AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tayyibe oy veren kişi ile sohbet etmek isterim dünyaları içiyorum senin kafanı yakalayamıyorum sırı ne derim :D
Ahhha
Minnak Z kuşaklarının özgüvenine hayranım
Hadi sor bakalım karşılıklı soru cevap yapalım
Değişiklik kesinlikle şart. Demokrasi, bilim, eğitim ihtiyacımız olan şeyler ve ne yazık ki mevcut iktidar ile bunlar imkansız.
Değişiklik olsun diye
Özerkliğe göz kırpan,
Fötöcüleri göz göre göre aday yapan,
Finans sağlayacağım diye olması gerekenin kat be kat fazlası faizle kredi almayı planlayan
Verdği vaatlerin hepsi palavra olan bir çapsıza oy vermeyi asla kabul edemem ve vermem
@Master81 değişiklik olmasın böyle kalalım diye hüdapar denen zibidilerle iş birliği yapan birisine oy vermem.
PKK yla il birliği yapana mı vereceksin?
Bak ben agnostiğim. Dinle alakam yok. Buna rağmen HÜDA-PAR on da içinde olduğu oluşum diğerinden fersah fersah dsha iyi bu ülke için.
@Master81 ben Kılıçdaroğlu diye görüş belirtmedim. Muharrem İnce’nin kimseyle işbirliği yok, eğitimci ve Atatürkçü olması benim için yeterli.
Bak bende Muharrem İnce ye vereceğim ilk turda. Ama 2. Tura kalırsa iş, RTE ve Kk kalırsa sona mecbur akp ye vereceğim bende.
İnsallah Muharrem kk dan fazla alır da kazanır
@Master81 yok benden rte’ye oy çıkmaz elim gitmez
Emperyalizmin kucağına oturtacsğız ülkeyi🙁 diye elinde davulla gezen kk ya da ben asla oy vermem. Benim 2 evladım var. Ülkemin geleceğini karartacak çapsızlara oy vererek, evlatlsromın geleceğinden çalmayacağım
@Master81 yani herkes için güzel olan neyse o olsun diyelim.
🙏🙏🙏🙏
Daha iyisi gelene kadar maalesef diyorum maalesef devam.
Tayyip Erdoğan artık süresini doldurdu. Yeni bir iktidar istiyoruz.
Devam hdpyle bir olanlara babamın oğlu olsa oy vermem.
Tayyiple devam tabii ülkenin bekası için
beka derken :)
@ziya070 ülkenin vatan ve bütünlüğünün korunması.
suriyeliler girdiğinden beri ülkede beka falan kalmadı. neyin bekasından bahsediyorsunuz hala. ha sen suriyeliysen bilmem. benim vatandaşım kiralık ev bulamıyorken bumu beka dediğiniz. şu anda beka sadece araplar ve suriyelilere var ülkemizde. vatandaşımıza beka yok
@ziya070 yav yemişim senin suriyelini hala kira diyor ya. Ülkenin güneydoğusu kürdistan olarak ayrılma tehlikesinde chp iktidarında adam apoyu ve seloyu çıkartıcam diyor sen hala domates peynir kira falan diyosun
artık evlerimize domates soğan alamadığımız için olmasın. sen müslümansan isra suresi 16. ayeti oku. zaten orada tanrı herşeyi anlatıyor ben değil. ya da nur suresi 11. ayetten 20. ayete kadar
@ziya070 agnostigim kuran ile ilgilenmiyorum. Domates soğan almayı ülkenin vatan ve bütünlüğüne değişiyorsan bu senin tercihin bir şey diyemem
bende pandeistim zaten. ülke araplara satıldığı için domates soğan alamıyoruz olmayasın
@ziya070 89 da Bulgaristan tan geldiler
90 larda ıraktsn geldiler hiçbir şey olmadı şimdi de Suriyeliler var
Suriyelilerin zararı oldu evet ama fayları da oldu. Tarımda, sanayide ucuz iş gücü olarwk üretimin artması için ciddi faydalı oldular
Ayrıca suriyeli dediğin adamlar 100 yıl önce senin vatandaşındı
@Master81 o konuda doğru söylüyorsunuz bak. ucuz iş gücü. ok iyi oldu. benim amcamın türkiyede 50 dönüm kadar yeri vardı ucuz işçi sayesinde 100 dönüm kadar yeri var şimdi.. hepinizden çok özür dilerim. ben canım neden destekliyorsam anlanadım. ben fransa da yaşıyorum ve 3200 Euro civarında kazancım var. yılda 1 ay kadar türkiyedeyim. ben sadece tanıdıklarımıla telefonla görüşürken hayat pahalılığından falan bahsediyorlar. Vay köftehorlar. beni kazıklıyorlar demekki :)
@ziya070 Fransa'nın 15 sömürgesi var. Sömürgeler yavaş yavaş elden gidecek o zamsn ekonomileri nasıl olacak izleyip göreceğiz. Ayrıca şu anda Türkiye'yi Fransa, Almanya, ingşltere, ABD gibi ulkelerle kıyaslar hale geldik. Tayyip öncesi bu ülkelerle kıyaslama yapmayı kimse aklına bile getiremezdi
@Master81 tamam dostum bende Tayyip diyeyim o zaman. vatandaşı mutluysa ben zaten 1 aylığına gelip Antalya da 5 yıldızlı otelimde tatilimi yapıp gidiyorum. Ayrıca komşularım da vatandaşların haline üzülüp Kemal diyeceklerdi. Vatandaş memnunsa biz daha çok memnunuz. 2000 Euro ile fransadan geliyorum. 40000 lira param oluyor.
Gizemli adam ne vatanın bütünlüğünden bahsediyorsun sen ya 10 15 yıla kadar Suriyeliler toprak isteyecekler belki daha az bir sürede ve kalkmış bekadan bahsediyorsun
@FdDarkness suriyeliler bi bok yapamaz. Doğudaki kürdistan sorunu daha tehlikelidir
yeni bir iktidar tabiki. ülkenin hali belli
Millet İttifakı Olacak
İnce
yenı deyısmesı lazım
Devammm
Sinan Oğan
Devam reisss