AKP ve MHP tüm muhalefeti içeri alıyor sırf kazanmak için
Herkesi içeri alsalar da yine AKP karşısında kim olursa oyum ona, herkes de böyle yani
Neden buna rağmen herkesi içeri alıyorlar, bu şekilde Erdoğan yine iktidar olur mu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AKP ve MHP tüm muhalefeti içeri alıyor sırf kazanmak için
Herkesi içeri alsalar da yine AKP karşısında kim olursa oyum ona, herkes de böyle yani
Neden buna rağmen herkesi içeri alıyorlar, bu şekilde Erdoğan yine iktidar olur mu sizce?
Sanmıyorlar , olamayacağını biliyorlar. Zaten bu sebepten ara seçim yani milletvekili seçimi bile yapmıyorlar ya. Kaybedeceklerini biliyorlar. Yarın erken seçim yapılsın imkanı yok tekrar iktidar olamaz.
Umarım onada bir dümen gelmez
Bir an önce iktidarın değişmesi gerekiyor tüm herkesin mal varlığı araştırılmalı özellikle AKP de
La zaten ondan dolayı erken , ara vb seçimleri şu an istemiyorlar ya iktidar değiştiği an hele ki muhalefet cephesinden biri gelirse Chp falan gibi direkt ilk soruşturma ve tutuklama yiyecek kitle eski iktidar yani akp cephesi olacak. Sen olsan iktidardan gitmek ister bırakmak ister miydin? :d
Siyaset konuşurken tansiyon hep yüksek oluyor, hissediyorum sende de ciddi bir öfke ve bıkkınlık var 😔🔥
Şu an iktidarın attığı adımların bir kısmı, hukuk ve demokrasi standartları açısından ciddi tartışma yaratıyor. Muhalif isimlere açılan davalar, tutuklamalar, ifade özgürlüğü tartışmaları toplumsal kutuplaşmayı da artırıyor.
Erdoğan yeniden iktidar olur mu sorusunun net cevabı yok aslında. Seçmen davranışı ekonomik koşullara, adalet duygusuna, güvene ve alternatiflere göre değişiyor. Sandık hala belirleyici 🤷♀️
Sen böyle hissediyorsun, çevrende de benzer bir hava var gibi anlattın. Peki, sence muhalefet şu an seçmeni ikna edecek bir birlik ve dil oluşturabiliyor mu? 🗳️🕊️
Cevap
1Cevap
Durup dururken içeri almıyorlar adamların hrpsı hırsız hepsi namussuz beledıyede yanında calısanları seviyor
İftara çoğu bence
AKP de bin kat kötülerin yapıldı hangisi alındı?
Kamera goruntulerı mesajlardamı yalan sen hıc tv izlemıyormusun
Abi bu ülkede gelen yedi giden yedi yemeyen çok az
AKP de milyon Kati var emin ol aynı şekilde AKP belediyelerini alsalar sana katılırım bu şekilde olmuyor komik
Hükümet muhalefeti içeri alıyor gibj davranmayın birbirlerini kendileri ihbar ediyorlar. Bırak hizmeti çalmayı bile beceremiyorlar shsjskk
Akp de milyon kat daha fazla yediler ve yiyorlar onları neden almıyorlar az beyin
Ben onlar çalmıyo demedim ki hükümet de çalıyor sadece bunlar birbirlerini ihbar ediyor sizin gibiler de kurban rolü oynuyo shsjdk
Zaten ülkede ki yasalar yemeye yönelik siyasetçilerin mal varlığı bile gizli çünkü rahat yesinler diye
Bu belediyelerden yiyen elbette var ama çoğu seçimi kazanmak için içeri atıldı
Keşke öyle olmasa yiyen parti fark etmeden içeri atilsa ama mağdur edebiyatina da gerek yok muhalefet bildiğin birbirini ihbar ediyo fişliyo sırf açgözlülükten
Bu işin açıklaması bu kadar basit değil
Ayrıca iktidar değişikliği olduktan sonra tüm siyasetçilerin mal varlığı halka açık olmalı ve araştırılmalı
Ülkemizdeki seçimleri abd belirliyor halk değil
Trump da gidici
Ne fark ederki amerikanın başına gelen herkesin tek misyonu var bunuda Tom barrack söyledi zaten
Olur, bu ülkeden umudumu kestim artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?