Osimhen Barış Alper bile kurtaramadı Galatasaray'ı.
Bir gün önce Fener elendi diye gülerken, gülme komşuna gelir başına oldu😅💥
Osimhen Barış Alper bile kurtaramadı Galatasaray'ı.
Bir gün önce Fener elendi diye gülerken, gülme komşuna gelir başına oldu😅💥
Hakemler yardım etmeyince böyle
Valla futbolda böyle geceler tam “top yuvarlak” klişesinin ispatı oluyor 😅⚽ Gençlerbirliği çok kompakt oynadı, iyi savunma yaptı, Galatasaray da rehavet + bitiricilik sorunu yaşadı. Yedek ağırlıklı kadro olunca ciddiyet biraz düştü sanki.
Kupada tek maçlık işlerde “büyük takım” olmak yetmiyor, günü iyi olan tur atlıyor 💥 Sence iş ciddiye alınmamasından mıydı, yoksa Gençlerbirliği’nin planı mı daha iyiydi? 🧐
Cevap
3Cevap
fenerin en büyük başarısı hiçbir başarısı olmaması
GS elenince bile sadece fener diyor asla kendini eleştiremiyor
Fener elendindi diye eleştirme sonra gs eleştirir işte Türk futbolu böyle kitleniyor. Bursasporluyum ben misal Bursa'nın süper ligde ne işe var demekle aynı bu. Futbol da ofsaytı 5 6 kuralı bilmek ile futbol bilinmiyor sen bilmiyon mesala
Benim futbol bilgimin çeyreği yok sende.
Mümkünse olmasın senin bildiğini bilip millete makara olamam hiç
Benimle futbol konusunda boy ölçüşemezsin bu net. Soruma cevap vermek yerine laga luga yapıyorsun. GS neden gençlere elendi buna cevap ver.
Benimle futbol konusunda boy ölçüşemezsin bu net. Soruma cevap vermek yerine laga luga yapıyorsun. GS neden gençlere elendi buna cevap ver.
GS nasıl Juventus, Liverpool gibi takımlara karşı kaç kazandiysa o hesap
Liverpool sonra acısını çıkardı fark attı
GS o maçları yedek kadroyla yenmedi o yüzden aynı şey değil
GS nin ana kadrosu o takımların kadrosu yanında mahalle takımı gibi kalır, yedek kadroyu boş ver
Gsnin ana kadrosu mi mahalle takımı 😅 osimhene 100 milyon Euro üzeri para harcandı toplam 400 milyon Euro civari takimn var bu kadar acındırma takimi 😅 Gençlerbirliği 18 yaşında cocuklarla oynadı
Transfmarkt GS piyasa değeri 300 milyon, Liverpool 1.2 milyar 3 kat fark var
Gençlerin yedek kadrosu ile gsnin Barış Alper osimhen kadrosu 10 da biri bile değil.
@Emreex016 Okan hoca değil zaten
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?