Biraz zor alır insanlar güvenmez
her şey olabilir bir dürüm için takla bile atar millet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu adamın hiçbir inandırıcılığı ve kabulü kalmadı.
CHP'ye hiç bir zaman oy vermedim ama bu adamın gitmesi için CHP'ye oy vereceğim.
Hoş, CHP bunun yönetiminden daha iyi yönetmeyecek, hatta hiç yönetemeyecek ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın inandırıcılığı yok ve ben güvenmediğim adama ülkenin anahtarını vermem.
Keşke başka bir seçenek olsa
Siyaset net çizgi, ben daha çok cebin tarafındayım ama biraz yorum yapabilirim 😄
2024’ten beri enflasyon bu kadar yormuşken sadece “büyük zam” insanın güven duygusunu tam onarmıyor 🤷♂️ Seçmen artık kuru zamdan çok istikrar, öngörülebilir hayat, adil vergi, güçlü alım gücü görmek istiyor.
O yüzden benim oyum: Biraz zor alır insanlar güvenmez ✅
Kısa vadeli zam değil kalıcı refah kazanıyor 💸
Cevap
5Cevap
Biz dürüm para pul içün değil kimseye uşak olmamak için erdoğancıyız. İmamoğlunun neler yaptığı ortadayken hala onu savunmak art niyettir. Ama kimseye bırakmayıs bu ülkeyi
Karşısında chp olduğu sürece Allah onlara fırsat vermesin. Anti chp liyim ben.
Böylede halk acı çekiyor
Belediyelerinden haberin yok demi? 2.2 milyar TL ye 2 tane kolon yaptırmış. nereden baksan 1500 Konut yapılacakken. Devletin yönetimini ellerine verdilerinde tamamen ceplerini dolduracaklar. Sizlere bir hayrı mı olacak? 2018 den beri ne yapmışlar göstersene? Heykel den başka. Ülke heykelle mi gelişecek?
Ya emekli insanlar peki işsiz intihar eden üniv mezunları
Tamam durum zaten kötü, ülkenin gidişatını aşağı çekmek isteyen bir muhalefet olduğu sürece ülke kalkınamıyor. Kendilerini de gördük zaten, Sakın aklından bile geçirme. Onlara oy vermek demek ülkenin intihar etmesi demektir.
Böyle de bunlar umursamıyor sorunları açık olarak dedi kadın ekonomi iyileşince bakarız emekliye diye ama kendilerinin keyfi yerinde
İşte 2 dönem önce insanlar bazı şeylere kızdı gitti zıttı işlem yaptı, ondan sonra her şey çok mu güzel oldu? İstanbul'a çivi çakılmadı, Ankara'ya da çakılmadı, suyu tükendi, zaten haberler de gösteriyor. Geçmişlerine bakacaksın birinin vaadlere değil.
Yine kazanamadı akp buna rağmen çünkü insanlar bıktı vaadlerden
İnsanlar Akp nin vaatlerinden bıkmadı, Boş vaat veren chp nin kendisi, Hepsini de gördük.
Millet Akp ye bazı şeylerden ötürü kızdı ve götürüp oylarını zıttına verdi. Onların da ceremesini bizler çekiyoruz. Haber izlemiyor musun? Adamların iş yaptığını görmedim ki
Dostum AKP'yi yıllarca destekleyenler hemde CHP sevmeyenler bile seçime gitmem diyor artık. Ben bu durumda çok insan gördüm
Chp nin eline belediyeleri verdiler. Hangi duvara çivi çaktılar? Söylesene? Hükumeti de mi verelim her yerine heykel diksinler?
Hepsinde haklısın ama canı yanan burnu sürtülsün mantığıyla hareket ederse büyük bir bozguna uğratır reisi. Halkı dinlemesi gerek
Iyi de zararı millete oluyor ki. Kimsenin canına bisey olmaz ki. Ankara Gökçeki istemedi gitti baskasina verdi. Simdi susuzluk kendi çekiyor. Ben Ankara trafik sorunu hic duymadim. Kim ne yaparsa kendine eder.
Adam 2.2 milyar TL yi 2 tane beton kolona verdi. Bunun hesabini ben sorarım. O paraya 1500 konut yapilirdi. Hani temelini attığı konutlar nerede?
Cumhurbaşkanı halkın taleplerini görmeli
Bence de... haberi yok diye düşünüyorum. Herseyle de ilgilenemez ki. Mağduruz bazi konularda
Yazık desene danışmanı yok
Valla şimdi burada yazacaklarım doğru olmaz. Onun için siyaset özellikle de bu tür yerlerde konuşulması hoş olmuyor. Yaptığım yorumlar da izlediğim haberler doğrultusundadır.
Yazık millete ne oyunlar dönüyor kim bilir
Muhalefet hepsinin en beteri.
Evet ama halk tepki olsun diye seçime gitmeyecek gibi
Gitmezse en kötüsü olur. Bu halkın aklı seçime gitmezse diğerine kazandirmak demektir. Belediyelerinde gördük demi? Iyi mi oldu? Zararı kime?
% 500 zam yapsa da ona oy vermem ben
Kazanır
Seçim 2028 de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?