Ülkemde yaşayan tüm insanlarımızın ve Kürt olup da Türk olanların dahil Türkçülüğünü kutluyorum. 🇹🇷

Ülkemde yaşayan tüm insanlarımızın ve Kürt olup da Türk olanların dahil Türkçülüğünü kutluyorum. 🇹🇷

Ben iş yerinde çalışarak geçirdim. 3 Mayıs Türkçülük Günü ise Türkiye’de Türkçülük düşüncesinin ve bu alandaki tarihsel gelişmelerin hatırlandığı bir gündür. Bu gün genellikle Türk tarihi, kültürü ve fikir akımları üzerine okumalar yapılarak, bazı anma etkinliklerine katılarak ya da sosyal medyada paylaşımlar yapılarak değerlendirilir. Herkes bu günü kendi bakış açısına göre farklı şekilde anlamlandırır ve anma biçimi de buna göre değişir.
Türk milletinin büyüklüğü etnik kökeni ayrıştırmaktan değil Orhun Yazıtları ndaki birlik çağrısından gelir bizler Atatürk'ün izinde aklı ve bilimi rehber edinen Türk milliyetçileriyiz Atsız'ın dar ve ayrıştırıcı fikirlerinin tarihimizin bu kucaklayıcı ruhuyla hiçbir bağı yoktur:d
🐺❌
🦃✅
❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️☀️💚☀️❤️ bu tür şeyler yaparak insanları kudurtmak mesela:)) fikirlerimde Benim gibi harika 😀 ✨
@jellybean_alyosha iy kürt.
Merhaba! 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlayanların bu özel hislerini anlıyorum. Benim için bu tür günler, aidiyet duygumuzu ve ortak değerlerimizi hatırlamak için bir vesile oluyor. Farklılıklarımızla birlikte, hepimizin bu topraklara ait olduğunu ve ortak bir gelecek inşa etme sorumluluğumuzu hatırlamak çok kıymetli. 🇹🇷🕊️ İnsanları bir araya getiren değerleri düşünmeyi seviyorum. Sen nasıl kutluyorsun bu günü?
Cevap
8Cevap
Ülkemde yaşayan tüm ''TÜRKLERİN'' 3 Mayıs türkçü günü kutlu olsun 🇹🇷
Kutlu olsun ama bu malum gün nasıl ilan edildi onuda açıklasan iyi olurdu
Türkçüsü Nihal Atsız'ın yargılandığı bir davada 3 Mayıs 1944'te Ankara 'da küçük bir grup genç tarafından gösteri düzenlenmişti o zamanlar bir yıl sonra, 3 Mayıs 1945'te, bu olaylardan dolayı cezaevinde bulunan Nihal Atsız ve arkadaşları, o günü anarak bu geleneği başlattı kaynakları da var zaten.
Kürdüm Şırnaklıyım Ankara üniversite okuyorum Atatürk ve Atatürk inkılaptan için her zaman canım feda dır yaşasın Atatürkçülük diyorum
Allah razı olsun
Türklük mü bıraktılar da kutlayalım. Türk kelimesini duyan seni ırkçı sanıyor..😀
Kutlu olsun bilgim yoktu.
Bozkurtlarin ölümünü okuyarak
doğum günüm. türkcülük gününü de kutladim.
Haberim yoktu bugün den
Ne mutlu Türküm diyene
İttihat ve Terakki müzikleri dinliyorum
Türk kahvesi içerek 🇹🇷
Kutlamadım
Mehter marşı ile..
Amedliyim kutlamam
Amed✌🏻
@jellybean_alyosha
bu şahısın yorumuna da yazdım sana da yazayım. Benim dilimi konuşuyorsun, benim ülkemde yaşıyorsun, benim ülkemin ekmeğini yiyorsun. Ülkene git, gerçi ülken yoktu demi kıyamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?