- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılHayal değildir neden hayal olsun ki insanlar isterlerse her şeyi başarabilir. yani bazıları aşırı ayrımcı ırkçı oluyor maalesef. ama bazı iyi düşünen insanlar da var kürt türk inançlı ayırt etmeden herkes kutlayabilir bunu yani bu zaten 19 Mayıs bayramı. her türden insanın kutlayacağı bir bayram ama bugünlerde zor maalesef herkesin iyi bir şekilde kutlaması ve saygı duyması
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHep beraber kutluyoruz aslında..
sonra birileri çıkıyor ve bunu ayırıştırıyor geçmişin yaralarını kaşımaya çalışıyor birisi bu günden dem vurup öfkeyi körüklüyor..
Hep bir aradayız uzun yıllardır aslında biz birileri karıştırmasa kimsenin kimseye zararı yok
16 Yorumla
Soran+1 yılDün ve bugün bunların konuşulabiliyo olması lazım. Biz daman altı edip konuşamadığımız için birileri bunları hep aleyhimize kullandı ezelden beri. Yok saymak görmezden gelmek demekki doğru bi strateji değilmiş! Yeni ve temiz yüzler ve zihinler gerekli.
- +1 yıl
konuşmak lazım ama kutuplaştırmadan
ayrıştırmadan
bu dil tehlikeli diye düşünüyorum
Soran+1 yılBenim kullandığım dil mi tehlikeli?
- +1 yıl
hayır sizin değil :)
genel anlamda bunu konuşalım diyerek ayrıştırmaya çabalayan kötü niyetli insanları kast ettim:=
Soran+1 yılSorumu bile yanlış anlayanlar oldu da. Sorunumuz da bu zaten tam olarak.
- +1 yıl
saygımız yok :)
başka fikirleri duymaya tahammülümüz yok..
kaba at gözlükleri olan bir toplumuz :)
- Gündem konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılDersim de o kadar Kürdü katletti doğmamış çocukları anne karnında öldürdü Sabiha Gökçen ne diyor sağ kalanlar açlıktan ölsün diye hayvanlarını bombaladım hala havalimanına ismini vermişler sence bir kürdün buna saygı duyması mümkün mü
365 Yorumla
Soran+1 yıl100 sene önce oldu bunlar ve hepsi öldü müsebbibleri. şu an sen ben bizler yaşıyoruz bu toprakların üzerinde. Ve birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var.
- +1 yıl
Biz zaten sandıkta ülkemizi ne kadar sevdiğimizi gösterdik ama kimse Atatürke saygı duymamızı beklemesin
Soran+1 yılO zaman Atatürk'ün partisine oy verdin. Bu da bi saygı göstergesi değil mi?
- +1 yıl
Hayır biz partiye falan vermedik KK ye verdik bizim saygımız KK ye gerisi hikaye
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Atatürk gibi bir liderimiz var diye çekemiyorsunuz kendiniz daha devlet kuramamış bir halksınız
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı az git tarihini araştır mk Osmanlı'da Kürtler el üstünde tutulurken türkler aptal halk olarak sınıflandırılıyordu kürt düşmanlıgınızın tek sebebi bu
- +1 yıl
Sg mala bak kürtleri kimse el üstünde falan tutmadı mezopotamyada yaşarken araplar bile sizi kovmuş saddam hüseyin önderliğinde sizi kimse sevmiyor bunu kabul edin bir zazalar birde ermeniler seviyorsa seviyor o kadar
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı max avel zekasi işte 😂 sen şimdi kart kurt sesinede inaniyorsundur 😂
- +1 yıl
Sevilmediğinizi bile bile bu ülkede yaşamanız zaten iki yüzlü cahil olduğunuzu gösteriyor ben kürt olcam yaşadığım devlet ülke beni sevmeyecek ben ülkeyi terk eder giderdim dünyada yüzlerce ülke var sevilmiyorsan başka yerde yaşa
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı gel çıkar senin dedelerinin gücü yetmemiş oğlum senin gücün yeter mi saniyorsun binlerce yıldır aynı topraktayız ve binlerce yıl aynı topraklarda kalmaya devam edeceğiz sendr köpek gibi buralarda aglayacaksin 😂
- +1 yıl
Gücümüz yettiği için binlerce kürdü katlettik hâlâ da katlediyoruz f16 larla ve iha sihalarla😂👊
- +1 yıl
Devam ettiğiniz sürece de dışlanacaksınız kusura bakma
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı aynen güzel masallar 😂😂😂 o yüzden ülkemde ki Kürt nüfusu 25 milyonu buluyor 😂
- +1 yıl
25 değil 10 15 arası. Masal değil kürt katliamlarını araştır birde sözde kürdistan dediginiz kuzey ırağa türkiye canı istediğinde f16 ve iha sihalar ile operasyon yapıyor
- +1 yıl
İstikbal göklerdedir hava savunma sanayisi güçlü olan uçağı olan devleti asla bölemezsiniz bura suriye değil türkiye daha devletiniz olmamış maazallah askeri gücümüz zayıf olsaydı siz bile belki devlet kurardınız ama hayalden ibaret tabi kürt devleti jsjsjsjs
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı Bunlar hep senin gibi çocukları inandırmak için masallar yoksa bu kadar koyunu nereden bulacaklar 😂 Kürdistan kurulamaz dediler bak Irak'ta kuruldu bu topraklarda pek çok ırk hüküm sürdü Yunan Ermeni İran'ı her zaman Kürt var oldu var olacak bunun korkusu bile yetiyor sizlere 😂
- +1 yıl
Masallar mı puhahssss iha siha tb2 diyince niye sesinizi kesiyorsunuz peki? Kaç tane kürtle tartıştım türk uçaklarına bir şey yapamadıklarını kendileri bile itiraf ediyor. Başını kurdun pkklılar leş oluyor yeri geldi mi kimyasal silahlarla yeri geldi mi iha siha ve f16 larla. Sizden korkan kim? Diyarbakırlı kürt kızıyla tanıştım kürt erkekleri korkak olur diyor sanalda her biji kürdistan diyip reelde polis asker gördü mü gıklarını çıkaramazlar dedi lol. Çok cesursanız daha çıkıp mağara adamı olmak yerine yüzyüze gelin bakalım el mi yaman bey mi yaman
- +1 yıl
Siz kendinizi cehaleten yok edeceksiniz yok etmeye başladınız bile 😂 2 bin yıl sonra türk olur mu buralarda bilemem ama kürt her daim olacak 😂
- +1 yıl
Biz daha bak mersine nükleer santral inşa ediyoruz nükleer silahlar da yaptık mı tamam o zaman görürsün kürdistanı rüyanda sjsjjs
- +1 yıl
Dünyada 300 milyona yakın türk var kürdü toplasan 50 milyon yok sjsjjsjs dünyada türkün ayak basmadığı 3 5 tane ülke kalmış
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı Kürt yok dediniz s*ke s*ke kabul ettirdik Kürtçe konuşamazsin dediniz şakır şakır Kürtçe konuşuyoruz kürt düşmanlığı size 30 yıllık bitmeyen savaş getirdi akılanmadınız
- +1 yıl
Savaş mı? Pkk da dahil 1 milyona yakın kürdü katlettik biz sadece 100 bine yakını dersimde oldu. Beyaz toroslar döneminde 17 bin kürt katledildi. 30 yıllık savaş dediğin pkklı leş sayısı 45 50 bin oradan hesapla daha bir-çok katliamlar var
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı way be bitirmişsiniz kürtleri 😂 senin cumhurbaskanim bile kürt kardeşlerim diyor 😂 daha 30 sene önceye kadar kürt yok diyordunuz şimdi kürt kardeslerom diyorsunuz s*ke s*ke kabul edeceksiniz
- +1 yıl
Kabul etmiyoruz o yüzden sevmiyoruz dışlıyoruz suriyeli arap mülteciler bile sizi adam yerine koymuyor sjsjs
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı biraz siz dışlanmış gibisiniz 😂 ülkenin en zenginleri kürtler şu an multeciler bile sizden daha ustun konumda bu yuzden nefretiniz beceriksiz halk bir seyi becermeyince nefret kusar anca garibanliktan gebereceksiniz 😂😂😂
- +1 yıl
Ülkenin yarisinida araplar aldi sizlerde hizmet konumundasiniz 😂
- +1 yıl
Ülke bizim vatan bizim kim kimi dışlıyor skjsjss?
- +1 yıl
Türkiye cumhuriyeti gençliğe hitabe andımız istiklal marşı her şey biz türklerin
- +1 yıl
Siz mi zenginsiniz deprem için toplanan paraya yardım edenlerin çoğu türk ünlülerdi
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı hadi yat zibar yarin kopek gibi 8 7 işe gidiceksin gençliğe hitabe okursun giderken 😂 mk koleleri sizi
- +1 yıl
Araplara kurban olun siz onlar sizin gibi vatan haini değiller en azından sizi de biz nasıl adam yerine koymuyorsak araplar da koymuyor
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı aynen aynen 😂 araplar karini kizini domaltiyor tirk kizlari cog guzel diyor siz kendinizi adam saniyorsunuz ama kölesiniz bunun farkindasiniz bu zorunuza gidiyor işte 😂😂😂
- +1 yıl
Bizim kızlar sizinkiler gibi yollu değil köle sizsiniz mk doğuda hayvancılık çiftçilikle geçinirken biz devlet memuru oluyoruz
- +1 yıl
Ezik mallar kimse sizi sevmiyor araplar bile sizi kovdu mezopotamyadan sjsjjsjs.
- +1 yıl
Sarı torba leşler skskkss
- +1 yıl
Türk kızlarına hasta olan arap ve kürt erkeği bizim kızlar ne size ne de kürt erkeğine sümügünu bile atmaz sor yiyorsa kızlar arap ve kürt erkeği sever misiniz diye bakalım ne yanıt alacaksınız
- +1 yıl
Kürt kızları bile kürt erkeğini adam yerine koymuyor lgbtci desen sizde var eski kafalı cahillik desen sizde var lol.
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı siz en fazla devlet memuru oluyorsunuz ben ise İstanbul da yatigim yerden para sayıyorum dedem sağ olsun bilmem kac dönüm tarla miras bırakınca çalışmama gerek kalmıyor 😂
- +1 yıl
Allahın mali kac tane zengin kürt var allah aşkına? Bizde bir sürü ünlü türk zenginler var
- +1 yıl
Daha gecen bi tanesi agliyordu kürtler bizim türk kizlarini aliyor bize kiz kalmiyor diyordu 😂 her bakimdan sizden daha iyiyiz bende ki tip senin 7 sulalenden cikmaz bugune kadar da cok turk kızı götürdüm 😂
- +1 yıl
Sende ki tip derken sende mi tip var azcık aynaya bak. Yoo genelde siz ağlıyorsunuz türkler bize bakmıyor hüü ırkçı faşistler diye sjjsjs.
- +1 yıl
Sen hiçsin boşsun 😂 ben ise hem yakışıklı hem parası olan biriyim onlar kimi sececegini bilir 😂😂 sende burada hüü diye aglamaya devam edersin 😂😂😂
- +1 yıl
At bir fotoğraf da gozumuz yakisikli gorsun yiğidim benim akdkfkdksskd
- +1 yıl
Yeni nesil türk erkeği avrupa erkekleri gibi oldu siz cami imami gibi kıllı olmaya devam edin kürt kızları bile bakmıyor size anca görücü usulü ile evlenebiliyorsunuz kendi ırkınızın kızları ile . Git sor mk anket yap türk kızları kimi beğeneceğini iyi bilir
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı at at fotograf at bak benim kanitim var sende at kiyaslayalim 😂
- +1 yıl
Attım ne oldu? Azcık aynaya bak
- +1 yıl
Bak yarın hemen anket sorusu soruyorsun türk kızları türk erkeği mi yoksa kürt erkeği mi diye benim nickimi de soruya etiketle sonuçlarını görecez sizi beğenen türk kızı var mı bakalım
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı hani nereye attın
- +1 yıl
Ne oldu yemedi mi anket sorusu sormak? Sor adamsan yarın türk kızları türk erkeği mi yoksa kürt erkeği mi beğenirsiniz diye
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı nwreye attın fotoğraf 😂 atsana 😂😂😂
- +1 yıl
Profilde var benim tipimi boş ver de sen türk kızlarına sor bakalım yarın benim sorduğum soruyu
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı akslslslalslslalakskssl yakisiklilik abidesisin 😂
- +1 yıl
Senden daha iyi olduğum kesin abazanlıkdan kudurmuşsun
- +1 yıl
35 kilo zargana dışarıda da boyle millete erkeklik yapma ziplatirlar seni yemin ederim 😂😂😂
- +1 yıl
Dikkat et anani zıplamasınlar kürt erkeklerinde cesaret olsa asker polisin karşısina çıkardı dağa kaçıp mağarada yaşıyorsunuz mağara adamları 2 paralık leş ırk
- +1 yıl
Ben de muşta bıçak tabanca her şey var merak etme ülkü ocaklarına ve mhpye üyeliğim de var varsa kendine güvenen babayiğit reelde gelebilir ciddiyim
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı ya bi kes mk birey zinasi seni bende 2 saatir ergen bi ocla tartisiyorum skdkdkfkfks 13 14 yasinda mk birey daha yuzunde kıl yok kiz gibi cocuksun
- +1 yıl
22 yaşındayım mkodumun oğlu
- +1 yıl
Sakalla adam olunsa niye çoğu kürt erkeği biseksüel veya gay o zaman? Erkeklik yürekde olur sizin erkeklerde yürek olsa klavyeden her biji kürdistan diyip reelde asker polis görünce kaçmazdı adamlık sizin gibi 2 paralık itlere kalmadı
- +1 yıl
@mavivesiyahaşkı akskskskskssksksskslsldl
- +1 yıl
Hdp bile biliyor kürtlerin lez gay biseksüel olduğunu. Lgbt haklarını savunmak var ideolojisinde zaten.
- +1 yıl
Mk sakalsiz güzel kardeşim ya 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yav kaybol git yaşıtlarınla oyna 15 yasinda birey zina
- +1 yıl
Sakalla adam olunsa mağarada yaşamazdınız gel reelde birde asker polise söyle. Ülkü ocağında tanıdığım polis biri var atıyım numarasını birde onunla görüş bakalim madem kürt erkeğinde cesaret varmış?
- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAslında ülkesini seven herkesle beraber kutluyoruz.
Arada çomak sokanların kafasını ezmek gerekli.12 Yorumla
Soran+1 yılAyırt etmeden evet.
- +1 yıl
Elbette.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılHayal gibi ne yazık ki
bıktım artık bu düzenden, insanlardan, böyle anlamsız şeylere takılarak çağdaş medeniyetlerin seviyesine ulaşmaktan geri kalıyoruz.Atam boşuna uğraşmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılBizler için uğraştı. Sonrasında gelenler onun ekmeğini yedi. Onun adını kullandılar sadece asla onun ilkelerine sadık kalmadılar. Hayat varsa umut var. Kırılma noktası gerekli sadece. Onu da görebilir miyiz? Bilemiyorum. 🤷♀️
- +1 yıl
Umarım göreceğiz gerçekten bunu diliyorum.
çok can sıktı artık bu durumlar.
+1 yılMüslümanlar diye ayrıştırmasaniz zaten turkler kurtlerle beraberdi. 100 senedir bu ülkeyi kurup kimlerle yaşadık?
22 Yorumla
Soran+1 yılGayri müslümler de azınlık değil ki bu ülkede sadece Müslümanlar mı yaşıyo?
- +1 yıl
Sen demissin Müslüman diye
+1 yılKimse kimseye aslında saygı duymuyor artık. Herkes kinlenmiş. İğrenç bir hal aldı. Ve bundan sadece bir kişiyi sorumlu tutuyorlar. Yazık
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşırı bi nefret ortamı var bayadır. Herkes herkese öfkeli. Neden? diye sorsan anlatamayacakları sebeplerden.
- +1 yıl
Anlatamazlar ki kabul etmiyorlar nefreti
Soran+1 yılHerkes haklı🙂
- +1 yıl
Aynen ne desek boş
+1 yılHayır kemal dedem geldikten sonra hiçbir şey hayal olmayacak.
26 Yorumla
Soran+1 yılSorun işte dedelerden ülkeyi kurtarmasını beklemek. Dedeler napar? Torun bakar emekli olur🙄
- +1 yıl
Elimizdeki imkanlar bunlar, 2 aday var ikiside yaşlı en makul olanına vereceğiz.
Soran+1 yılÖncesinde buna itiraz edilmeliydi, izin verilmemeliydi. Böyle olacağı belliydi. Şimdi hiç ağlamasın siyasi hayatında tek bi seçimi kazanamamış olan dedemiz.!
- +1 yıl
Adam ilk defa seçime kendisi aday giriyor ne saçmalıyorsun?
Soran+1 yılKimin saçmaladığını görücez 9gün sonra 🙂
- +1 yıl
Devam edin 13 milyon mülteci ve %200 enflasyon ile yaşamaya
+1 yılUmarım bu hayal kısa zaman da gerçek olur 🙏🙏🙏
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙏💐
- +1 yıl
✌✌
Biz biriz beraberiz. İsrail ve amarikanın ekmegine yağ sürmeyin
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz beraberiz doğru ama hepimiz aynı değiliz. Bunu kabul edemiyoruz. Bizim gibi olmayanı değişmeye zorluyoruz. Bu yanlış. Adıl bu o dış mihrakların ekmeğine yağ sürmektir.
+1 yılOsmanlı zamanında türk, kürt ve din ayrımı yoktu. Ne olduysa Atatürkten sonra oldu. Hadi eyvallah
20 Yorumla
+1 yılTürkler kürtleri geçti artık türklerle türklerin beraber kutlayacağı 19 Mayıs bile kalmadı neredeyse.
10 YorumlaTürk Kürt derken bile ayrıştırıcı bı yaklaşım tarzı sergilemiş oluyoruz aslında bu yüzden sevmiyorum bu tutumu ve ne olursa olsun insanız diyorum
10 Yorumla
+1 yılkürtler, muhafazakarlar ve milliyetcilerin yarisi ataturku sevmez yani bu bayrami sadece sol-kemalist gorus kutlar
17 Yorumla- +1 yıl
Solcular da sevmez
- +1 yıl
kim seviyo bu adamı
- +1 yıl
Chpliler sadece jsjsjs
- +1 yıl
Şaka maka cidden adamı seven çok olsa chp şimdiye kadar tek başına iktidar olurdu ama 100 yıla yaklaştı daha chp iktidar olamadı
- +1 yıl
ataturk'un ideolojisi toplumda kabul gormedi daha da gormez
- +1 yıl
Ülkede irk çeşitliliği çok kürt ermeni zaza süryani laz falan. Türk nüfusu %90 dan fazla olsaydı chp iktidar olurdu da maalesef türk nüfusu maksimum %60 falan
- +1 yıl
Türklerin bile çoğu ataturku sevmezken başka ırklar hiç sevmiyor zaten
+1 yılAtatürk'e düşmanlık eden hiçbir kesimin bayramı değildir olmayacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kürtler atatürk düşmanı zaten bende o yüzden kürtleri sevmiyorum
- +1 yıl
Ben de sevmiyorum.
- Gündem konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılHayal değil bu kadar ayrıştırmanıza gerek yok
Ne sacmalıyorsunuz10 Yorumla Hayal olarak kalırsa şayet, üzüntü onları bulur zaman içinde.
00 Yorumla
+1 yılAkp giderse kutlarız.
20 Yorumla
+1 yılKürtler önce vatan haini olmayı bıraksın ataturke devlete bayrağa saygı göstersinler ama nerde
00 Yorumla
+1 yılEvetttt
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım