıyorum cemaat yurtlarındaki istismarlara, tecavüzlere ses çıkarmayanlar, depremde iktidarın 22 yılda almadığı önlemlere ses çıkarmayanlar seccade üzerinden polemik yaratıyor ilginç.
yani oraya kim davet etmişse onun eşşekliği bence namaz kıldığın seccadeyi niye ortada bırakıp birilerini davet edersin hem de ayakkabı ile basılacağını bildiğin halde
Bilerek yapmadı ama Allah onun içini bildiği için ona onu yaptırdı yani Parti'nin dinimi olur diyen Kılıçdaroğlu baş örtüsüne çul parçası diyen Kılıçdaroğlu eşcinselleri destekleyen Kılıçdaroğlu Ayasofyaya karşı olan gene Kılıçdaroğlu
C. B. Adayı olan biri bu derece dikkatsiz olamaz. Bilerek yaptı... İnançlı insanlara nasıl işkence yapacaklarını mesajını verdi. Türkiye'yi yine o karanlık günlere götüreceğini ifade etti.
oooo burada tam engellemelik bağnaz, gerici, ayrımcı akepeli üyeler varmış... hemen engelleyeyim de sayfa temizlensin. Bir de insektisit sıkalım fıs fıs 😂😂😂
Şu adam mesleğinde ne kadar başarılı ise toplumsal konularda o derece rezil biri... Asperger Sendromlu bir zavallının toplumsal konularda açıklama yapmasının tek nedeni medyanın sorumsuzluğu..
Mübalağ yapıyor... Ciddiye almıyorum... Afganistan ı bu hale getirenleri sorgulamıyor.. Afgan halkını aşağılıyor.. Bu saygısızlık, düşüncesizlik.. Aslında tarihi çok iyi biliyor ama ahlaksızlık yapıyor... Halkı kandırıyor. Hayatında bir tane Afgan tanıdığını zannetmiyorum... Ben çok tanıdım. Kötü insan değiller... Oldukça da dürüstler.
İşte orada saçmalıyor... Çağın gerisinden kalmalarının nedeni dünyanın iki süper gücü tarafından parçalanması.. Bu adamın bunu tespit edemeyecek kadar gezi zekalı olduğunu düşünmüyorum. Dolayısı ile halkı kandırıyor, aşağılıyor.. Afgansitan ABD ve Rusya tarafından mahvedilmiş bir ülkedir.
Eğer senin İslam düşmanlığın var ise böyle görmen normaldir. Latin Amerika ülkeleri Hristiyan ama cinayet rekorları bu ülkelerde... Türkiye'nin 100 yıl gerisindeler.. Uyuşturucu baronları yönetiyor bu ülkeleri..
Olmadığına emin misin? 80 Yıllık komünist yönetim Rusya da din bırakmadı... Bugün SSCB topraklarında yaşayan insanların &80 i dine inanmaz.. Aynı durum Çin için de geçerli... Kaldı ki sen Afrika da şartlar diyorsun... Nedir o şartlar?
@BeniBöʎleBil Rusya hala dinini koruyor Çin evet dinsiz. Afrika dünyayla iletişiminin zor olması ve coğrafi yapısı nedeniyle gelişmeye müsait değildir. Ayrıca bu dinsiz gelişecek diye bir şey yok bu dünya'da tek dogma dinler değil ideolojiler de dogmadır.
Medeniyetin gelişmesinde dinin ne derece önemli olduğunu göz ardı edip, son birkaç yüzyılda İslam toplumunun geri kalışını dine bağlamak ciddi derecede vizyon eksikliğidir.. Ülkemizdeki din düşmanlığının iki önemli nedeni vardır... Birincisi İmparatorluğun parçalanmasından sonra milliyetçi anlayışını halka benimsetmek amacıyla cumhuriyet politikası örtülü olarak din düşmanlığı yapmış ve ümmetçi anlayışı yok etmeyi hedeflemiştir. Sadece din ile sınırlı kalmamış ve İslam dinini benimsemiş diğer milletler ile de araya mesafe koymak amacıyla düşmanca ve ya aşağılayıcı ifadelerle süslenmiş HATALI bir yakın tarihimiz olduğunu bugün daha net anlayabiliyoruz... Arap düşmanlığının bize kazandırdığı tek şey, elimizin altındaki serveti uzak diyarlardan gelen asıl düşmana kaptırmakla son bulmuştur... İkinci neden ise SSCB nin dağılmasından sonra, kendi birliğini devam ettirmek ve enerji kaynaklarını kontrol altında tutmak amacıyla yeni bir düşman arayan kapitalist devletlerin 1990 sonrası İslamifobi ile tüm dünyada İslam inancı üzerine baskı oluşturmasıdır. Tarihe baktığımızda, 1990 öncesi bu kapitalist devletlerde son derece az olan İslam düşmanlığının, sonrasında adeta tüm medya kaynaklarını kullanarak İslamı düşman ilan etme çabası maalesef İslam ülkelerindeki zayıf beyinleri de kolaylıkla ele geçirmiştir. Böylece kendi zekasını kullandığını zanneden içimizdeki İslam düşmanları, beyinlerini asıl düşmanlarının kontrolüne vermiş ve ekmeklerine yağ sürmüşlerdir. Zaten tam olarak ta istenilen budur.. Din sadece bir inanç değil, aynı zamanda kültürümüzdür ki, beyni ele geçirilmiş bu zavallı güruh farkında olmadan kendi kimliğine düşmanlık etmekte, kendi bindiği dalı kesmektedir.
Bahsettiğiniz Avrupa tarzı reform doğal bir süreç değil, Avrupa'da kraliyet ve ruhban sınıfı arasındaki rant savaşlarının sonucudur... Örneğin, Anglikan Kilisesi... Bugün ülkemizde böyle bir savaşa ihtiyaç yoktur... Böyle bir savaşta halka tercihi sorulmaz. Sadece sonuçlarını kabullenerek yaşar. Türkiye bu reformu 1923 yılında "yapmak zorunda" kalmıştır. Tekrarına gerek yoktur.
Kılıçdaroğlunun tek görevi muhalefet taraf olmak. Cumhurbaşkanı seçilirse ne yapacağını şaşırır adam 😄 Erdoğan ise muhalefetten faydalanarak halkı kullanan, manipülatör.
Seccade kutsal bir şey değil, bir araç. O yüzden kimse bunun üzerinden duyar kasmaya çalışmasın. Elbette dinden bihaber cahiller tayyip ne derse ona inanacaktır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Millet et alamıyor alışveriş zor yapıyor ekonomi bitmiş seccade neymiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç akpli birine benzemiyor tipin aslında ama alttan alta muhalefeti kötülüyorsun fark ettim akpli olduğunu